MUSE merchandise

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo41.gifMUSE merchandise../images/Emo41.gif

או סחורה... או פיציפקאס... או כל שם אחר... איך שלא תקראו לזה, יש אז זה לכולנו!!! החלטתי לפתוח שירשור זה בגלל שבזמן האחרון קיבלתי המון דברים שקשורים למיוז ושמעתי (קראתי) על דברים שאתם ח'ברה, קיבלתם או קניתם. אז הינה בבקשה, שירשור התלהבות!!!
דיסקים:
DVD:
פוסטרים (גדלים אם אתם רוצים):
חולצות:
סיכות:
פרטי לבוש אחרים:
שונות: וכמובן...
חתימות: תהנו
אורטל. נ.ב: בבקשה אל תיכנסו לכל העיניין של מיסחור ושטויות אחרות. ממש אין לי כוח לזה ויש על זה שירשור בדפים קודמים
.

CitizenErased

New member
מסחוררררררררר זה רצח!!!1../images/Emo46.gif

סתם נו, אני זונת מרצ'נדייז, כולם יודעים את זה. אני רק שמחה שהם לא כמו להקות מסויימת *ארמארמ* ולא מוציאים שעונים, לוחות שנה ואנערף... כי סביר להניח שהייתי חושבת שזה דפוק ברמות ועדיין הייתי קונה. בכל מקרה, יאיי. הזדמנות להשוויץ. דיסקים: כולם
(הולבאלו גם מן הסתם) DVD: הולבאלו ואבסולושן פוסטרים (גדלים אם אתם רוצים): שלושה פוסטרים, אחד מהופעה בצרפת של סיבוב ההופעות של בלאק הולס, אחד שקניתי באינטרנט אחרי וומבלי שהוא בעצם של וומבלי (לא קניתי שם כי לא רציתי לסחוב וסביר להניח שבמזוודה המאוד קטנה שהייתה לי הפוסטר היה מת) ואחד ישן שקניתי בתומר בדיזנגוף סנטר חולצות: פיו.. אני חולת חולצות (אולי בגלל שאני גם ככה הולכת כמעט ורק עם חולצות רגילות כאלה).. אממ אחרי ספירה קצרה - אני חושבת שיש לי 6.. או 7.. אולי אפילו 8 חולצות. 2 מUFO בדיזנגוף סנטר וכל השאר מהופעות שונות. אה כן, ויש לי גם חולצה אחת לא רשמית שכתוב עליה Citizen Erased
סיכות: אמממ יש לי 3 סטים שונים (4 סיכות כל סט) - סט בכל טיסה ועוד 2 מכוערות מתומר בסנטר. וזהו נראה לי.. אה ועוד 3 סיכות לא רשמיות. פרטי לבוש אחרים: אני חושבת שיש לי רק ג'קט שקניתי בוומבלי כי הג'קט שבאתי איתו היה רטוב לגמרי. אה בעצם, יש גם כובע שקניתי ביוסטון טקסס ומאוד שימש אותי בפסטיבל יום אחר כך.. חבל שלא קניתי אותו קודם ואז לא הייתי נשרפת בסן פרנסיסקו
פאק אני ממש זונת מרצ'נדייז. שונות: אממ 2-3 סינגלים, 2 תיקים - אחד רשמי, אחד לא.. מדבקות שקיבלתי פה ושם.. קופסת חרא שהייתה בתוך התיק שקניתי בוומבלי - טוב נו זה לא חרא אבל זה מריח כמו חרא.. הרבה כרטיסים של הופעות והרבה מדי תמונות. חתימות: אממ יש לי את החתימה של דומיניק על הכריכה של אבסולושן, חתימות של כריס ודומיניק על הכריכה של הדיסק של הולבאלו וחתימות של שלושתם על העטיפה של אוריג'ן..
אה וכמובן, החתימות של טום קירק ומורגן על הכרטיס של ההופעה הראשונה בה הייתי (בפריז..) נראה לי שזהו. בכל מקרה זה מספיק אני נראית מספיק פתאאאאאאאאאט גם ככה..

אני נראית מספיק פתאאאאאאאאאט גם ככה..

חחח.. את לא!!!!הלוואי ולי היה את כל זה

Rock Bottom

New member
חח, זה באמת קופסת השטן

זה נשמע דבילי.. כנראה שהיעוד שלה בתיק היה לספוח לחות או משהו.. אבל זה נראה לא קשור וזה באמת ממש מסריח. O_O

CitizenErased

New member
חח כן מייט ראתה את זה ../images/Emo3.gif (וזכתה גם להריח את

זה חח) בבאר שבע וגם במפגש היה לנו רגע "קופסת החרא מוומבלי"

אכן אכן!@#$ הסנפתי את זה בטירוף,

ואני חייבת לומר שזה לא כזה מסריח
אבל נווו, זה פאקינ הזוי!! מויז הזויים!!!! פטריות הזייה!!!!! אעאעאהאהההההה חם בבאר שבע

CitizenErased

New member
כאילו אני היחידה שעשתה את זה חח

פייר, אם כבר צריך להחשיב את הפונצ'ו שטאו עשתה לי שכתוב עליו מוזה חחחח

L A D Y B U G 2

New member
עכשיו תורי...

