Life and Death

Just a Kid 3

New member
../images/Emo41.gifLife and Death../images/Emo41.gif

פרק יומי - יום חמישי
תקציר הפרק: אריק טס לניו יורק בנסיון אחרון לשכנע את אביו הגוסס של צ'נדלר להשלים איתו לפני שזה מאוחר מדי. בינתיים, מאט ושרה חושדים ששרה בהריון, ושותפתו לעבודה של מאט פולטת זאת בטעות ליד אריק. לוסי פוחדת שגם היא עלולה להיות בהריון, מה שגורם לה להיות בפאניקה. מרי מנסה למצוא את אריק כדי להגיד לו שהיא עשתה משהו טיפשי. לוסי מציעה לחברתה ללימודים קריסטין מקום זמני לגור בו, לא מודעת לעובדה שהיא מסתירה סוד גדול. סיימון שבור כשססילה מסרבת ללכת לנשף הסיום איתו. ואף אחד לא מבין למה רותי מתנהגת בצרה מוזרה באופן מיוחד.
שחקני אורח:
Tara Lipinski (Christine)
Marcia Wallace (Nurse)
Kyle Richards (Matt's Patient)
Orson Bean (Fake "Andrew Hampton")
Dan Lauria (Andrew Hampton)
Keith Mackechnie (Matt's Boss)
Hiram Kasten (Pharmacist)
Alan Fudge (Lou Dalton)
Sarah Danielle Madison (Sarah Camden)
Scotty Leavenworth (Peter Petrowski)​
ציטוטים:
Lucy to Annie: "What do you meen sometimes a birth control doesn't work?" Lucy to Kevin: "Of cource not." Kevin to Lucy: "I would have been here sooner but your dad only just called... Chandler has been going out of his mind waiting to here from him." Lucy to Kevin: "How did it go?" Kevin to Lucy: "I didn't stick around to find out." Lucy to Kevin: "You know if you ever wanna make detective your gonna have to be a hole lot nicier." Kevin to Lucy: "How was your night?" Lucy to Kevin: "It was okay... Oh I haven't talked to you all night. I have friend from school staing in the house fore a couple of nights. Her apatment is being fumagated." Kevin to Lucy: "Is she the one dating Mike? You didn't now Roxanne called me." Lucy to Kevin: "No, but i knew she and Ruthie where up to something. Do you know Christine?" Kevin to Lucy: "I didn't even know her name was Christine. I just knew that someone was dating Mike, I don't know what Mike and i dont really care." Lucy to Kevin: "Neither do I but it's driving Roxanne crazy." Kevin to Lucy: "Speaking of which, Roxanne is driving Chandler crazy. Do you have any thing to do vith that?" Lucy to Kevin: "I have know idea what your talking about." (Phone rings) Lucy to Mary: "Hello." Mary to Lucy: "Luce we have to talk." Lucy to Kevin: "It's Mary." Mary to Lucy: "Luce." Lucy to Mary: "Yes I'm here. Wanna say hello to Kevin." Kevin to Mary: "Goodnight Mary." Mary to Kevin: "Yes goodnight." Lucy to Mary: "How are you?" Mary to Lucy: "I'm lousy. I've done something really really stupid." Lucy to Mary: "What?" Mary to Lucy: "Never mind what I need to talk to dad. Where in New York is he?" Lucy to Mary: "I would guess he's at Matt's." Mary to Lucy: "Great. Don't tell mom I called." Sarah to Matt: "Maybe the test was wrong." Matt to Sarah: "I guess I'm stronger than the pill." Sarah to Matt: "Let's hope not." Sarah to Matt: "Maybe the test was wrong." Matt to Sarah "Which test the first one or the the second one or the thid one or the fourth one?" Annie to Lucy: "I got pregnant with the twins on the pill." Sarah to Matt: "I'm stressed out from school and this is the last thing I need, a health problem." Matt to Sarah: "It's going to be fine and it's funny your reffering to this as a health problem." Nurse to Eric: "Goodnight Grandpa." Eric to Nurse: "Grandpa?" Kevin to Lucy: "Hi wife." Lucy to Kevin: "Hi yourself husband. I missed you." Kevin to Lucy: I" had no idea that I be gone so long. Did you really miss me? (Looking at Lucy smiling) No, is the honeymoon over?" Lucy to Kevin: "Of course not."​

