ריאיון עם אשלי
אשלי רוברטס בילתה את יום שישי בערב בריאיון איתי מלוס אנג'לס (כנראה הריאיון היה לפני שבוע כי הדולז הגיעו למלזיה ביום רביעי האחרון) במקום לצאת ולבלות במועדונים. "אני אוהבת להעביר את הזמן עם חברים ובצפייה בסרטים. הנקוק היה הסרט האחרון שראיתי", היא אמרה ושאלה אם הסרט מוקרן כבר במלזיה. הפוסיקאט דולז יהיו בקואלה לומפור ב-2 באוגוסט בשביל טקס פרסי MTV Asia ואשלי זוכרת את הפעם האחרונה שלה פה, "הם סגרו את כל פארק המים בשבילנו ונהנינו כ"כ בהופעה" היא נזכרת בהופעה שלהן בסאנווי לגון. ההופעה ההיא באוגוסט 2006 גרמו לבלאגן בקרב מגזרים שונים בגלל הבגדים החושפניים של הדולז. ועכשיו שהדולז עם 5 חברות להקה-ניקול שרזינגר, מלודי תורנטון, אשלי רוברטס, ג'סיקה סאתה וקימברלי וואיט ללא כרמית בכר שעזבה במרץ האחרון-למה המעריצים יכולים לצפות מההופעה של הלהקה בטקס בגנטינג היילנדס? "המעריצים שלנו ייראו את הדולז עד הסוף. יש בינינו רקדניות מדהימות ואנחנו נופיע עם הסינגל החדש שלנו, when i grow up וגם עם buttons". האלבום החדש של הדולז doll domination ייצא ב-15 בספטמבר, שעושה את זה כמעט בדיוק 3 שנים מיציאת הקודם שלהן, PCD, שהביא להיטים גדולים כמו don't cha ו-stickwitu. "זה היה נהדר לחזור שוב להיות ביחד אחרי ההפסקה" אמרה רוברטס. "האלבום הזה זה הכל בדבר לקיחת הדולז לשלב הבא. כולנו התפתחנו כיחידות ועכשיו אנחנו מוכנות לצאת החוצה ולשלוט". אומרת הבלונדינית שבמקורה באה מפיניקס, אריזונה. מה שבאמת הדהים אותי זה שהיא כ"כ נחמדה! זה היה קשה לקלוט את זה שהצעירה החמודה הזאת עם התדמית של האישה השולטת והתאוותנית הזאת רוצה להשיג שליטה עולמית. השילוב של השירים ב-doll domination, האלבום השני של הדולז, יספקו את הטעמים של המעריצים הנוכחיים עם המיקס הרגיל של כמה שירים קצביים ולחן טוב. רודני ג'רקינס וטימבלנד הנכבד מוצגים כמפיקים בכמה מהשירים. הבחירה של אשלי מהאלבום? "אוו זה חייב להיות bottle pop שהוא בעצם שיר דאנס כיפי. למרות שלא אנחנו כתבנו את המילים לשיר, הוספנו הרבה לכל התהליך של כתיבת השירים". ואיך היא מצליחה לשמור על גזרה מדהימה כמו שלה? "אני מנסה לאכול ארוחות בריאות ויש לי מאמנים כדי לשמור על רמת כושר גופני גבוה כי זה חשוב לשמור על הסיבולת בקטעי הריקוד. אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע למשך שעה לרוב עם משקולות ובימים החופשיים אני מתאמנת להמרצת קצב הלב (מישהו יודע איך לפרש את זה בצורה אחרת? cardio workout. זה בעצם אימונים בלתי פוסקים כדי להמריץ את קצב הלב שזה בעצם כולל ריצה, אופניים או כל אימון אחר שמאיץ את קצב הלב). כדי להירגע, אשלי הולכת לים כי "האוקיינוס מרגיע אותי" והיא מקווה להיכנס לסרטים (כשחקנית) בז'אנר הדרמה-קומדיה. היא כבר הרטיבה את רגליה בתעשייה עם תפקיד בסרט "make it happen" שייצא מאוחר יותר השנה. מילים נוספות מאשלי? "אנחנו אוהבות את המעריצים שלנו במלזיה ואנחנו לא יכולות לחכות ולראות אתכם שוב במלזיה". Don’t cha wish you were going to the MTV Asia Awards show?