Major שאלון + WTF

yuval moyal

New member
../images/Emo41.gifMajor שאלון + WTF ../images/Emo41.gif

אוקיי, אז אמ הנה החלק השלישי של השאלון.. שבוע הבא כבר תתחיל הפינה המסתורית
האמף, אני רק אציין שאם לא תהיה ממש היענות אני מניח שלא יהיה בשביל מה לפתוח [וזה לא במובן של איום או משהו, סתם עובדה :|]. ואחרי הקדמה מדכאת זו... טוב, בעצם, אין לי כוח להסביר מה יהיה בפינה
פשוט תחכו שבוע הבא -.- בינתיים, הקובץ מצורף ב-TXT, ומי שרוצה לענות על השאלון מוזמן =) מי שרוצה לשחק אותה מאגניב ולנסות לעצבן או משהו, לא באמת ישנה שתעתיקו לא מהקובץ [למרות שזה דיי טמטום לעשות את זה], זה סתם יקשה על אחרים לקרוא את השאלון [וזה לא באמת יזיז לי =)] אז יאללה, תהנו לכם. או משהו ~.~* ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ יא, זה מאגניב!!!!111 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ נכון שזה נראה ממש יפה? ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ נו לא אכפת לי שזה הופך אותי לפרחה -.- ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

SuperKeren

New member
../images/Emo13.gif

אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת, אולי.
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פוקחת עיניים.
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?עוצמת עיניים.
מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לקרוא, לרקוד, לדבר עם חברים ולבלות, לשחק במחשב, ובעקרון לעשות כיף.
את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את ג'יני.
מה היית לוקח\ת לאי בודד? את המנורה של הג'יני.
מה הסגנון לבוש שלך? לא יודעת.
איך היית מגדיר את עצמך? לא הייתי מגדירה את עצמי. אני לא אוהבת להגדיר דברים ואנשים בפרט, אז ככה שאני אגדיר את עצמי? אני של העולם. לא שייכת או מוגדרת על פי דברים מסויימים.
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות? איפה שיש דברים במידה שלי.
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר? הצלתי לו את החיים כמה פעמים, אם זה נחשב
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר? כשנגיע לגשר נחצה אותו. אבל אני יכולה להגיד שבהחלט כמעט הכל.
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן, אזניות ודיסקים. אה וסוללות חזקות עם מטען
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור.
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לפנות בוקר, הזמן שבין 5 ל6 וחצי בבוקר.
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית: לא הייתי יוצרת, הכל בידי המקריות.
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה.
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים.
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סלמון.
מהו החפץ הכי חשוב לך? יש המון כאלה... אממ כל מה ששלי חשוב לי כי הוא שלי ואני קשורה אליו.
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך? סבתא ז"ל, כי היא סבתא, וכי הכי אהבתי אותה בעולם.
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני עושה את זה כמה שאפשר למרות שבזמן האחרון לא יוצא לי הרבה.
האם חשבת פעם להתאבד? כן.
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול (מאז לא יצאתי מהבית
)
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שבוע או שבועיים.
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? תבכו עלי בני זונות, תבכו. (
) סתם סתם, אממ לא יודעת הייתי רוצה על המצבה מקום לקורבנות השואה שנפלו במשפחה שלי, על קורבנות הטרור העולמי, ועל כחות הבטחון שמתו בזמן ששמרו עלי.
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל? לבשל.
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם עצמי, במיטה, לישון (לא מרגישה טוב..)
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב? יש אלוהים.
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? עמוק מידי ומופרט מידי בשביל הפורום, אבל אני יכולה להגיד שלפני שסבתא שלי מתה, יש הרבה דברים שרציתי להגיד.
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק.
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אוּי השאלה הזו באמת נורא מוכרת!!!#%@#&^#!!! וסביר להניח שלא הייתי מוכנה.
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים? אפשר על האדמה של כדור הארץ?
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו? Why did you take me out?! put me back in!
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות? סופרמן.
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..] סבתא שלי ז"ל.

