MTV Asia Awards 2008

punky doll

New member
../images/Emo41.gifMTV Asia Awards 2008../images/Emo41.gif

כל התמונות, ריאיונות, קטעי וידאו וכל דבר אחר הקשור לשהייה של הדולז באסיה לפרסם פה...

punky doll

New member
הדולז חזרו למלזיה כדי להופיע בטקס פרסי MTV

הלהקה האמריקאית חזרו למלזיה, ומוכנות להעלות את הטמפרטורות באזור כהן פותחות את טקס פרסי MTV אסיה לשנת 2008. עברו שנתיים מאז ההופעה האחרונה של הדולז בקואלה לומפור, וחוץ מהמוזיקה החדשה שלהן הדולז מציגות גם לוק חדש. ג'סיקה, שהייתה ברונטית, יש כעת שיער אדמדם, וקימברלי וואיט עכשיו עם שיער קצר. הן גם חמישייה כעת לאחר עזיבתה של כרמית בכר מוקדם יותר השנה. "כשהפיצוץ של הפוסיקאט דולז החל, לקחנו 3 שנים מחיינו כדי להבטיח שטמנו את הזרעים בתוך האדמה" אמרה הסולנית ניקול שרזינגר. "היה באפשרותנו לקחת הפסקה, העברנו את הזמן עם המשפחה, ועשינו גם חיפוש עצמי. ההפסקה הייתה מאוד בריאה וטובה לנו בגלל שעכשיו זה עוד פעם הכל לגבינו ואודותינו ואנחנו שבות עם להבה חזקה מתמיד". הלהקה, הבנויה מניקול שרזינגר, מלודי תורנטון, ג'סיקה סאתה, אשלי רוברטס וקימברלי וואיט, החלה את תהילתה ב-2005 עם הסינגל הראשון שלהן "don't cha". הדולז הציגו אתמול בפני המדיה מספר שירים מהאלבום הקרב ובא "doll domination". באלבום כלול גם הסינגל החדש שלהן "when i grow up" שיוצר גלים במצעדים ברחבי העולם. הדולז יצטרפו לרשימת האמנים שצפויים להופיע בטקס פרסי MTV Asia שייערך ביום שבת בפעם הראשונה במלזיה.

