../images/Emo13.gif
אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת, אולי.
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פוקחת עיניים.
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?עוצמת עיניים.
מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לקרוא, לרקוד, לדבר עם חברים ולבלות, לשחק במחשב, ובעקרון לעשות כיף.
את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את ג'יני.
מה היית לוקח\ת לאי בודד? את המנורה של הג'יני.
מה הסגנון לבוש שלך? לא יודעת.
איך היית מגדיר את עצמך? לא הייתי מגדירה את עצמי. אני לא אוהבת להגדיר דברים ואנשים בפרט, אז ככה שאני אגדיר את עצמי? אני של העולם. לא שייכת או מוגדרת על פי דברים מסויימים.
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות? איפה שיש דברים במידה שלי.
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר? הצלתי לו את החיים כמה פעמים, אם זה נחשב
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר? כשנגיע לגשר נחצה אותו. אבל אני יכולה להגיד שבהחלט כמעט הכל.
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן, אזניות ודיסקים. אה וסוללות חזקות עם מטען
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור.
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לפנות בוקר, הזמן שבין 5 ל6 וחצי בבוקר.
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית: לא הייתי יוצרת, הכל בידי המקריות.
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה.
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים.
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סלמון.
מהו החפץ הכי חשוב לך? יש המון כאלה... אממ כל מה ששלי חשוב לי כי הוא שלי ואני קשורה אליו.
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך? סבתא ז"ל, כי היא סבתא, וכי הכי אהבתי אותה בעולם.
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני עושה את זה כמה שאפשר למרות שבזמן האחרון לא יוצא לי הרבה.
האם חשבת פעם להתאבד? כן.
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול (מאז לא יצאתי מהבית
)
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שבוע או שבועיים.
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? תבכו עלי בני זונות, תבכו. (
) סתם סתם, אממ לא יודעת הייתי רוצה על המצבה מקום לקורבנות השואה שנפלו במשפחה שלי, על קורבנות הטרור העולמי, ועל כחות הבטחון שמתו בזמן ששמרו עלי.
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל? לבשל.
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם עצמי, במיטה, לישון (לא מרגישה טוב..)
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב? יש אלוהים.
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? עמוק מידי ומופרט מידי בשביל הפורום, אבל אני יכולה להגיד שלפני שסבתא שלי מתה, יש הרבה דברים שרציתי להגיד.
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק.
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אוּי השאלה הזו באמת נורא מוכרת!!!#%@#&^#!!! וסביר להניח שלא הייתי מוכנה.
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים? אפשר על האדמה של כדור הארץ?
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו? Why did you take me out?! put me back in!
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות? סופרמן.
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..] סבתא שלי ז"ל.