מהארץ. משהו מוזר קרה עובדה גם שטומי לא כותב על זה שום דבר . וגם לא כותב להם בטויטר כלום. אני מקווה בכל מקרה שביניהם הכל בסדר ושבפעם הבאה הוא גם יטוס איתם. מסכן בטח אוכל את הלב.
שלמקסיקו צריך רק פספורט ולאוסטרליה צריך גם ויזה או משהו כזה ובגלל זה אסור לו אבל זה ניראלי שטויות חחח ואני מאוד מקווה שהוא אוכל תצמו!!!! הוא היה צריך להצטרף זה לא בסדר עכשיו כל הזמן הזה שאדם מפרסם את הדיסק הוא לא יהיה??? או רק אוסטרליה??
מותר לו לטוס לאיפה שהוא רוצה אלא אם יש לו עבר פלילי מה שלא נראה לי אחרת כבר ממזמן היו מגלים את זה העיתונות. ולגבי שאר המדינות לא יודעת נדמה שמאיה אמרה לי שרק לאוסטרליה הוא לא טס וליפן אז יכול להיות שלאירופה הוא כן יטוס . אין לי מושג מקווה שכן.
יש לי מיליון דברים לעשות היום ואני עדיין רואה את ההופעה לא יכולה להפסיק חחחחחחחחחחחחחחחח הורדתי לי אותה לאייפוד ואני רואה אותה בכל מקום חחחחחחחחחחחחחחחח מתה על הטוסיק היפה שלו שרואים את החריץ והפטמות המהממות שלו אוף אני רוצה אותו קשור ערום במיטה אם הוא רוצה הוא יכול להשאיר עליו את הנצנצים חחחחחחחחחחחח אני פשוט רוצהההההההההההההההההה אותווווווווו מבטיחה לא להפחיד אותו חחח הוא גם ככה בכל מקום אומר שהוא רוצה להתנסות עם אישה אז למה לא איתי חחחחחחחחחחחח אני מבטיחה שאני אהייה מוי עדינההההההההה מבטיחה (טוב אולי רק בהתחלה חחחחחחחחחחחחח
שציינתי"שיש ילדות קטנות בפורום" ומיד הורדתי פרופיל....ומה קורה איתך שובבה גדולה וחמודה????????????????? ובלי שום קשר מסכימה עם כל מילה שלך............אין עליו...........סקסי בטירוף