Lessons

MoGanC

New member
אהבתי מאוד

היתה לזה הרגשה של העונה הראשונה,וכבר בהתחלה קורים דברים מרכזיים של העונה.מאוד נחמד שזה לא ביזבז זמן.אהבתי את הקטע שההוא תקע לדון את העיפרון בעין,ממש נבהלתי בשבילה,היא שיחקה שם ממש יפה לדעתי.זה בערך הכל.במקרים כאלה אני מצטער שאני כבר יודע את כל מה שיקרה :p

City Of Angel

New member
איזה דברים מרכזיים??

חוץ מכמה פלאשבקים של בחורות בורחות, עד פרק 7 לא קורה כלום. אחלה של עונה, אבל ראיתי אותה ממש לא מזמן אז לא נראה לי שאני יראה אותה עכשיו שוב. אבל אני מחכה ל-Selflees

shay4442

New member
הפרק היום לא היה משהו בכלל

והאמתי קצת משעמם, נראה כאילו היה חסר להם נושא מעניין והם רק ניסו לדחוף עוד פרק ולהכניס את באפי לעניינים בבית ספר, מה שכן הם נתנו מספר רמזים לסוף העונה("האדמה תפער את פיה" וכו)

פרק חביב למדי

יחסית לפרק שנכתב ע"י ג'וס בכבודו ובעצמו זה לא הפרק ההכי מדהים, אבל בהחלט חביב ביותר. יש בו תחושה של סגירת מעגל, כאשר הפעם דון התלמידה בבית הספר שנבנה מחדש, אחרי כל המהפיכות עד עכשיו באפי שוב ניצבת בפני הדברים האל-טבעיים הרגילים שניצבה בפניהם, האופיניים לעונות המוקדמות יותר. ווילו בשיקום באנגליה זו סגירת מעגל נוספת. רואים את ספייק המשוגע במרתף, מה שסוגר מעגל נוסף מסוף העונה הקודמת, ופתיחת הפרק בבחורה נרדפת מסיבה לא ברור (בינתיים), שימשיך כמוטיב חוזר בכמה פרקים הבאים מעורר עניין. הסוף של הפרק, בו הראשון מופיע בתור כל הרעים של כל העונות הקודמות הוא נקודת השיא של הפרק הזה. העלילה של הפרק עצמו, מחוץ לקונטקסט, לא מעניינת במיוחד, אבל זה רק אלמנט משני בפרק הזה. בתור פרק ראשון בעונה שסוגר המון מעגלים ומציג את המוטיבים של העונה האחרונה זה בהחלט פרק שעושה את העבודה.

למעלה