punky doll

New member
ריאיון עם אשלי

אשלי רוברטס בילתה את יום שישי בערב בריאיון איתי מלוס אנג'לס (כנראה הריאיון היה לפני שבוע כי הדולז הגיעו למלזיה ביום רביעי האחרון) במקום לצאת ולבלות במועדונים. "אני אוהבת להעביר את הזמן עם חברים ובצפייה בסרטים. הנקוק היה הסרט האחרון שראיתי", היא אמרה ושאלה אם הסרט מוקרן כבר במלזיה. הפוסיקאט דולז יהיו בקואלה לומפור ב-2 באוגוסט בשביל טקס פרסי MTV Asia ואשלי זוכרת את הפעם האחרונה שלה פה, "הם סגרו את כל פארק המים בשבילנו ונהנינו כ"כ בהופעה" היא נזכרת בהופעה שלהן בסאנווי לגון. ההופעה ההיא באוגוסט 2006 גרמו לבלאגן בקרב מגזרים שונים בגלל הבגדים החושפניים של הדולז. ועכשיו שהדולז עם 5 חברות להקה-ניקול שרזינגר, מלודי תורנטון, אשלי רוברטס, ג'סיקה סאתה וקימברלי וואיט ללא כרמית בכר שעזבה במרץ האחרון-למה המעריצים יכולים לצפות מההופעה של הלהקה בטקס בגנטינג היילנדס? "המעריצים שלנו ייראו את הדולז עד הסוף. יש בינינו רקדניות מדהימות ואנחנו נופיע עם הסינגל החדש שלנו, when i grow up וגם עם buttons". האלבום החדש של הדולז doll domination ייצא ב-15 בספטמבר, שעושה את זה כמעט בדיוק 3 שנים מיציאת הקודם שלהן, PCD, שהביא להיטים גדולים כמו don't cha ו-stickwitu. "זה היה נהדר לחזור שוב להיות ביחד אחרי ההפסקה" אמרה רוברטס. "האלבום הזה זה הכל בדבר לקיחת הדולז לשלב הבא. כולנו התפתחנו כיחידות ועכשיו אנחנו מוכנות לצאת החוצה ולשלוט". אומרת הבלונדינית שבמקורה באה מפיניקס, אריזונה. מה שבאמת הדהים אותי זה שהיא כ"כ נחמדה! זה היה קשה לקלוט את זה שהצעירה החמודה הזאת עם התדמית של האישה השולטת והתאוותנית הזאת רוצה להשיג שליטה עולמית. השילוב של השירים ב-doll domination, האלבום השני של הדולז, יספקו את הטעמים של המעריצים הנוכחיים עם המיקס הרגיל של כמה שירים קצביים ולחן טוב. רודני ג'רקינס וטימבלנד הנכבד מוצגים כמפיקים בכמה מהשירים. הבחירה של אשלי מהאלבום? "אוו זה חייב להיות bottle pop שהוא בעצם שיר דאנס כיפי. למרות שלא אנחנו כתבנו את המילים לשיר, הוספנו הרבה לכל התהליך של כתיבת השירים". ואיך היא מצליחה לשמור על גזרה מדהימה כמו שלה? "אני מנסה לאכול ארוחות בריאות ויש לי מאמנים כדי לשמור על רמת כושר גופני גבוה כי זה חשוב לשמור על הסיבולת בקטעי הריקוד. אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע למשך שעה לרוב עם משקולות ובימים החופשיים אני מתאמנת להמרצת קצב הלב (מישהו יודע איך לפרש את זה בצורה אחרת? cardio workout. זה בעצם אימונים בלתי פוסקים כדי להמריץ את קצב הלב שזה בעצם כולל ריצה, אופניים או כל אימון אחר שמאיץ את קצב הלב). כדי להירגע, אשלי הולכת לים כי "האוקיינוס מרגיע אותי" והיא מקווה להיכנס לסרטים (כשחקנית) בז'אנר הדרמה-קומדיה. היא כבר הרטיבה את רגליה בתעשייה עם תפקיד בסרט "make it happen" שייצא מאוחר יותר השנה. מילים נוספות מאשלי? "אנחנו אוהבות את המעריצים שלנו במלזיה ואנחנו לא יכולות לחכות ולראות אתכם שוב במלזיה". Don’t cha wish you were going to the MTV Asia Awards show?

בבווללי

New member
../images/Emo13.gif הינה ההופעה באסיה :

הינה הקישור להופעה המדהימה הזאת
http://pcdmedia.pcdweb.net/play.php?vid=114 ועוד שאלה : אני מכיר את כול התנועות של הדולז ובהופעה הזאת ? כול התנועות החשופות ? לדגמא ב - buttons when i grow up הם וויתרו על החלקים החשופים ועשו תנועות אחרות למה ? אשמח לקבל תשובה תודה :)

Aeon

New member
חח...לבן, שחור, לבן, שחור, לבן...

מה פשר הצאווארון הזה של ניקול? חשה היא קליאופטרה........

punky doll

New member
כנראה לא שמעת על הבלאגן שהיה להן שם...

הדולז הופיעו ב-2006 במלזיה והיה להן בלאגן די רציני בגלל הבגדים החושפניים שלהן... הן אפילו קיבלו קנס וכמעט נידו אותן לתמיד ממלזיה... ממה שהבנתי הקהילה המוסלמית די גדולה שם אז כנראה בגלל זה... אז הן החליטו שמתוך כבוד לאמונות ולתרבות הן ישנו קצת את הכוראוגרפיה וויתרו על כל הקטעים שלפי דעתן יגרמו לאיזשהן בעיות ושמרו על כוראוגרפיה כמה שיותר פשוטה... בגלל זה גם הן היו מכוסות ברגליים ובבטן... הן החליטו ללבוש מכנסיים ארוכים (שבד"כ בהופעות רובן עם מין שורטס כאלה) ולא לחשוף בטן כדי לא ליצור שאגות בקרב האומה כולה...