Hard To Beat

New member
5555

אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?ממש אבל ממש לא!אנחנו הפכים
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שמה MTV
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?שותפת שיניים
מה התחביבים שלך?לשמוע מוסיקה
את מי היית לוקח\ת לאי בודד?גרין דיי...בשביל המוסיקה
מה היית לוקח\ת לאי בודד?דיסקמן,טלוויזיה ומים
מה הסגנון לבוש שלך?פאנקיסטית.ככה אומרים לי תמיד
איך היית מגדיר את עצמך?
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות?לא אכפת לי
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר?
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר?
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דיסקמן,מברשת שיניים ובטריות
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?סוס
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית:
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אייפוד
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?1,000,000,000,000 עוגות גבינה
מהו החפץ הכי חשוב לך?הדיסקן שלי
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך?עוד לא הכרתי אחד כזה
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?
האם חשבת פעם להתאבד?לא
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אמממ
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אמממ
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל?מי יודע לבשל...
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם *** ב...לא יודעת
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב?
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? ווויי איזה שאלות
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון,קנדה
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?ברור
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים?מתחת למים
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו?שאני חיה במקום משעמם ושלא כדאי להם לבקר פה
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות?מלך האריות,טימון
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..]בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

cohenet91

New member
../images/Emo9.gif

אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן. כי אחי הוא פשוט בנאדם מדהים.
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתהפכת.
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים?
מה התחביבים שלך? שחייה, מוזיקה, סופרלנד, חברות, ים... כמובן שמחשב+טלוויזיה...
את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברות שלי
מה היית לוקח\ת לאי בודד? את הMP3 שאין לי
מה הסגנון לבוש שלך? לא מוגדר. ד"א, היום לבשתי חולמה וורודה.
איך היית מגדיר את עצמך? נחמדה
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות? פוקס, קסטרו.
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר? כמעט נדרסתי בגלל רוית :/
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר? לאכול ג'וקים
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים, משחת שיניים+מברשת, מסרק, קרם לחוץ לשיער, ווזלין...
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כמו שכבר אמרתי פה פעם- כלבה של צפונים
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית: חיצונית- עיניים כחולות או כחולות-ירוקות, גוף נחמד, סתומרת לא שמן ולא מנופח מדי, שיער בהיר. פנימית- רגיש, רומנטי, איכפתי, ישר, כן, בעל חוש הומור...
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? ליומולדת
? דיסק של דרים ת'יאטר
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מלא גלידות ושוקולדים ועוגות
מהו החפץ הכי חשוב לך? אולי הארנק. או הדיסקמן
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך? :X
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממש ממש תרמתי באיזה אגודה... לפני הרבה זמן
האם חשבת פעם להתאבד? אולי
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? עזרתי לנטע בהכנת הבלוג שלה
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שבוע או משהו כזה
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הי, למה שאני אמות בזמן הקרוב?
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל? לאכול, ברור
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם רותם בבית שלה <היא חזרה!!!>
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב? 'יש לך 10 משאלות, הג'יני כבר יגיע'.
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? שום תקופה
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הוואי או ארה"ב או אוסטרליה.
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים? מתחת למים
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו? hi lahem, ani anat.
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות? פו הדוב
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..] השמות שמורים במערכת.

