it´s SHADOW time again

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo41.gif it´s SHADOW time again ../images/Emo41.gif

מי בא עם מי הוא יצא וכמה הוא שתה
מומין יקירי, ה
במגרש שלך. תתחיל
mai

שאדו

יום רביעי, ולאחר ערב עצמאות יבש לחלוטין הרגשתי צורך להנות קצת. השאדו היה האפשרות הברורה, כמקום המפגש החצי-רישמי של הפורום. כמובן שהכניסה חינם לא הזיקה. לאחר שיחה מהירה עם מאי הוחלט לשלח את ספיינבאר ומכוניתו הצפופה לכיווני, כדי לחסוך ממני נסיעה באוטובוס ציבורי (היום, בארץ, נסיעה באוטובוס ציבורי שוות-ערך למשחק ידידותי של רולטה רוסית
). קבענו לצאת בסביבות אחת-עשרה, היות שצריכים להגיע לשאדו בסביבות אחת עשרה וחצי. לקראת הערב אני מקבל שיחה נוספת ממאי שבה מסתבר שלירוי25 קנה ספר בישול "לגבר המתקדם" (זה תירגום לספר שמתחיל בהסבר "לדבר העגול הזה קוראים מחבת"), הכין עוגת שוקולד (גוש בצק חום ושרוף) ודרש שנבוא לאכול (הרעלת קיבה ידידותית). אז הומואים כמו הומואים, אף פעם לא מסרבים להזדמנות להכניס משו לפה, באנו. מסתבר שהעוגה יצאה טובה, והרעלת קיבה לא קיבלנו. העברנו בערב חצי שעה-שעה עם לירוי25, בן זוגו וכוכב הערב הבלתי מעורער - כלבם סומסום, מעיין מופע דראג על משקל שוקי מ"רק בישראל". וכך, שמחים ושבעים, פיזזנו לשאדו אני, מאי, ספיין ותורן. בדרך אספנו את גיא, שכמעט העדיף פאקינג מופע ג´אז עלינו. לא מקובל עלי. ונכנסנו למועדון, אשר עבר שיפוץ יסודי. יותר מקום, מסתבר גם יותר בנים שווים, ואפילו הדי ג´י היה פחות מזעזע מבדרך כלל (למרות שהיה נחמד אם היה שם קצת פחות שנות שמונים וקצת יותר דברים שאני אשכרה מכיר). די מהר הסתבר לי שבסטוצון חפצני. בהדרכת של מאי בחרתי מטרה: 187 בקירוב, בהיר, שער שחור קצר, רזה. מטרה ראויה לכל הדעות. חיש קל נוצר קשר עין, שנמשך שעה. כמובן שרציתי לפנות, לדבר, לעשות צעד קדימה, אולם מאי כל הזמן צעקה לי באוזן "משחקי פיתוי!!! צייד!!!" ועוד כל מיני מילים שלא ממש עזרו כאשר הבחור עזב את המועדון עם ידידיו. וכך, טיפונת מבואסים (אבל לא יותר מדי), המשכנו לפזז לנו על רחבת הריקודים. באותו זמן, אגב, גיליתי שמישהו שהיה לי איתו קטע כרגע משמש מאהב צעיר לזוג... פחות צעיר. לאחר כמה זמן לכמה אנשים נמאס, וכולנו החלטנו ללכת לשבת איפשהו. כמובן שקשה למצוא בית קפה פתוח בשתיים בלילה, אבל הצלחנו. בדרך, אגב, קיבלנו תוספת מבורכת להרכב בדמותו של אלי פלס. לאחר כמה זמן של שיחות על נושאים אינטילקטואלים חשובים ("ריקי מרטין יותר שווה מאנריקה אגלסיאס!"), נפרדנו לדרכנו, מסופקים במובן זה או אחר, שמחים ובעיקר עייפים. מומין

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif שאדאו שתיים:

לי דווקא היה ממש טוב במפוע ג´ז בקמלוט. באמת. נהניתי. אבל מה, יום רביעי, ומה יהיה עם השאדאו. וכל זה. אז באחת עשרה וחצי ארזתי את הפקלאות ויצאתי לכיוון המועדון הטחוב. אוי, וכמה שהוא היה טחוב. למרות השיפוצים המקום מלא בריח של זיעה אנושית, קיא, וטחב. פשוט מזעזע. כרגיל אנחנו מגיעים לכניסה, ה"סלקטורית" שנואת נפשי לא הייתה. הברמן האוחצ´ המצחיק דווקא היה. צ´יק צ´וק ואנחנו בפנים. מסתכלים ימינה, מסתכלים שמאלה. מצב החתיכים בקאנטים. המיזוג לא מגיע אלינו. מה עושים? שותים. משכתי את מ"תורן לבאר, דחפתי לעצמי בירה, תורן הביא אותה בוודקה (השתיין!) - והערב התחיל לקבל תפנית משעשעת יותר. באיזהשהוא שלב מאי והילד נעלמו. באמת שניסיתי למצוא אותם. קצת יותר מאוחר ראיתי משהו שהזכיר לי מכונת כביסה. למה מכונת כביסה? ראיתם פעם בגדים מתערבלים? ככה הם נראו. מאי בפירואט מרשים, מומין בין הרגליים שלה וגם על כתף ימין שלה בו זמנית. גופות עולים ויורדים. היה קשה להבחין איזה חלק גוף שייך למי מהם. החלטתי לתת להם להמשיך בסקס הביזארי ופניתי הלאה. חייבים להשתין. השירותים של השאדאו, יש לציין, מעולם לא ראו ימים נוראיים יותר. לא הייתה מנורה אחת בכל השירותים - פרט למנורה שהייתה בתוך התא. דמיינו סיטואציה. גיא הולך לשירותים. מישהו הולך לפניו. גיא לא שם לב מאיפה מגיע האור. הבחור נכנס לתא וסוגר את הדלת. גיא עומד בחושך מוחלט, בשירותים ציבוריים של מקום שההגיינה שלו היא לא איי איי איי. גיא מנסה לגשש את דרכו אל מחוץ לשירותים, דורך על חתיכות של נייר טואלט ושלוליות מים. גיא מקלל את האמא של הקבלן שבנה את הבניין, את הסבתא של היחצ,ן שהתחיל את המסיבות האלה, ואת הסבתא רבה של קובי שהתחיל את מסורת השאדאו. גיא יוצא אל האור, רואה חתיך, ושוכח מהכל. ספיינבאר הוא כבר נושא לפסקא שלמה. למי שלא עקב אחר עלילות בני הפורום בשאדאו אני אזכיר. הספיינ הגיע לראשונה לשאדאו כשהוא מבועת ומפוחד. חס וחלילה שהוא ירקוד עם גבר. הוא נצמד למאי משל היה מחזיק מפתחות והיא רב בריח, לא נתן לה לנשום, והיא - שנהנית מתשומת הלב - במקום לעזור לו לפרוח - משכה אותו קרוב יותר אל חזה (ואיזה חזה) ! הפעם המצב כבר היה שונה לחלוטין. ספיינ התלבש בצורה חתיכית מהרגיל, ענטז ימינה ושמאלה, העיף מבטים חושניים לכל עבר, ואפילו נתפס באפיזודת סלואו צמוד עם מומין. "הוא שיכור" רמז ספיינ לעבר מומין - מנסה לתרץ את הריקוד. אני לא קונה את זה בובה´לה. לא עבר זמן רב ובשעה 22:00 שלי הופיע בחור בלונדיני חמוד למראה עם מבט זאבי במיוחד. הוא ניגש לתורן ודיבר איתו קמעה. תורן חזר נרגש כולו. "הוא רוצה להתחיל עם ספיינ!" אוה, אם הוא רוצה להתחיל עם ספיינ אז צריך לבודד את הנ"ל מהחבורה. בלי להתבלבל משכתי את קובי לעברי, השלכתי את מאי ומומין לצד השני, והנחנו לספיינ לנפשו. הבלונדיני התחיל להתקרב אל הספיינ בצעדי מחול חושניים, אולם הספיינ דווקא ניסה לחזור לחבורה. "אולי תתן לנו לרקוד כמה דקות לבד?" אמרתי באנטיפטיות. הוא נעלב כמובן, ופרש בבדידות לכיוון הבלונדיני המאושר. לא עברו שלוש דקות וחצי והספיינ חזר. הפעם כבר לא הסתפקתי בדיבורים ודחפתי אותו דחיפה הגונה לכיוון הבלונד. אבל מה אני אגיד לכם - ספיינ הפגין אנינות טעם ועיקם את אפו לנוכח הבלונדיני. מאוחר יותר כשיצאנו מהמועדון וראינו את הבלונדיני לאור הפלורסנט אני רק יכול לאמר "ברוך הספיינ". טוב עשה שלא נגע ביצור המטופש וחסר הבעות הפנים הנ"ל. הערב המשיך. ריינינג מן הגיע. הומואים רקדו על השולחנות. מאי המשיכה להתערבל עם מומין. אלי הגיע אבל לא ידענו את זה עדיין. איתי לא התחיל אף אחד, אבל פגשתי את הבחורה המקסימה מערב ההשתכרות (ראה ערך). לפתע גיליתי שאני לבד. יצאתי החוצה כדי למצוא את החבורה יושבת על שקי חול ומלט בכניסה לשאדאו. החלטנו שאנחנו פורשים. פרשנו. הגענו לנונה. שתיתי מרק דלעת בניחוח קוקוס (ככה היה רשום). ריכלנו. דיברנו. צחקנו. התווכחנו. הלכנו. היה שיגי.

