It's The Weekend

danduuu

New member
../images/Emo41.gifIt's The Weekend../images/Emo41.gif

סורי שלא עשיתי שבוע שעבר, לא יצא לי =/ וענבלי עוד לא שלחת לי שירים שלהם
אני לא משתלבת בפורום מספיק
שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולכם כפרות

nogao10

New member
../images/Emo66.gifכולם כאן מכירים את כולם ?

אני אענה ראשונה: שיר השבוע של בונג': make a memory, החלטתי שהשיר משתפר כל פעם שאני שומעת אותו שיר השבוע לא של בונג': Love in an Elevator, של aerosmith, היה אותו היום בmtv אלבום השבוע: קיבלתי השבוע את 7800 של בון ג'ובי, אז זה! להקת השבוע: תמיד בון ג'ובי, גם עשיתי שיא וכתבתי את השם שלהם בשיעור לשון משעמם על כל השולחן שלי!! משהו טוב שקרה השבוע: המון דברים, בסך הכל חברה ממש טובה שלי חזרה מארה"ב משהו רע שקרה השבוע: המורים שלי לתיאטרון ירדו על הדיאלוג שלי בצורה קשה
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה כבר מבחן במתמטיקה ונסיים עם זה! ציטוט השבוע: "מועיל לפתור משוואות דיפרנציאליות."- ניוטון (לקראת המבחן שלי!) לינק/אתר השבוע: ********** אין לי השבוע סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: "אנקת גבהים", זה רישמית הסרט הכי גרוע שראיתי אי פעם! תמונת השבוע: ---------- מה את/ה שומע/ת עכשיו? Far Away, ניקלבאק (אם ככה כותבים את זה)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifגמני לא הכרתי

בכלל חצי מהתמונות הקטנות שם אני לא מכירה נראה לי

יאיאיאיאי עונההההנהנה

שיר השבוע של בונג':"make a memory" שיר השבוע לא של בונג':i dont love you של- my chemical romance אלבום השבוע:"ניו ג'רזי":) להקת השבוע: בון ג'ובי...%#%$ משהו טוב שקרה השבוע: ממממ כל מיני דברים נחמדיםם משהו רע שקרה השבוע:ממממ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שבון ג'ובי יודיעו שהם מגיעים לישראל בסיבוב הופעות הקרובב@%@#%#@ אמןןןןן ציטוט השבוע:"כל דבר בא בעיתו" לינק/אתר השבוע:http://welcome.to/lis --> אתר עם מלא תמונות של ג'ון ושל הלהקה תמונות ממש ממש יפותת סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:"מתחילות מחדש" :) בהוט 3 תמונת השבוע:----> מה את/ה שומע/ת עכשיו?: "bed of roses" סופשבוע כייפיייי שיהיה לכולםםם:)

inbal287

New member
נו אז למה את מחכה?

למה את לא במסן שלי? תשלחי לי הודעה מחר או משהו [אני פשוט עסוקה בללמוד למתכונת באמנות ואני מבטיחה לשלוח לך בכיף
].

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאתמול הייתה לי../images/Emo178.gif

המתכונת באומנות.. היה קשה
.. אני לא מעודדת אה? .. סליחה חח.. שיהיה לך בהצלחה

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifמזאת אומרת א או ב?

אצלנו יש מבחן אחד של כל מה שלמדו באומנות..פול חומר

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב גם לך../images/Emo3.gif

שיר השבוע של בונג': wild as the wind
שיר השבוע לא של בונג': fall out boy-his aint a scene אלבום השבוע: ניו ג'רזי להקת השבוע: בונג' משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 בבגרות באומנות ובאנגלית בעל פה והיה לי ימולדת בנזזונה משהו רע שקרה השבוע: הרבה.. בע משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום העצמאות..מסיבה..ושתתבטל המתכונת בתנ"ך
ציטוט השבוע: "כל הבנים אותו חרא החוכמה למצוא את הכי פחות מסריח"
חברות שלי שהם שיכורות האמ האמ סמיילי השבוע:
איזה כוסון
סרט/סדרה/ספר השבוע: אמריקן איידול ופרוייקט מסלול
תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: guns n roses- paradise city

למעלה