punky doll

New member
לא אין... זה היה חלק מסיבוב ההופעות שלהן

עם הבלאק אייד פיז

ההופעה של Buttons

הייתה מושלמת ווקאלית וראו את הקהל נהנה. ההופעה של When I Grow Up הייתה חפיפניקית מהבחינה הזו, היו רגעים שניקול נשמעה מסוממת, אבל בסה"כ היא הייתה כיפית ואני מקווה שהיא תעלה אותן בארצות הברית כי כרגע הן בירידה.

punky doll

New member
הפוסיקאט דולז: הטמפרטורות עולות

אי אפשר להכחיש שהפוסיקאט דולז לוהטות. כ"כ לוהטות למעשה, שלא כמונו שנשלחו לגבעות הקרירות לטקס פרסי MTV Asia 2008, הן יושבת בנוחות בבגדים הרגילים והסקסיים שלהן. הג'קטים והצעיפים לא ניראים בשטח. בדיוק כמו הדולז עצמן, האלבום הבא שלהן doll domination צפוי לשלוט במצעדים שכבר החל את דרכו עם הסינגל הראשון WIGU הקליט. המעריצים בקושי ישימו לב שהלהקה עכשיו עם דול אחת פחות (כרמית עזבה את הלהקה במרץ כדי להתחיל עם קריירת סולו משלה). אחרי יום ארוך, MTV ASIA הופתעו למצוא את הדולז-ניקול שרזינגר, קימברלי וואיט, אשלי רוברטס, מלודי תורנטון וג'סיקה סאתה, נמרצות ומוכנות לשפוך מידע על פאשלות שקרו על הבמה, הגברים שנכנסו לרשימת הלוהטים שלהן ושאיפות ילדות. -די קריר פה. לא קר לכן או לא מוח לכן בבגדים האלה? ניקול: לא קר פה כמו הקור שהיה כשהיינו בחורף באוסטריה כשפתחנו את עונת הסקי בשלג. זה היה קר. אם היית עומד ישר, היית קופא. אפילו המוחטות שלנו קפאו! (למה היא צריכה להגעיל???) -היו לכן איזשהן פאשלות על הבמה עם התלבושות שלכן בגלל שהעקבים האלה נראים די מסוכנים... קימברלי: המון! עשינו הופעה חיה בלונדון והיו לי מין שרשראות כאלה מסביב לצוואר. בזמן שהתקדמנו העקב שלי נתפס בשרשרת, הכל נמשך אחורה ונפלתי על הרצפה. תודה לאל המצלמה לא תפסה את זה. (נראה לי היא מתכוונת להופעה ב-TOTP... תראו בעצמכם http://www.youtube.com/watch?v=YH8bR0RDq84 אפשר לראות ב-1:03 שהיא נמשכת למטה ואת ג'סיקה באה בערך לעזור לה... ואז שתיהן חוזרות לריקוד...) ג'סיקה: לרוע מזלי, אני בעטתי בכיסא ב-American Music Awards והם תפסו את זה. בטלויזיה. בהופעה חיה. אמא שלי אמרה "זה היה לא רע. אל תדאגי" (צחוקים). אף אחד לא ראה את זה... רק אמריקה. -PCD שיתפה פעולה עם כמה אנשים מגניבים כמו טימבלנד, סנופ דוג וויל.איי.