לירון--- נראה לך שזהו? רק נראה לך? ולמה את מדברת על מיסחור? מה שרשמתי לא היה כזה ברור?
בכל מקרה, אני עייפה ותפוזונע מחקה לי את כל ההודעה
... אני אתחיל שוב.
דיסקים: הכל (כולל הולאבאלו).
DVD: את שנייהם כמובן.
פוסטרים: יש לי 3: אחד קטן שקיבלתי מאחת המיוזמאמס של סיבוב ההופעות בארה"ב 2005 (Campus invasion) ושני גדולים שלירון האחת והיחידה קנתה לי כמו שלה... אחד מצרפת של סיבוב ההופעות של בלאק הולס והשני שהיא קנתה מהאינטרנט מההופעה בוומבלי של MOTP (
).
חולצות: גם כן 3: אחת ורודה של אבסלושיין שגם כן אותה מיוזמאמס קנתה לי עם הפוסטר מארה"ב כהפתעה, החולצה השנייה אדומה של Plug in baby שכן, גם אותה קנתה לי המיוזמאמס כהפתעה והשלישית גם של אבסלושיין מ-UFO שאחותי קנתה לי לא מזמן.
סיכות: כרגע יש לי 2.. אני פשוט אסון ומאבדת אותם מהר. אחת לירון הביאה לי והשנייה אני לא זוכרת מאיפה.. היו לי עוד 2 של בלאק הולס שנראה לי יש לרובכם כאן מתומר
.
פרטי לבוש אחרים: לא נראה לי... לא, אין.
שונות:מחזיק מפתחות של אוריג'ין... מדבקות.. וזהו נראה לי...
חתימות: של שלשתם. של כל אחד מהם על ציור של כל אחד מהם בנפרד שציירתי ושוב חתימות של שלושתם על ציור שלהם ביחד. ויש לי גם תמונות שלהם איתם
טוב... הלכתי לישון
לילה טוב. אורטל.

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo4.gif

דיסקים : כולם DVD : הורדתי את שניהם פוסטרים : אחד שהיה פעם בראש 1 ועוד אחד גדול שקניתי במינכן חולצות : הלוואי ...... ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי סיכות : גם חיפשתי ולא מצאתי ..... פרטי ליבוש אחרים : לא שונות : לא חתימות : לא

C A R I S M A

New member
ווהוווו%$^%^#@$

דיסקים:כולם DVD:אין פוסטרים (גדלים אם אתם רוצים):אין חולצות:נאדה סיכות:סיכה אחת, הכי יפה בעולם שאני מתה עליה. תודה לירון!! (-: פרטי לבוש אחרים:כלום שונות:כלום וכמובן... חתימות:כלום:( יש לי מרצ'נדייס כזה דל. אבל יש לי סיכה 100ממת

Pink Ego Box

New member
אובססיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דיסקים: כל האלבומים שלהם (כולל הולאבאלו).
DVD: הולאבאלו, אבסולושן טור.
פוסטרים (גדלים אם אתם רוצים): ארבעה (בעצם כל הפוסטרים הגדולים שייבאו לארץ).
חולצות: שתיים, אחת מהן הדפסתי בחנות. סיכות: שתיים.
פרטי לבוש אחרים: אין
שונות: ספר הביוגרפיה MUSE inside the muscle museum וכמובן... חתימות: אין

Djerry

New member
ייפי

אהאהאהאה! רשמתי הכל ובטעות העכבר לחץ על הקודם!! טוב נתחיל מהתחלה דיסקים: כולם DVD: לצערי אין פוסטרים (גדלים אם אתם רוצים): פוסטר ענק בשחור לבן חולצות: 2 חולצות. אחת מסיבוב ההופעות של BH&R שחורה עם מיוז בכתום, ואת השניה הכנתי לבד, אבל היא ענקית עליי ואני בכלל לא לובשת אותה =/ סיכות: סט של 4 סיכות שקניתי בהופעה וסיכה אחת שהכנתי אבל היא הלכה לאיבוד... לא נורא, נכין עוד אחת. פרטי לבוש אחרים: אין שונות: אמ... כתבתי על התיק שלי מיוז אם זה נחשב. חתימות: =( אין

tigw

New member
set sail

דיסקים: יש לי את כולם
DVD: אין, העדפתי לחסוך לדיסקים עצמם פוסטרים (גדלים אם אתם רוצים): רק מתוך עיתונים.. חולצות: חיפשתי בנרות חולצה בגודל נורמלי, כולם תמיד במידה XL ובגזרה של בנים...:( סיכות: אין לי פרטי לבוש אחרים: חזיית תחרה עם הדפס של מת'יו. סתם. שונות: בטח יש עוד משהו, אבל לא עולה לי... וכמובן... חתימות: פחח איפה?

Rock Bottom

New member
איזה יופי שנתת ללירון הזדמנות להשוויץ.. ../images/Emo6.gif

דיסקים: כולם (כולל הולאבאלו). DVD: אבסולושן טור, את הולאבאלו אני לא מוצא בשום מקום! פוסטרים (גדלים אם אתם רוצים): בדיוקקקק ביום חמישי קניתי את הפלקט הענק המגניב הזה מהסינמה סיטי.. נו הפוסטר הרשמי הראשון של סיבוב ההופעות של BH&R בשחור לבן.. אני מתעצל לתקוע אבל מסמרים בקיר בשביל הקליפסים, נעשה את זה בסופ"ש נו.. חולצות:
סיכות: חח נו, המעפנות האלה מתומר. פרטי לבוש אחרים: שלילי. שונות: וולפייפרים בטלפון נחשב?
וכמובן... חתימות: כמובן. שלא.

למעלה