Lessons

Loves Bitch

New member
../images/Emo41.gifLessons../images/Emo41.gif

איפה כותבות המגילות שלנו? לאן נעלמתן? פרק כ"כ טוב ואין לכם מה להגיד? אז ככה. הפרק הראשון של העונה האחרונה. בניגוד למרבית הדעות אני דווקא ממעריצי העונה הזאת. סוגר את כל הקצוות ואיזו דרך יותר טובה לעשות את זה מאשר לקחת אותנו לאיפה שהכל התחיל? סאנידייל היי איז באק אין ביזנס. אני גרועה במגילות. ואני חולה. questions? comments? שרשרו תגובותיכם.

לא ראיתי היום.

הייתי אצל חברה, ועשינו דיונים על העונה הזו בפעם הראשונה שהיא שודרה בביפ וגם בפעם השניה... אז I got nothing.. :) מיה.

c o n n o r

New member
איזה כיף לך...

לי אין אף אחד מהעיר שלי לדבר איתו על זה כל החברים שלי לא יודעים מה אני רוצה מהם

c o n n o r

New member
פרק נחמד...

אהבתי במיוחד את ההתחלה "?Your'e stuck" סאניידיל היי נשאר כמו תמיד רדוף רוחות וחותמים שיכולים להרוג את כולם. ספייק סוף סוף מרגיש מה ההרגשהשיש נשמה אחרי כל הרציחות במשך 130 שנה והסוף ממש יפה כיף לראות את כל הביג באדים ביחד שמתם לב שרק בעונה הראשונה ובאחרונה רואים את הביג באד בפרק הראשון

נצל"ש

צריך להזמין מראש מקום בהרצאות באייקון? מיה. נ.ב- מי בא למחזמר? הרגע הזמנתי!!!!

c o n n o r

New member
אז...

בואו ניפגש לפני ונלך כולנו ביחד למחזמר נעשה גם סיבוב באייקון

c o n n o r

New member
טוב...

המחזמר הוא יום רביעי בשעה 22:00 בואו ניפגש ככה ב 8 שמה באייקון ניפגש כולם בכניסה לסינמטק ואיך כולם חוזרים אח"כ?

NimaZ

New member
אני באה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

ווא! שמונה בכניסה לסינמטק נשמע מגניבי>< רק צריך לפתוח על זה הודעה כדי שכולם יראו

פרק טוב.

אהבתי את הקטע עם הפרח שווילו הצמיחה, זה היה יפה. הקטעם בבית ספר ממש משעשעים, דון הייתה חמודה בפרק הזה, הקטע עם הפלאפון היה משעשע (הגיע הזמן). לדעתי היה צריך יותר לייחס חשיבות לכל עניין הרוחות/זומבים, לעניין האשמה וכו'. אהבתי את הקטע שפתאום ספייק מופיע, ומשחק מצויין של ג'יימס לדעתי. נחמד לראות את זאנדר מתקדם בעבודה חח. היה חסר קצת יותר אניה. הסוף היה מצויין, אהבתי שכל הביג באדים היו בסדר יורד (חבל שלא היה אנג'לוס, זה היה יכול להיות ממש טוב). נחמד לראות את כולם, אהבתי גם את הטקסט (שהכל זה כח וחוזרים להתחלה..).

פרק יפה דווקא...

גמני לא מאלה ששונאים את העונה השביעית...היא עונה בסדר לדעתי...העונה שסוגרת הכל והכל מוסבר בסופו של דבר...היא לא העונה הכי טובה...אבל... אניווי נורא אהבתי את ההתחלה בפרק עם דון ובאפי ועם הערפד שנתקע והגילגולים של דון והנאומים של באפי סאנידייל היי איז באק אין ביזנס! וואו היה ממש שולט כל הקטעים עם האנשים המתים האלה... XD היה ממש מצחיק בקטעים של הmom hair שכולם חשבו שבאפי אמא של דון...ושבאפי התפרצה כזה לכיתה בזמן שדון דיברה... אוקי נכון שווילו נראית ממש חמוד עם קוקו גבוה??
ראיתי את הקטע הזה הרבה פעמים ורק עכשיו זה נקלט... אהבתי את המשפט שלה של I wanna be Willow הכי טוב היה בסוף שכל הביג באדים הופיעו...בהתחלה נורא נבהלתי שראיתי את וורן חי ומתהלך...אבל אז נזכרתי למה זה אפשרי ונרגעתי
גוד פרק הוו שיגיע כבר same time, same place!!!

הוו ונזכרתי בעוד משו

סופסוף מישל למדה לשחק!!!!!!!! תודה לאל!!!! קצת באיחור...אבל בכל זאת

nikiya

New member
למה באמת?....

וורן חיי ומתהלך? לא הבנתי? ראיתי את העונה הזאת במקטעים והכל בלאגן בראש... ומה ג'יילס מנסה לעשות לווילו? לגמול כאילו... ?

c o n n o r

New member
הרוע הראשון...

התגלמות כל הרוע בעולם שמנסה להרוג את כל הקוטלות הפוטנציאליות ואז רק באפי ופיית ישארו הוא יהרוג אותן ויהרוס את כל שושלת הקוטלותכוחו זה לשגע אנשים במניפולציות בכך שהוא מתחזה רק לאשים מתים וג'יילס עוזר לווילו לשלוט על הכוח שלה לא להימנע ממנו לגמרי

למעלה