MSSqlServer מעיק

../images/Emo41.gifMSSqlServer מעיק

אני מנסה להתחבר לSQL-SERVER דרך הvisual-studio .net ומצליח מעולה (כפי שניתן לראות בתמונה שאני מחובר לnorthwind). לעומת זאת אני לא מצליח להתחבר דרך הSQL-SERVER Enterprise Manager (כפי שניתן לראות בראש התמונה - הוא משום מה טוען שהSERVER לא רץ או לא קיים למרות שכאמור זה בולשיט). בנוסף קוד ASP.NET פשוט שאמור לגשת לDB פשוט לא מצליח ונותן הודעת שגיאה שאי אפשר להתחבר לDB.להלן הקטע קוד הרלוונטי והמאד מאד פשוט:
Dim ds As DataSet Dim myConnection As SqlConnection Dim myCommand As SqlDataAdapter myConnection = New SqlConnection("server=127.0.0.1;uid=sa;pwd=;database=northwind;") MyCommand = New SqlDataAdapter("select firstname as 'First Name',lastname as 'Last Name', Title from Employees",MyConnection) ds = New DataSet("Employees") myCommand.Fill(ds) grdEmployees.DataSource = ds grdEmployees.DataBind()​
מצורפת גם תמונה של העמודה הרלוונטית מהproperty של הservice של השרת. יש למישהו עצה?

האזרחק

New member
מערכת הפעלה?

אם שרת ה SQL הוא מקומי ויש לך XP עם SP2 אז הבעיה היא בפיירוול של ה SP2. אם לא, אז משהו אחר :)

עוד כמה נתונים:

שרת SQL מקומי, XP Pro, SP1 , פיירוול של נורטון (זה לא הגורם, ניטרלתי אותו לחלוטין לשם הניסוי והתופעה חוזרת על עצמה).

mumia1

New member
מאפיינים של SQL SERVER

יש לבדוק במאפיינים של הsql server אם הוא עובד כserver או עובד עם הwindows הקיצר תסמן במאפיינים שיעבוד כSERVER הבעיה הזו נפוצה!!!

למעלה