שלמונזה

New member
רותי קיבלה מחזור ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ומאט ומרי באותו פרק, מה יותר אפשר לבקש?! היה פרק ממש טוב, למרות שקצת מוגזם. נו כמה שאנחנו נשים אנחנו לא כאלו עצבניות במחזור, והאממ איך רותי יודעת להשתמש בטמפון במחזור הראשון בלי עזרה של אחיות ו/או אמא?! מוזר מידי. והאממ פיטר קונה לאמו שלו טמפונים? מגניף. לוסי הרגה אותי היום בפרק שהיא עשתה את החישובים של המחזור שלה, באמת היא לא ידעה שגלולות וקונדומים זה לא 100% בטוח?! והאממ מאט
רק למה היה צריך להביא גם את שרה הקרצייה
העיקר שהיא לא בהריון. ומה הסוד של מרי עכשיו? זהו

yonco

New member
איזה פרק מעולה...

באמת אחד הטובים בעונה. המון סיפורים מעניינים שזורים זה בזה.
רות'י ממש לא הייתה עצמה. ולמרות שנחמד לראות אותה מפגינה רגשות מדי פעם במקום להיות כל כך קשוחה ומחושבת, ההתפרצות הרגשית הייתה מוזרה. לא ידעתי שלמחזור יש השפעה כל כך קטלנית על בנות המין הנשי. יו, איך היא גדלה...
איזה מגניב היה ה"ערב בנות" של לוסי, ססיליה, קריסטין ורוקסן. רוקסן כזאת חמודה, יפה שהיא ולוסי נהיו חברות.
מה יש לססיליה? זה לא חלומה של כל בחורה לצאת לנשף?!
איזה מצחיק זה היה שאבא של צ'נדלר שילם לאיש אחר שיתחזה אליו. זה היה כל כך לא צפוי, ממש הופתעתי בסוף (למרות שהרגזנות שלו הייתה חשודה).
סופסוף רואים קצת את מאט ושרה. הריב שלהם היה ממש דפוק. טוב שיש עדיין זוג נורמלי אחד (רות'י ופיטר).
מעניין מה מרי מסתירה. אני ממש במתח.
ומה הסיפור של קריסטין הזאת? אני סומך על השוטרת החתיכה רוקסן שהתעלומה תיפתר... נראה לי שהולך להיות פרק סיום שווה ביותר

yonco

New member
ועוד משהו....

חשבתי שהאיש מהסופר יתקשר להורים של רות'י ויספר להם שהיא קנתה טמפונים. זה מה שהוא היה עושה אם סיימון היה קונה את הקונדומים...

noabethr

New member
תורי...סורי רשמתי גם למעלה לא ראיתי

איזה פרק יפה.... הכריסטין הזאת דפוקה לגמרי היה נחמד אבל נדוש עם אבא של צ'נדלר... הראו את מאט ושרה ומרי!!!!!!!!!!!!!!!יששששששששש לוסי הייתה חמודה..... רותי זה היה ברור שקבלה מחזור...כאילו דה! מרי מאט ושרה ישששששששששששששששששש מרי מאט ושרה ישששששששששש מתה לראות את הפרק הבא....באסה שזה יום ראשון=\ למעונינים לדעת..ספויילר: הצרה של מרי: היא בהריון!! ונראה לי שהיא נשואה=] אה ופרק הבא לוסי תגלה שהיא בהריון.... והפרק האחרון לעונה הוא לא ביום שלישי????

../images/Emo58.gif או |ספויילר| ../images/Emo29.gif

לוסי כן בהריון וזה כל כך מרגש שרותי קיבלה מחזור

a a a a a a a

New member
ספוילר

לוסי לא בהריון קראתי את כל התקצירים של כל העונות רק בסוף העונה השמינית היא וקווין מדברים על הרחבת המשפחה עכשיו יגלו שמרי בהריון והיא תלד בסוף העונה השמינית.

