לא חח עברתי ללונדון
A a k c New member 8/7/07 #44 ../images/Emo109.gifזה עדיף..../images/Emo3.gif למרות שגם על מדונה אני לא מתה
ל ליטול B New member 8/7/07 #51 מדונה היא אחלה...../images/Emo9.gif למה היא לבושה כאילו היא ברחה מהמנזר!<?
S s k p New member 8/7/07 #43 מה קלי תשיר? הלוואי שהיא תשיר את סובר לפחות אני לא המשועממת היחידה שמחכה להופעה
A a k c New member 8/7/07 #47 ../images/Emo109.gif../images/Emo7.gif לילה טוב לכם לפחות ראיתי את FOB בהופעה, וראיתי עד כמה הם גרועים בהופעותXDD לילה טוב
../images/Emo109.gif../images/Emo7.gif לילה טוב לכם לפחות ראיתי את FOB בהופעה, וראיתי עד כמה הם גרועים בהופעותXDD לילה טוב
A a k c New member 8/7/07 #46 ../images/Emo109.gifאני פורשת לישון לדעתי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ונראה לי שהיא תשיר את Nש, סובר ובטח איזה SUBG או משהו בסגנון רשום שההופעה הבאה רק בעוד חצי שעה
../images/Emo109.gifאני פורשת לישון לדעתי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ונראה לי שהיא תשיר את Nש, סובר ובטח איזה SUBG או משהו בסגנון רשום שההופעה הבאה רק בעוד חצי שעה
O otollo New member 8/7/07 #48 ../images/Emo174.gifלילה טוב ../images/Emo9.gif SUBG ו-NA אני כמעט בטוח שהיא תשיר . לגבי השיר/2 שירים האחרים אין לי שמץ
../images/Emo174.gifלילה טוב ../images/Emo9.gif SUBG ו-NA אני כמעט בטוח שהיא תשיר . לגבי השיר/2 שירים האחרים אין לי שמץ
A a k c New member 8/7/07 #49 ../images/Emo109.gifנחיה ונראה../images/Emo3.gif לילה טוב |ביישלמסנג'ר|
O otollo New member 8/7/07 #54 ../images/Emo174.gifקלי is up next! אם מישהו פה בכלל(XD) אז קלי עוד חצי שעה