music

המשlטט

New member
../images/Emo41.gifmusic

מה הסיגנון מוזיקה שאתם הכי אוהבים? מה השיר שאתם הכי אוהבים? ומי הזמר/הזמרת שאתם הכי אוהבים(לא מצד היופי.
)? ומה מתנגן אצלכם עכשיו?

ממממ

‏/tapuzforum/images/Emo41.gif אוהבת רוק ופופ בעיקר /tapuzforum/images/Emo41.gif יש מלא שירים שאני אוהבת זה שאלה מאד מגבילה =/ /tapuzforum/images/Emo41.gif זמרת אהובה ריהנה וביונסה זמר אהוב ההראלים ובטוח יש עוד רק שלא עולה לי כרגע /tapuzforum/images/Emo41.gif מתנגן אצלי משן כזה בערך "שלום מדברת יעל/ורד/אסף/גד וכ"ו.. ממגזין *** את/ה היית מנוי/ה למגזין שלנו...וכ"ו וכ"ו....../tapuzforum/images/Emo67.gif

המשlטט

New member
יפה יפה.

רוק אני לא הכי אוהב, בכ"ז תני שיר אחד שאת מאוד אוהבת. וריהנה וביונסה - אחלה זמרות.
ההראלים, רב המעריצים שלהם זה בחורות. ואהבתי את מה שמתנגן אצלך!

יאמייקה

New member
../images/Emo27.gif

סגנון מוזיקה? רוק ושאנטי כזה...
שיר? הרבה הרבה הרבה הרבה שירים אי אוהבת, אין אהוב במיוחד
זמר? עידן רייכל וכל הפרוייקט שלו, הפיל הכחול בוב מארלי ו.....
מתנגן? "געגוע" של עמיר בניון

המשlטט

New member
זה נראה

שהשאנטי גובר על הרוק. בכ"ז אני בכלל לא מתחבר אליו.

המשlטט

New member
אם יש לך

להמליץ על שירים הודים. אתה יכול לכתוב. ויש להם אחלה שירים.

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

סגנון-רוק עדין..פופ..ו...עמיר בניון-שזה סגנון בפני עצמו..חח..
שיר אהוב-יש הרבההה!ניצחת איתי-של עמיר, אבא-אביתר בנאי, היילו-בינסה...ועוד ועוד...
זמר אהוב-בישראלי עמיר בניון
...כאילו דאאא.. בלועזי-ביונסההה...
מתנגן עכשיו...אין סוף של התבלינים...

aint mindless

New member
בגלל שאני מגוון,

אני אפרט כדי שלא תחשבו שאני אוהב אורוק או פופ או וואטאבר, לבד. כמעט לא שומע מוזיקה ישראלית שלא לדבר על מזרחית.
בבינלאומי - לא ראפ, לא האוס/טראנס/דאנס ארופאי מעצבן..
אוהב במיוחד- רוק, פופ רוק עם נגיעות טכנו, סיקסטיז..
אוהב- החדש של נינט, דניאלה ספקטור, ממ"ב, קצת היהודים..
ביונסה
, גאגא
,ג'סטין טימברלייק
, אלביס
, ביטלס, גרין דיי, בלק אייד פיז
, ריהאנה,3OH!3 , קלרקסון והחדש של סיירוס
(רק אותו). הבסט שלי - כל מי שכתבתי למעלה. אני אוהב את כולם. ביונסה מלכה
, גאגא פשוט משובחת
, גרין דיי ענקיים
, בלק אייד פיז מדהימים
וכו' וכו'..... מתנגן: אלחנדרו/גאגא הופעה אקוסטית חיה של ביונסה ו"למה אתה לא אוהב אותי". ישו המזרחי שומקום/גרין דיי אוונסנס/לאקרימוסה הנשיקה הראשונה שלי/3OH!3 זהו בערך... וסליחה מכל מי ששכחתי....

המשlטט

New member
פיייי........... איזה פירוט.

ואני מוחל לך ששכחת אותי.
ואני גם אוהב את השירים של געגע, אבל היא מגעילה אותי.
ואני רואה שמתנגן אצלך: אלחנדרו/גאגא הופעה אקוסטית חיה של ביונסה ו"למה אתה לא אוהב אותי". ישו המזרחי שומקום/גרין דיי אוונסנס/לאקרימוסה הנשיקה הראשונה שלי/3OH!3 כאילו אתה שומע את כולם ביחד?
למה כמה זוגות אוזניים יש לך?

aint mindless

New member
ככה אני.

נדבק לשירים, חופר עליהם ואז נפרד לשלום... למרות שיש עוד כמה שלא הזכרתי...

danravia

New member
אוו יא

rock & roll ובכלל מוזיקה טובה. with or without u בונו לא מתנגן

ממ

מה הסיגנון מוזיקה שאתם הכי אוהבים? הכל..
מה השיר שאתם הכי אוהבים? כ'כ כ'כ כ'כ הרבה X: ומי הזמר/הזמרת שאתם הכי אוהבים(לא מצד היופי.)? jack's mannequin, robbie williams, britney spears, justin timberlake, , יוני בלוך, lady gaga, lilly allen , bryan adams, johnny cash, bob dylan,הראל סקעת ולהקות.. the rolling stones, ac/dc, three days grace, travis, suede, מרסדס בנד, infected mushroom, r.e.m, coldplay, breaking benjamin, slipknot , three doors down, oasis, buulet for my valentin, evanescence, guns n' roses, מופע הארנבות של דר. קספר ומה מתנגן אצלכם עכשיו? 30 Seconds to Mars - The Kill הם באים לארץ!! O: jack's mannequin- resolution bruce springsteen- the river ~טוב, רק הראשון באמת אבל האחרים תקועים לי חזק בראש~

למעלה