אפשר לדעת אולי

איפה קראת תקצירים? פשוט הפסדתי המון פרקים ואני מחפשת אתר טוב שיעדכן אותי... ואם כבר שאלתי משהו אז לאן רובי נעלם???

a a a a a a a

New member
תקצירים יש ב:

אתר הרשמי של הסדרה: http://www.thewb.com/Shows/Show/0,7353,||152,00.html אתר נוסף, ומומלץ!!!!!!!!! http://www.tv.com/7th-heaven/show/251/summary.html רובי נסע לבקר את אימו.

אחלה פרק ../images/Emo9.gif

מה הקטע של קריסטין? מי אמר שהיא תצא עם סיימון לנשף? או שהם קבעו ולא שמתי לב
מעניין מה יש למרי... ואהבתי את הסוף

Ireene

New member
אוקיי...

אז לדעתי היה פרק ממש יפה... קודם כל סוף כל סוף רות'י קיבלה מחזור... רק מה היא לא מתכוונת לספר לאמא שלה?! וגם אני הופתעתי שהיא קנתה טפמונים. כאילו איך היא יודעת איך להישתמש ולא פוחדת וזה? טוב ממש מוזר לי. וסיסיליה הזאת משגעת אותי! מה זה לא ללכת לנשף הסיום?! כאילו נו מה תבזבזי קצת כסף מה יקרה לך? בישביל מה את עובדת? זה משהו של פעם בחיים מה היא מתקמצנת?! ולגבי הקריסטין הזאת או איך שלא קוראים לה, היא נכסית! לא יודעת למה אבל היא נכסית. מעניין מה הסיפור שלה... אמממ ואהבתי את הקטע עם לוסי!!! איך שהיא הסתכלה על השעון ונכנסה לשוק. וואי מעניין מה תיהיה התגובה שלה כשהיא תדע בטוח ומה התגובה של קווין. אה ועם שרה ומאט היה בסדר... דיי נחמד לראות אותם שוב. אממ מי נשאר?... אה כן מרי... אם אתם אומרים שהיא בהריון והיא התחתנה אז קודם כל איך ההורים והמשפחה לא יודעים על זה? ידעתי שהיא דפוקה אבל עד כדי כך... ושתיים כל אז מה הטעות שלה? מה השטות הגדולה שהיא עשתה? הה?יתחתנה? או מ טוב זהו נראה לי... ועוד משהו... מתי הפרק האחרון של הסידרה?

k a r i n 1 7

New member
הפרק האחרון...

או יום ראשון או שלישי.. כל הזמן אומרים פה משו אחר...

yonco

New member
ביום ראשון 24.7

ביום שני תשתלט הסדרה "בנות מקלאוד" על משבצת השידור של "הרקיע השביעי".

odelia a

New member
לא בנות מקלאודדד איכסההההההה

מה ויום ראשון הפרק האחרון וצריך לחכות 5 חודשים עד העונה הבאה?????? בלעע מי שהחליט את זה בטלויזיה מסריח ביותר ..זה ממש הורס

שלום לכולם ...../images/Emo24.gif

אני רוצה להגיד לכם קודם כל שאני מהפורום של בנות מקלאוד כמו שאתם רואים אבל אני גם רואה הרקיע השביעי ואוהבת ליקרוא גם מהפורום שלכם אני ראיתי היום הרקיע השביעי וכולכם צודקים באמת היה אחלה פרק ולגבי השידורים אתם מה זה צודקים הולמרק זה ערוץ דפוק כל פעם משאירים את הצופים במתח של חודשים על גבי חודשים הם עשו לנו אותו דבר עם בנות מקלאוד למה הם פשוט לא יכולים לעשות כמו בשנה שעברה שהיה הרקיע השביעי ואחרי זה בנות מקלאוד הם ממש מפגרים ואפשרי לישלוח להם בשם הפורום שלכם ובשם הפורום שלנו מיכבת שזה לא בסדר ואולי הם יכולים לעשות עם זה משהוא כי אצלנו שלכו להם כבר מיכתב והם מביאים כל מיני תרוצים אז עם אולי הם ירהוא שזה מפריע להרבה אנשים הם ישנו את זה מה אתם אומרים ? טוב אז תמשיכו ליתכתב כי יש לכם אחלה פורום באמת מיכל הלב וזהוא שלכם בהרבה אהבה אורטל מקלאוד

למעלה