LLchart

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo41.gifLLchart../images/Emo41.gif

אם אתם זוכרים, פעם התחלתי עם המצעד הזה בפורום, אבל משומה לא המשכתי אותו, אז החלטתי להתחיל אותו מחדש..
מה זה? נורא פשוט, המצעד שבו יבואו לפניכם כל השירים של לינדזי ואתם תצטרכו לדרג אותו כל שבוע. איך? כל שבוע תתפרסם רשימה עם 10 שירים ו-2 שירים נוספים ב'חדשים לשיפוטכם'. אתם תצטרכו לבחור 5 שירים מכל הרשימה [כולל מהחדשים לשיפוטכם] ולדרג אותם [מ-1 עד 5] בתגובה להודעה. לסדר השירים שתכתבו יש משמעות, 1- השיר הכי טוב.
רשימת השירים שממנה תצטרכו לבחור ולדרג:
I Decide Nobody 'Til You Over What Are You Waiting For? Black Hole Very Last Moment In time If It's Alright A Beautiful Life Confessions of a Broken Heart Anything But Me
אם לא הבנתם את ההסבר רק תגידו ואני אסביר שוב.

I Love Lindsay

New member
התמונה ששמת ב-20:43 | 03/07/06

את עשית מאוד אהבתי. את מקירה את טיפו? אם כן יש לי שם אתר, יש לך גם? בקיצור אני יכולה לשים את התמונה הזאת ששמת ב-20:43 | 03/07/06? טוב תחזירי לי תשובה ביייייייי האתר שלי הוא

LindZiv Cohan

New member
נחמד מאוד שאת מנצלת שרשור../images/Emo3.gif

אבל כשמנצל"שים, צריך לדעת לאיזה שרשור:S יכולת לשרשר את השאלה שלך לשרשור "שאלות תשובות" ולחכות שיענו לך..

I Love Lindsay

New member
מה????????????

למה את מתכבנת לא הבאנתי כלום ולא שאלתי אותך בכלל רגעעעעעעעעעעע זו התמונה שאת עשית???????

LindZiv Cohan

New member
אני לא הכנתי את התמונה,

וגם לא דנה, מי ששמה את התמונה בפורום היא "ילדה ללא סיבה". והתכוונתי שיש שרשור "שאלותשובות" שזה השרשור המתאים לשאילת שאלות..

יש לי שתי שאלות

1.אפשר את הרשימת השירים של האלבום החדש של לינזדי לוהאן בבקשה 2.איך קוראים לסרט החדש שלה והאם הוא יצא בישראל כבר? תודה

LINDSAY15

New member
עונה=

קוראים לסרט שלה JUST MY LUCK הוא עוד לא הגיע לארץ ולגבי רשימת השירים אנילא יודעת..

יש לי תשובות../images/Emo26.gif

א.הנה הרשימה: 1.Confessions Of A Broken Heart 2. Black Hole 3. I Live For The Day 4. I Want You To Want Me 5. My Innocence 6. A Little More Personal 7. If It's Alright 8. If You Were Me 9. Fastlane 10. Edge Of Seventeen 11. Who Loves You? 12. A Beautiful Life ב.לסרט קוראים Just my luck

LINDSAY15

New member
עונה

1=to_know_your_name 2=Anything But Me 3=I Want You To Want Me 4=i_decide 5= Disconnected

LindZiv Cohan

New member
את לא יכולה לבחור שיר שלא נמצא

ברשימה! תקראי שוב את ההוראות ואז תתקני את הבחירה שלך, בנתיים הבחירה שלך פסולה

LindZiv Cohan

New member
לא לא לא...

בסיבובים הבאים של המצעד אני נותנת לכם עוד שני שירים נוספים.. ואתם בוחרים מהרשימה שכתובה בהודעה..לא מוסיפים לבד

I Love Lindsay

New member
הדיסק

יש לך את הדיסק שלה "Speak" מאיפה הסגת אותו אני לא מצאתי באף חנות שיסתקלתי? את יכולה לומר לי אם באמת יש לך אותו? בבקשההההההההההה!!!!!!!!

LindZiv Cohan

New member
בעעעע... יש שרשור שאלותשובות../images/Emo122.gif

ואת יכולה לקנות את הדיסק ברשת צליל למשל

למעלה