MARDI GRAS

AngelKrash

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן I WISH

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לבנתיים טומי החמודי לא יוצא מהבית ורק רואה כל היום סרטים סוג זין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן

InbarKiii

New member
נוווו אני עדיין לא מבינה למה הוא לא הצטרף??!?

ההשערות הן שטומי עשה סמים ואסור לו לצאת מהארץ חחחחחחח

nini18

New member
אין מצב אז איך הוא טס למקסיקו זו גם יציאה

מהארץ. משהו מוזר קרה עובדה גם שטומי לא כותב על זה שום דבר . וגם לא כותב להם בטויטר כלום. אני מקווה בכל מקרה שביניהם הכל בסדר ושבפעם הבאה הוא גם יטוס איתם. מסכן בטח אוכל את הלב.

InbarKiii

New member
מממ בדיון הזה כתבו

שלמקסיקו צריך רק פספורט ולאוסטרליה צריך גם ויזה או משהו כזה ובגלל זה אסור לו אבל זה ניראלי שטויות חחח ואני מאוד מקווה שהוא אוכל תצמו!!!! הוא היה צריך להצטרף זה לא בסדר :( עכשיו כל הזמן הזה שאדם מפרסם את הדיסק הוא לא יהיה??? או רק אוסטרליה??

nini18

New member
אין מצב שזה בגלל סמים כל עוד הוא לא מוכר

מותר לו לטוס לאיפה שהוא רוצה אלא אם יש לו עבר פלילי מה שלא נראה לי אחרת כבר ממזמן היו מגלים את זה העיתונות. ולגבי שאר המדינות לא יודעת נדמה שמאיה אמרה לי שרק לאוסטרליה הוא לא טס וליפן אז יכול להיות שלאירופה הוא כן יטוס . אין לי מושג :) מקווה שכן.

AngelKrash

New member
לגבי למה טומי לא נוסע

לפי מה שהצלחתי להבין (מיודעי דבר) מדובר בסיבות אישיות של טומי. לא נראה לי שזה בגלל סמים או עבירות אחרות. זה לא מה שחברת התקליטים או אדם רצו.

nini18

New member
אני גם לא מאמינה שזה בגלל סמים

אבל גם לא שזה בגלל משהו אישי. אחרת טומי היה מצייץ משהו או לפחות מצייץ להם. בכל מקרה חבל שהוא לא טס איתם ממש פיספוס.

InbarKiii

New member
חחחחחח אבל ברור שאת טומי לא בחרו

בגלל מה שחברת התקליטים רצתה חחחחח אלה בגלל מה שאדם רצה
אבל כן, בכל מקרה אני גם לא חושבת שזה בגלל סמים או שטויות כאלה.. ואני מאודדדדד מקווה שהוא יצטרף לשאר הטיסות שלהם

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

nini18

New member
אוי ליטל שלי ענקי וזוהר ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo23.gif

תודה
יש לי מיליון דברים לעשות היום ואני עדיין רואה את ההופעה לא יכולה להפסיק חחחחחחחחחחחחחחחח הורדתי לי אותה לאייפוד ואני רואה אותה בכל מקום חחחחחחחחחחחחחחחח מתה על הטוסיק היפה שלו שרואים את החריץ והפטמות המהממות שלו אוף אני רוצה אותו קשור ערום במיטה אם הוא רוצה הוא יכול להשאיר עליו את הנצנצים חחחחחחחחחחחח אני פשוט רוצהההההההההההההההההה אותווווווווו מבטיחה לא להפחיד אותו חחח הוא גם ככה בכל מקום אומר שהוא רוצה להתנסות עם אישה אז למה לא איתי חחחחחחחחחחחח אני מבטיחה שאני אהייה מוי עדינההההההההה מבטיחה (טוב אולי רק בהתחלה חחחחחחחחחחחחח
)

נינוש מישהיא אתמול כתבה לי בטוויטר על משהוא

שציינתי"שיש ילדות קטנות בפורום" ומיד הורדתי פרופיל....ומה קורה איתך שובבה גדולה וחמודה????????????????? ובלי שום קשר מסכימה עם כל מילה שלך............אין עליו...........סקסי בטירוף

InbarKiii

New member
חחחחח זה היה בצחוקק אבל

מירב כתבה לך את זה והיא אחת הילדות הקטנות פה
חחח אף אחד לא מבקש ממכן להוריד פרופיל!! :p

mokasosex

New member
נכון, מירבי היא ילדה קטנה ותמימה@!

ואני ונגה הכי קטנות פה, אנחנו דיי מיעוט.

nini18

New member
הילדות הקטנות של הפורום יכולות ללמד את

"הגדולות" דבר או שניים חחחחחחח מה את מתרגשת חחחחחחחח

למעלה