xanadu

New member
הייתכן ש...

רקדתם לידי וליד החבר שלי בשדאו וביקשתם סיגריה ממנו?

.m

New member
הכל יתכן...

אם כי אני לא מהמעשנים. איפה בדיוק היתם ממוקמים (ליד הDJ, ליד השירותים, בכניסה, ליד הבאר...) mai (עכשיו אני סקרנית)

.m

New member
"אל תגיד לי שלא נהיה פה מחר..."../images/Emo79.gif

בערב דיברתי עם גיא "אני לא בא! יש לי תכניות אחרות!" לא יכולתי להתאפק עם הרגשי-"אבל מומין מגיע במיוחד בשבילך" (כן. בטח.) -"נראה..." ואז לירוי שהודיע בצורה חד משמעית "לא שאדו! אני הולך לסרט עם הנסיך!". ולכו תתווכחו עם הבחור הכי עצבני בפורום... בערך שעה אח"כ ספיינבאר מתקשר אלי – "תשמעי, לירוי הזמין אותנו לעוגת קושולד לפני השאדו, תבדקי אם תורן עם זה מתאים לו". טוב. תהיתי מה קרה לסרט, אבל שאני אגיד לא לעוגת שוקולד של לירוי? לא ולא! אז הודעתי לתורן, הודעתי למומין (מרכזיה שלום, נא המתן...) והתקשרתי ללירוי לאשר הגעה. –"אבל אני הולך עם הנסיך לסרט!!! הלו?!" -"אבל ספיינ´ אמר לי שדיברת איתו ו..." גמגמתי -"כן. דיברתי איתו. בצהריים!!! חכי רגע (מתלחשש עם הנסיך) טוב. תבואו." טוב. באים. תורן (תחליט כבר!!! תחליט!!!) איחר רק ב- 15 דק´ (יש שיפור. 1-). ונראה מצויין (1+) הנסיך כיוון אותנו (טלפונית) במיומנות "איזה קול" נמסנו מ. תורן ואני "מעניין איך הוא נראה..." הקדמנו ב-10 ד´ (1+). סומסום רץ לקדם את פנינו במדרגות – עכשיו, אני לא חובבת
בכלל, אבל יש בו משהו חינני ולבבי כ"כ, שאפילו בעיני הוא מצא חן. כלב. מי היה מאמין... ספיינ´ ומומין הגיעו כמה דקות אח"כ. פסיין נראה מעולה, כהרגלו. ומומין, יפיוף שלי, כמה התגעגעתי אליך...
הדירה מ-ד-ה-י-מ-ה! (3+ שיקית, אך לא מוזאונית. חמימה ואלגנטית). עוגת קושולד מצויינת (1+). בונדינג מהיר עם הסומסומון, על הספה התואמת (1+). הערכה ומחמאות לחזה שלי (מה יהיה?). ישיבה חמימה בצוותא עם/על מומין על הכורסא (
איך ידעת שזה הפינוק שאני הכי אוהבת? יפה לך. 1+). והנסיך. אוי, הנסיך. אני יכולה לכתוב הודעה שלמה רק על הנסיך, אבל תנו לי לסכם אותו במילה - חלומי. (7+) לירוי – שיחקת אותה בענק. ולעניין החיבוקים - נו, הוא יתרגל...
אחרי שעה וקצת נאלצנו בצער רב לעזוב את הקן החמים לכיוון
השאדו