Pinky a

New member
שלי../images/Emo9.gif

קוביות|אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא כי אחותי פגרת
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?נחה איזה שעה במיטה
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?סוגרת אורות
מה התחביבים שלך?קנאה לאביב,חיפוש אחר כוסונים שמסתובבים להם
,מחשב וחברות
את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אביב ושון,אחמ
מה היית לוקח\ת לאי בודד? משהו שיחזיר אותי מהאי בודד
מה הסגנון לבוש שלך?ספורטיבי חמוד
איך היית מגדיר את עצמך?תיכף אהיה פקאצה
אבל אני סבבה,אני חושבת
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות? TNT,FOX ולאדעת מה עוד :S
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר?חחחח הייתי עם חברתי בבריכה ואיזה אחד פגר היה שם וחברתי מתחרפנת כשהיא רואה אותו[היא לא מאוהבת,היא מטורפת
]אז הייתי צריכה לרדוף אחריה אחריו
ובריקודים התחלתי לרקוד כמו פגרת וכולם הסתכלו עלי :S הסתכלתי כדי לתפוס כוסון :|
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר? להגיד לאביב שאני אוהבת אותו חחח אולי
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מגזין כולשהו,בגדים,MP3 וכסף לבזבוז
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? מאיפה לי
:S אני כבר חיה
אחח שובבה שכמותי
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אין בוקר בשבילי אני מתעוררת בצהריים
אז צהריים
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית: חיצוני: כוסון על,גבוה,לבן[אובססיה
],מנומש,עם גשר ושרירים אעאע
פנימית: קצת אדיש,חמוד,שלא כולן יירדפו אחריו ושיאהב אותי לנ-צ-ח ויעשה איתי ילדים
חחחולא יתגרש ממני
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אביב ושון קטנים וחמודים
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר-צהריים
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לאדעת,מלא שוקולדים
מהו החפץ הכי חשוב לך?מחשב וטי וי זה חפץ
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך?אביב,שון ואינקי-כי שלושתם מושלמים
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? חח אפעם נראה לי
האם חשבת פעם להתאבד?כן
מרוב טימטום משכתי לעצמי בשיער מכעס |מגלגלתעיניים|
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? נממ..נראה לי לפני חודש,נכה אחד מסכן רצה לעלות במעלות ועמדתי לי וחיכיתי בסבלנות והשארתי ת'דלת פתוחה כי אני חמודה
והוא חמוד
חח
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? הלוואי והיה לי ת'אומץ לאמר לאביב
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן מתה ז"ל[חס וחלילה טפו טפו טפו] ענת .א. אשר הייתה מאוהבת שנתיים+ באביב כספי ולא אמרה לו אפעם
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל? לאכול
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? שון,על האותיות[מקום כזה בשכונה שלי
]אומרת לו .."אנלא אוהבת אותך באמת סתם *** אמרה לך בצחוק ואז אני מנסה להשחיל עוד משפט והוא עוצר אותי בנשיקה עדינה כמו שרק הוא יודע
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב? אוהב אותך ענת .א. אבל אפעם לא היה לי ת'אומץ לאמר,אביב
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? לאדעת :S
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? נראה לי צרפת :S או יפן או סין או איפשהו בישראל
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?כן מאהבה הוא יעשה את זה
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים? מתחת למים-ולנשום
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו? "אם אתה קרוב משפחה של אביב כספי, תאמר לו שענת .א. אוהבת אותו"
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות? באנה
[חברה של מוגלי
]
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..] על אביב ושון

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאומפה אומפה דופה די דו]:

אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי
,מה למה
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר[?]
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוונת את השעון המעורר[!]
מה התחביבים שלך? אין לי משהו מרכזי וזה עצוב,בעיקר לשמוע מוזיקה,לצאת עם חברים,לראות סרטים[צ'ארלי
]וכו'
את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ספינה,מטוס [עם טייס בתוכו
]-כדי שאני אוכל לחזור בחזרה ופלאפון
מה היית לוקח\ת לאי בודד? מישהו שיודע להטיס מטוס ולנהוג בספינה
מה הסגנון לבוש שלך? אין משהו מוגדר
איך היית מגדיר את עצמך? לא אוהבת הגדרות
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות?רנואר,קסטרו וכל מיני נו
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר? לא זוכרת
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר? לא יודעת נו
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? או זה טוב..לקראת אילת
,ארמ,פלאפון,ארנק!,בגדים,נעליים[?],דיסקמן
],ולא יודעת מה עוד]:
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?חתול
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית: מזכיר לי סידרה ישנה
..ארמ..חיצונית..שיהיה גבוה..נו מה]:..פנימית..איכפתי,שידע להקשיב,נאמן;[..אנערפ נו]:
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרגע..את מה שביקשתי מאבא שלי [בתקווה שהוא יזכור
]..וארמ אייפוד
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?ארוחת שחיטות במקדולנס|
מהו החפץ הכי חשוב לך?מחשב[?
]
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך?יש הרבה..אין לי כוח לפרט נו אני עייפה!
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני כל יום תורמת מה
,אני הרי מנהלת בהתנדבות,שכחתם?
האם חשבת פעם להתאבד?יותר מדי פעמים]:
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?ארמ..היום שהחזקתי את הדלת למישהו בעבודה
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום בעבודה
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל?מה אני אהרוני]:..לאכול
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם אבא ואח שלי..הם בצרפת עכשיו
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב?המוח שלי לא מתפקד בשביל שאלות כאלו
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? ארמ..פרובלי תקופת החטיבה..הייתי משנה הרבה..ואולי גם הייתי חוזרת ללפני שנה
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב
או אנגליה
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?[וואע קרן שמה לי את זה בהכר את הפורום..מקוריות מישהו?
]כפי שאמרתי אז [אם אני זוכרת נכון],אני לא אהיה מוכנה שמישהו ימות במקרה שכזה,ועוד למעני, אני אחיה עם רגשות אשמה כל שארית חיי:/.
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים? אף אחד מהם
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו?
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות?בת הים הקטנה
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..] על אף אחד