אם. יש איזשהו אמן אסייתי שתרצו לשתף פעולה איתו? ניקול: וואו (חושבת קצת). יהיה כיף לשתף פעולה עם ריין וליאה סלונגה. אני אסייתית אז זה ממלא את הנקודה הזאת בלהקה. -אתן הנשים שמופיעות על הרבה קירות של גברים אבל איזה גבר הוא האיידול שלכן? כולן: ווווווווואאאאא (צחוקים) מלודי: יש לי 2. ג'יימס פרנקו וויל סמית.. ממממ אשלי: ג'סטין טימברלייק. ג'סיקה: אדריאן גרנייר. -האלבום החדש יוצא בספטמבר. למה אנחנו יכולים לצפות מ-DD? ניקול: אנחנו חוזרות חזקות מתמיד. יש לנו את טימבלנד שהפיק כמה שירים באלבום. לרודני "דארקצ'יילד" ג'רקינס יש סינגל איתנו. אתם יכולים לצפות למוזיקה שכל המעריצים הישנים שלנו יוכלו להזיז את ישבנם ובתקווה שגם מעריצים חדשים יוכלו להתחבר למוזיקה הזאת. -הסינגל הראשון WIGU כבר מקבל כמויות אדירות של זמן אויר (טלויזיה ורדיו). כילדות, מה רציתן להיות שתהיו גדולות? ג'סיקה: רציתי להיות האישה הנשיאה הראשונה אבל זה לא הצליח. -טוב, יש עוד זמן. ג'סיקה: אני לא יודעת (צוחקת). מלודי: אני רציתי להיות זמרת. זה בדיוק מה שתמיד רציתי לעשות. ניקול: זמרת. קימברלי: רציתי להיות כוכבת רוק. אשלי: רציתי להיות ביולוגית ימית לפני שהחלטתי שג'נט ומייקל ג'קסון מדהימים ואז אמרתי "אני הולכת לעשות את זה". -איזה לקח למדתן מהיותכן מפורסמות? קימברלי: שיהיה הרבה סבלנות ולהיות מסוגלים ללכת באמת מעבר ליכולתכם. גם כשאתה עייף ללכת רחוק ככל האפשר. ג'סיקה: במיוחד כשאתה מצלם וידאו ב-1 לפנות בוקר אתה חייב להתאפס ולהתרכז. -לאחת מכן יש איזה מישהו שעדיין יכול לגרום לכן להרגיש מוכות תהילה (star struck... אין לי מושג איך לפרש את זה לעברית)? איזשהם רגעי וואו בשטיח האדום? ג'סיקה: פגשנו את שרה ג'סיקה פרקר בשטיח האדום ואני בכיתי. הייתי כזה "הו מיי גוד. הו מיי גוד. הו מיי גוד! שרה ג'סיקה את הכי טובה!" מלודי: באותו שטיח אדום, וויל סמית הלך לידינו ואני פשוט (צורחת). ואז הייתי צריכה להרגיע את עצמי כי גם אני אמורה להיות מפורסמת. סליחה שכחתי מזה." ניקול: "אם אי פעם אני אפגוש את ליאה סלונגה, אני חושבת שאני אתעלף". מקור:|הלינ|http://www.mtvasiaawards.com/Malaysia/News/200808/02000071.php|סלינק| (חחחח למי שמבין אנגלית עדיף שיקרא את הכתבה המקורית כי אני גרועה בתרגום מאנגלית לעברית)

punky doll

New member
כל מה שאני יודעת זה בדיוק מה שאתה יודע...

הן מופיעות בסינגפור ואני לא יודעת אם הן יופיעו רק עם WIGU או יעשו הופעה שלמה עם buttons, beep, stickwitu וכו'... אין מצב הן יופיעו עם שירים חדשים... אם כבר רק עם WIGU... אני לא מאמינה שיהיה איזשהו וידאו של ההופעה... ואם כן רק של איזה מעריץ עם איכות תמונה וסאונד גרועה ביותר...

ניקול בטוחה../images/Emo6.gif

אני לא מצפה להרבה מטימבאלנד. ו"טוב, יש עוד זמן"
היא בעיצומה של קריירת שירה, זה לא מה שהיא רוצה להיות? אם לא, למה היא מחכה?

punky doll

New member
חחח הכתב אמר את זה...

יש לה עוד המון זמן... גם אחרי שקריירת השירה שלה תיגמר... חחחח אבל יהיה מצחיק לראות את ג'סיקה בבית הלבן...

למעלה