. מומין אומר "שמעתי שיכול להיות שזו המסיבה החארונה של הליין הזה" ומפחיד את כולם. אח"כ נגלה שזה לא נכון, וכולם ינשמו לרווחה. גיא מתקשר "אני מגיע. איפה אתם?" (כאילו שחשבנו אחרת...) החניה הקבוע שלנו המתינה (1+). הגענו. נכנסנו (1- מה יהיה עם האפליה???) היתה מוזיקה טובה (1+). לא היה צפוף מדי (1+). מס´ הטלפון מהפעם שעברה (ברור שלא התקשרתי...) מצא אותי (1-). גיא, תורן וספיינ´ הלכו לבדוק את מצב האלכוהול. מומין החליט שהוא רוצה סטוץ. "תבחר אובייקט" ביקשתי. הוא בחר. רק מה, כנראה שזה לא היה האובייקט ש אני חשבתי שהוא בחר. (סליחה שניה - מז´תומרת:"187 בקירוב, בהיר, שער שחור קצר, רזה. מטרה ראויה לכל הדעות"??? לא היינו מפוקסים על הגבוה עם החולצה השחורה והשיער הבהיר? אוי... מומין, אני מצטערת... חשבתי שהתכוונת למישהו אחר... אוי... כמה לא נעים...
). בכל אופן, זה אולי מסביר כמה דברים... (2+ למומין, 1- לי. איך פישלתי
) אז הלכנו לרקוד. ואוי, איך כיף לי לרקוד עם מומין (3+). הוא כבר הבין שמותר ואף רצוי לגעת בפרטנר שלך כשרוקדים, ושלמרות שאני (תמיד) אישה אני לא נושכת (טוב, רק אם מבקשים יפה
...), וזה, נגיד, בהשוואה לגיא שרק מנסה להפשיט אותי, כשאנחנו רוקדים ביחד (התחביבים שיש לאנשים, אני אומרת לכם...), או תורן שסתם מתעלם ממני... עכשיו ספיינ´ - יקירי, נראה לי שאחרי ההבנות האחרונות השתחרר אצלך משהו (ולא בורג...).
איזה יופי. אז כמו שכבר נכתב ספיינ´ היה הרבה יותר חופשי. ואחרי איזה סנדביץ או שניים עם מומין ואיתי, כבר יכולתי ללכת ולהשאיר אותם לבד (2+). היה את הבלונדיני העציצי שרצה להתחיל עם ספיינ´, ונדחה בעדינות (התעלמות זו צורה עדינה, לא?), אך בצדק. תהיה בררן. זכותך. היה רייניג מן - אפשר ללכת.
טיול אחרון לשירותים, ומישהו קורא לי "מאי!" -"אלי!!! מה אתה עושה פה? לא חשוב! הולכים!" חזרנו ל
, ונסענו לחפש בית קפה. בסוף מצאנו. היה דווקא מקום חביב (1+), שתינו - אכלנו - דנו בח"כים ובעוזריהם הפרלמנטרים - הבהרנו שריקי מרטין יותר חתיך (ותודה על הגלריה המעודכנת). היה לי כיף. (3+) הגיע העת לפרוש... חיבוקים, נשיקות והביתה. "אתה יכול להגיד לי שהלילה נגמר שצריך כבר ללכת, נהיה מאוחר ...אל תגיד לי שלא נהיה פה מחר" mai (שעשתה מעשה טוב
)