גמני בתפוז אנשים../images/Emo122.gif

אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אני לא בטוחה בזה
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מדליקה את המחשב ורצה לצחצח שיניים
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה את האור בחדר
מה התחביבים שלך?לרקוד
,לרכוב על סוסים,אתגרים כאלה,לצאת עם חברות ולהקשיב למוזיקה
את מי היית לוקח\ת לאי בודד?שאלה קשה
מה היית לוקח\ת לאי בודד?הו..הרבה..:S
מה הסגנון לבוש שלך?רגיל?
איך היית מגדיר את עצמך?אמ..מישהי סימפתית?
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות?אין כאלה ספציפיות
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר?לא כדאי לכם לדעת[
]
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר?הרבה
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?תחתונים
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?שאלה קשה
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר שליטה
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית:אמ..חיצונית אין לי ממש מה להגיד..שיראה טוב
ופנימית שיהיה מבין ובעל חוש הומור ונחמד ולא אדיש:S
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?די וי די של רובי
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?שניצל ופוטיטו צ'יפס?
מהו החפץ הכי חשוב לך?אמ הדיסקים שלי
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת?הכי מיוחד?ולמה הוא היה מיוחד בעיניך?יש הרבה..וכי הם בעלי חוש הומור וסימפתיות יוצאת דופן
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אמ אמ לא יודעת
האם חשבת פעם להתאבד?רק חשבתי?
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אמ..וואו לפני איזה שנה משהו כזה
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אמ לא מזמן
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא יודעת
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל?לאכול
אבל אני גם נורא אוהבת לבשל^^
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם רובי
למי אכפת איפה*מגלגלת עיניים*
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב?שאלות קשות..
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? וואי ללפני חצי שנה ואת הכל
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא..
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים?מתחת למים נשמע טוב
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו?"בוא לישראל"?
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות?לא יודעת
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..] אמ אמ לא עניינו של אף אחד*נבוכה*

MarishA M

New member
יאיי שאלוווווון

אני עוד מעט אענה!! יובעעעל אני אוהבת אותך!

