LCS 303

maya567

New member
../images/Emo41.gifLCS 303 ../images/Emo58.gif

חבל שאפשר להצביע רק שעתיים. רציתי להצביע לאהובתי תמי
. הליין-אפ של התוכנית היום היה מצויין אצל שניהם. באובר-אול עונה 2 היתה טובה יותר. חבל ששניים צריכים לעזוב (|שיעול|ג'יי לנדון|שיעול|).
אלונזו - ביי פאר הטוב ביותר. היה מצחיק לאורך כל הסט. הקטע עם המכונית והביטוח - כל כך נכון, וגם כל כך מצחיק.
ראלפי - היה טוב ומצחיק. אבל לא הבנתי את בדיחת המקסיקנים
תמי - רק שלא תעוף לי בשבוע הבא. What the hell is wrong with you! באובר-אול הסט היה טוב, אבל פחות טוב מקטעים קודמים שלה. טס - היו לה יותר מדי אפס & דאונס. הבדיחות על עצמה היו טובות יותר. מקווה שלא תעוף.
גארי'לה- שמתי לב שיש לו טוסיק ממש חמוד. חוץ מזה הסט שלו היה די רגיל. לקטע של הלגור עם ההורים יכולתי להתחבר. מאד. אבל לא מעבר.
רוב קנטרל - אני אוהבת את ההגשה שלו, אבל הוא כנראה ילך הביתה. לא היה חזק מספיק.
ג'יי לנדון - אני לא מבינה למה הוא עולה עם הדף הצהוב. בדיחת ה-I travel a lot העלתה בי גיחוך. השאר גם את זה לא. |יד|ריץ' ווס - בינתיים (חוץ מדאט פאן) הוא הכי טוב מעונה 1. חוץ מזה, חבל שקורי עזב כל כך מהר. הוא מצויין. מזל שטרי ג'ויס הלכה הביתה, היא הציקה לי בעיניים. ולסיכום - הלאסט קומיק סטנדינג צריך להיות ג'יי מוהר, שהולך ומבסס את מעמדו כ
.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 303

אני כבר מזמן אמרתי שג'יי מוהר
מלך. הדבר הדפוק זה שעונה 3 היא עונה. עונה 3 היתה צריכה להיות עונת קיץ קלילה, לא עונת סתיו רצינית. בכל מקרה: ג'יי לונדון היה ענק. סוף סוף יש לו שטיקים חדשים, וגם הסט שלו היה טוב. איי טראבל אלוט היה מצחיק. בגדול זהו, תמי היתה משעשעת, אלונזו היה משעשע ++. שמתם לב שבריקאפ לקחו את הבדיחה הכי גרועה של כל אחד?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifLCS 303

1. ג'יי 2. ריצ' VLS (הפתיע לטובה) 3. אלונזו 4. רוב 5. תמי 6. רלפי

Boran

New member
../images/Emo58.gif

נו עמית מה אתה חושב על השטיקים החדשים של לונדון? ("אם מישהו צריך לשירותים או להשתמש בטלפון, עכשיו זה הזמן המתאים")

למעלה