.m

New member
ואיך יכולתי לשכוח...

אפשר לפתוח חדר חושך, למה להחשיך את השירותים??? (2-) וסיכום כללי - 23. היה שיגי.
mai

לירוי25

New member
ותודה למאי על המילים היפות...

הנסיך מעט התפלא על ה-7+ אבל הסברתי לו שזה הניקוד הכי גבוה שמישהו אי פעם קיבל אצלך!

spainbar

New member
אני מבין שאני אמור לכתוב משהו עכשיו

רק שאין לי מושג מה, כבר די כתבתם הכל, וכמובן שבצורה הרבה יותר טובה ממה שאני הייתי כותב, אז אני רק יוסיף: א. העוגה של לירוי (על אף המראה) הייתה מעולה, רק שעכשיו אני מחכה לפילה בקר ברוטב יין אדום, כמהין וחזה אווז.... (למומין אתה צריך להכין מנה צימחונית - פילה טופו....) ב. 2 thumbs up על הדירה המדהימה (ממש ממש) והנסיך שהצליח די בקלילות "לקלוט את מאי"... אההה ועל הביצים של סומסום !! ג. בסה"כ המוזיקה הייתה הרבה יותר טובה הפעם - הדיג´י המעצבן של פעם שעברה היה חסר - אז לא הייתי צריך לתכנן שום התקפה על עמדות המוזיקה... כל האנרגיות השליליות הופנו לריקוד והתעלמות מ"הבלונדיני" - אולי במקום להתעלם הייתי צריך יותר בנימוס פשוט להגיד לא !!!! ד. גיא, לקחתי את עצתך, ואני אולי יתחיל תוכנית העלאת משקל. המטרה - העלאת 6 קילו... אם אני לא יתעצל לאכול... ה. בכלל היה ממש כיף, שתינו ואכלנו לפני, רקדנו ושתינו (אלכוהול) בשאדו, ושתינו עוד (הפעם תה) גם אחרי.... היה פשוט כיף !! ודבר אחרון - משנה תורן ומאי צריכים להתחתן!!!! :} ס´ ד.

.m

New member
יופי, ספיינבאר, ידעתי שאם אכתוב לאט

תבין מהר...
המשורר מתבקש להסביר לאלתר את כוונתו במשפט -והנסיך שהצליח די בקלילות "לקלוט את מאי"... ומתוק שלי - אני לא יכולה להתחתן עם משנה תורן. אני מחכה לך.
mai

לירוי25

New member
למי את מחכה???

ואגב, מסכים איתך לגבי המחמאות על ההופעה של משנה, אחי! שחקת אותה!!

.m

New member
רק לך אהובי הנצחי ../images/Emo23.gif

אבל אחרי שאני רואה שאתה משתרלל לי עם כל הילדות בפורום, ליתר בטחון אני משריינת את ספיינ´...
mai

.m

New member
כן,

אבל זה רק בגלל שהנסיך שלך כבר תפוס. רוצה ´חלפות?
mai

למעלה