MarishA M

New member
מיין..../images/Emo99.gif

אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?מה?לא..אח שלי ילד בן 6 וחצי.
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מסתכלת על הפלאפון.
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?שמה ת'פלאפון בטעינה.
מה התחביבים שלך?אממ מוזיקה..מחשב..זהו.אהה ואקסטרים.
את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את מי שירצה לבוא.
מה היית לוקח\ת לאי בודד?דיסקמן ומלא מלא בטריות ואת הפלאפון.
מה הסגנון לבוש שלך?ספורט אלגנט
מאיפה אני ידועת!
איך היית מגדיר את עצמך?יובל מה זה השאלות האלה?!
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות?זארה,פול אנד בר.
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר?לא עשיתי כזה עדיין..
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר?אממ..לא יודעת לא חשבתי על זה עדיין.
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דיסקמן,פלאפון,דיסקים.
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?עכביש.
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב,בוקר לא אכפת לי.
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית:יש לי אחד כזה כבר.
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מכונית אאודי TT חה.
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]לילה.אני נוהגת לאכול רק בלילה.
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?אהה אממ תפוח.
מהו החפץ הכי חשוב לך?הדיסקים שלי.
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך?שי.למה?..כי הוא ספיידרמן והוא יודע לעשות הכל
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ במחויבות אישית חחח
האם חשבת פעם להתאבד?כה.
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אממ במחויבות אישית...
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אממ היום..
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?מחר יהיה יותר טוב.
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל?לבשל.
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אממ אני עם חברה שלי ואני נהנית תודה.
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב?שזכיתי המיליון דולר ושזה יגיע בבקבוק הבא..
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? כיתה א'.
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון.
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא.
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים?לא.
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו?מה המצב?? נו יובל מה עובר עלייך אה??
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות?ספיידר וומאן!!
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..]אממ עכשיו על שי..
יובל..קצר מדיי

אני עונה../images/Emo13.gif

אני אוהבת לענות על שאלונים טוב שיש הרבה הא... טוב אז ככה:
אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא חושבת אחותי היא קצת סנובית, קרציה וכו'...
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?נחשו.......לא ניחשתם, טוב אז אני מקימה את הגב של המיטה עד לחצי ואז אני פותחת את הטלוויזיה.
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עוצמת עיינים, מפתיע הא...
מה התחביבים שלך? לשיר, לשחות, לשחק, לנגן יש צורך להמשיך?!
את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אמ... את כל העיר אני לא יכולה רגע אחד בשקטטטטטטט צריכה רעש!
מה היית לוקח\ת לאי בודד? סירה!
מה הסגנון לבוש שלך? ספורט אלגנט אופנתי (מכירים?)
איך היית מגדיר את עצמך? חמודה, רעשנית ,חברותית
אה וגם מלאת ביטחון
באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות? fox, TNT וכל מיני חנויות חמודות.
מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר? אמ... לא עשיתי...
מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר? אממ... נו באמת!!!!!
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? תחתונים, פלאפון, בגדים וחוט למצלמה! ואני עדה לזה שאם נוסעים לארה"ב אל תשכחו את זה!
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב
אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? חיצונית ופנימית: פנימית: חמוד ומלא ביטחון ואומר כל מה שמפריע (כמוני
) חיצונית: גבוה (דרוש לי אני גבוה יחסית), עיינים בהירות, עור בהיר, שיער מסודר ומתלבש יפה
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? דיסק שאני הקלטתי!. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? המבורגר עם צ'יפס ופאנטה!
מהו החפץ הכי חשוב לך? השעון שלי אני לא זזה מילימטר בילעדיו
מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך? אה... יש הרבה... אני חושבת שכל בנאדם שאני פוגשת הוא מיוחד בצורה שונה! אבל הכי מיוחדת היא דודה של אבא שלי אני מתה עליה! היא ממש ממש ממש מיוחדת היא נכה אבל היא הבנאדם הכי מיוחד על האדמה! גם היא יודעת לעשות מלחמת חסה טוב ( פאנקי לאב יו)
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שבוע התנדבתי בנוא"ב (נוער אוהב בעלי חיים)
האם חשבת פעם להתאבד? חלילה, החיים הם דבר יפה!
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול! כשהייתי ברפטינג הרמתי לאנשים את המשוט שלהם, יצאתי רטובה כולי.
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לא אמרתי.
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן נמצאת ברבי.
מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל? לבשל
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? באנגליה אני מתה על הארץ הזו.
אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב? אנחנו תקועים על אי עזרו לנו!
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? הייתי חוזרת לעבר שלי ומשנה המון דברים שהיום אני מתחרטת עליהם
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא יודעת...
היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים? מתחת למים אני אוהבת מים
אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו? היי אני בר מישראל רוצה לדבר?
אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות? הפינגיון ממדגסקר
על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? [זה יכול להיות השאלון הזה, או אחד מ-2 חלקיו הקודמים..] חשבתי על כל מי שקרוב אליי

למעלה