It's Good to be King - 8X13

nzkiwi

New member
../images/Emo41.gif It's Good to be King - 8X13 ../images/Emo41.gif

איזה כיף לצפות בפרק הזה שוב! וכשצופים בפרק פעם שניה מגלים דברים שאי אפשר היה לשים לב אליהם בצפיה ראשונה... זוכרים את המנורה/חנוכיה שסקובי (נראה לי) שם לב אליה בפרק Camelot? מסתבר שזה פריט ממוחזר מאוצרותיו של המלך ארקאן ה-1 וזאת כפי שניתן לראות כאן וגם פה. פרק כייפי עם המון פרטים קטנים

ayan2

New member
../images/Emo221.gif God, I Missed going off world!

כשג'ק אמר את המשפט הזה, חשבתי לעצמי שזה נשמע כמו הדרך של הכותבים להגיד לג'ק: "God, התגעגענו לכתוב פרק שבו אתה חלק מהפעילות של הצוות בחוץ...!"
הקטעים של ג'ק יחד עם מייבורן הם פשוט תענוג...אין מה לומר. הופעתה של ספינת הזמן הייתה מרגשת. כפי שהתוודתי בעבר, אני בקושי זוכרת מה היה בפרקים ש*ראיתי*, אז גם הפעם - זכרתי את הספינה, אני זוכרת שהיא תהיה משמעותית בהמשך, אולם אינני זוכרת מה יהיה מהלך האירועים בדיוק וזה מה שכל כך כיף לי בצפייה החוזרת בפרקים האלה
בקיצור, פרק נפלא!

subatoi

New member
סופסוף יצא לי לראות אותו

ואכן נהניתי, מה גם ששכחתי את כל הדברים החשובים שקורים בו, אז בכלל היה סבבה. ותודה שחסכת לי את המנורה חנוכיה הזו, גם אני גיליתי אותה במקרה, אם כי בקטעים יותר מאוחרים בפרק. את התמונות האלה פסספתי
היתה שם גם תלבושת של אביר שעמדה בחצר, ראו אותה בעיקר בזמן המכות של טיאלק ו-וויין בריידי. תהיתי אם זו אותה אחת שלבש האביר אח"כ, באותו פרק של המנורה/חנוכיה בתחילת עונה 9. אבל לא מצאתי תמונה של זה, במעט שחיפשתי באחד מאתרי התמונות. לא נורא
ולא הצלחתי להיזכר ברעיון שהיה לי פעם לפילק על הפרק הזה. אבד לנצח, כנראה

למעלה