Let's Play

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifLet's Play../images/Emo41.gif

מה הייתם רוצים שהמתמודדים ישירו?

SHTRUDIDI

New member
הבחירות שלי בשבילם

הייתי רוצה לשמוע ככה: כריס-BED OF ROSES של בון ג'ובי, משהו של ניקלבק גם יכול להתאים לו. טיילור-רציתי לומר GOEORGIA ON MY MIND ועכשיו שמעתי אותו שר את זה וזה באמת נחמד ביותר. מנדיסה-ריספקט של אריתה פרנקלין.יהיה לה מדהים לדעתי. ליסה-משהו של וויטני,זה בטח היא. אייס-NEVER AGAIN של ג'סטין טימברלייק.בלדה עדינה כזאת אבל פופית,וזה הוא לדעתי. זה מה שעולה לי עכשיו.מה איתכם?

MeetLofe

New member
נחמד^_^

אממממ ואוו זה קשה את כריס הייתי רוצה לשמוע שר משהו של ארוסמית' אולי את ליסה אם כבר היא התחילה וויטני ועשתה את זה מעולה שתמשיך עם וויטני:) מנדיסה וואי כ"כ יתאים לה ארית'ה פרנקליו!!! הייתי רוצה לשמוע אותה גם שרה NATURAL WOMAN למרות שאין על הגירסה של קלי אייס הייתי רוצה לשמוע אולי KISS FROM A ROSE לא יודע למה אבל שאני חושב על פריס אני חושב על משהו כמו TRUE COLOURS של סינדי לאופר או CHAIN OF FOOLS את דיויד הייתי רוצה לשמוע STARS של סימפלי רד אם יעלה לי עוד אני אוסיף^_^

Fairywitch

New member
קצת קשה בשלב כ"כ מוקדם, אבל ננסה:

טיילור- את השיר Ain't no sunshine של ביל ווית'רס. פשוט יושב עליו בול. כריס- רוק טוב, משהו של פינק פלויד/לד זפלין/איירוסמית/הדלתות (Light my fire
) וכד'. וגם POISON של אליס קופר
אייס- איזו בלדה טובה מה-70-80 קלי פיקלר- שיר קאנטרי רומנטי, משהו שקרי הייתה בוחרת. מנדיסה- אני ממש רואה אותה מבצעת את Raining men...
סטיבי- היא נראית לי ילדת-פרחים כזאת, אז משהו של ג'ואן באאז, עם הרבה מסר בפנים, כמו Blessed are, או Joe Hill (מכירים את השירים האלה?) דיויד- הוא מצטייר לי כזמר נפלא של שירי פרנק סינטרה/פול אנקה וכאלה. אני ממש רואה ואתו נוקש באצבעות תוך שירת "ניו-יורק ניו-יורק"... פריס- משהו של הדיוות השחורות, ארתה למשל. אבל סגנון ישן, כמו זה שהיא ביצעה בשיר השני באודישן שלה. בובי בנט- אני רואה אותו שר משהו של ברי מנילו, כי הוא אמר שהוא אוהב אותו. ועל השאר אני צריכה עוד לחשוב

lorien

New member
זה אכן מוקדם

אני גם לא זוכרת את הסגנון של כל משתתף... אבל מה שבטוח שלמנדיסה מתאים שיר של ארית'ה פרנקלין ולאייס מתאים לשיר בלדת רוק רומנטית רכה... ואני לא יודעת אם זה כבר נאמר, אבל נכון שכריס דוהרתי כל כך דומה לוין דיזל?

SHTRUDIDI

New member
השיר הזה יהיה מעולה לטיילור

ודיוויד באמת צריך פשוט לשיר פרנק סינטרה וכו' כל פעם,זה יהיה לו מעולה. מצד שני גם לג'ון סטיבנס זה היה מעולה וזה לא הסתדר כל כך טוב בסגנונות אחרים.נראה מה יהיה עם דיוויד.

Fairywitch

New member
איך שראיתי אותו דימיינתי אותו שר את

זה... נדמה לי שבאיזו עשירית שנייה שהראו מהוליווד הוא באמת הופיע עם זה, אבל אולי זה היה מישהו אחר...

אממ../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

לא זוכר ממש איך המתמודדים שרים כרגע חחחח אמממ אז העיקר שישירו שירים מרנט

mithangel

New member
כריס...

שיבצע את אחד השירים של Nickleback. עם עדיפות ל How You Remind Me.

20508080

New member
אמממ

הייתי רוצה לשמוע את ALWAYS-BON JOVI I DONT WANNA MISS A THING-AEROSMITH LISTEN TO YOUR HEART-ROXETTE

למעלה