Israeli Survivor: Panama

amitooshacham

New member
../images/Emo41.gifIsraeli Survivor: Panama../images/Emo41.gif

הישרדות: פנמה יוצאת לדרך! בעונה החדשה של הישרדות און ליין, יהיו המון טוויסטים מפתיעים, תחרויות חדשות שלא דורשות להיות הרבה זמן ליד המחשב.. וגם שורדים מצוינים! אני וירון בוחרים רק את הטובים ביותר
כדי להירשם למשחק, בניהול שלי ושל ירון (Boran), כל שעליכם לעשות זה למלא את הפרטים הרשומים למטה. כדי שיהיה לכם יותר קל, לא צריך לשלוח את הפרטים האלה באימייל, אלא רק לכתוב אותם כאן, בפורום. הרשמה למשחק: שם - גיל - אימייל - מספר אייסיקיו -

gah

New member
אם לא היה צבא בנובמבר

הייתי משתתף בכיף, רק בשביל הפרגיות שבפורום =]

gah

New member
אבל

למקרה שלא יהיו לכם מספיק, אני מוכן להיות בפנים בכיף: שם: טל גיל: 18 אי מייל: [email protected] איי סי קיו: 72513370

axnholic

New member
מצטרף

שם- שחר גיל- 15 אימייל- [email protected] מספר אייסיקיו- 167087629 אני מכיר את המשחק בכלליות אבל הייתי שמח להסבר

LOVEtheMcMAHONS

New member
מצטרף

שם - רון גיל - 25 אימייל - [email protected] איסיקיו - 81942502 לפי הגילאים בפורום אני בטח אהיה הרודי של ההישרדות הישראלית.

amitooshacham

New member
ברגע שיהיו 16 משתתפים,

אנחנו נפרסם את הפורום שמיועד למשחק, ושם יהיו מסוכמים כל כללי המשחק..

Gal6

New member
יוהווווווו

גל 15 [email protected] דרך אגב, פעם אחרונה שפרסמתי את האי מייל שלי בתפוז בפורומים (זה היה הפורום הזה) התחילו לבוא כל מיני ספאם ישראלי (ועדין כל יומיים בערך) אני לא רושם אי סי קיו כי אין לי כח לבדוק, יש לשניכם

14מתן

New member
חחחחחח כל פעם אני אומר שאני לא

ישתתף בעוד משחק כזה וכל פעם אני נרשם מחדש
שם - מתן גיל - 16 אימייל - [email protected] מספר אייסיקיו - 95955010

amitooshacham

New member
הקפצה!

תודה לכל מי שנרשם..
ברגע שיהיו לנו 16 רישומים, אנחנו נתחיל במשחק! לכל מי שעוד לא נרשם, לא כדאי לחכות, תירשמו עכשיו!

jt7785

New member
תגיד עמית

יש מצב שאני מתגייס בנובמבר אבל יש מצב שגם זה יידחה למרץ אז אתה רוצה שאני אתחיל בכלל, או לא? כי בכיף אני אצטרף

amitooshacham

New member
תראה.. ../images/Emo13.gif

קודם כל, תירשם. אם יהיו לנו יותר מ-16 הרשמות, אז אנחנו כבר נשקול אם להכניס את ה"מתגייסים"..
אבל אם לא יהיו לנו מספיק הרשמות אז תשחק כמה שתוכל.. ומקסימום אם יגיע זמן הגיוס שלך ואתה עדיין תישאר במשחק, אז תבקש מהשבט שלך להעיף אותך.. אין ברירה אחרת

ofofofof

New member
טוב...

עמית, שכנעת אותי! שם - אופיר גיל - 14 (15 בינואר) אי מייל - [email protected] אייסיקיו - אני לא זוכר בעל פה, אבל יש לך אותו עמית... אופיר

amitooshacham

New member
אופיר ../images/Emo13.gif

האייסיקיו הוא לא בשבילי, אלא בשביל האנשים האחרים לתקשר איתך.. המספר שלך הוא: 162288642

amitooshacham

New member
אופיר ../images/Emo13.gif

האייסיקיו הוא לא בשבילי, אלא בשביל האנשים האחרים לתקשר איתך.. המספר שלך הוא: 162288642

למעלה