iPAQ 6000
חדש

ron20

New member
../images/Emo41.gif iPAQ 6000 ../images/Emo47.gif חדש ../images/Emo35.gif

נראה שמגיע מלך
חדש .... פרטים כאן (באיטלקית אבל נראה לי שתבינו ...) Sistema operativo Microsoft Windows Mobile 2003 Phone Edition - Processore TI Omap1510 - 64MB di Ram e 64MB di Rom - Display Lcd 3.5” Transflective - Slot SD/MMC con funzioni SDIO - GSM/GPRS Quadribanda 850/900/1800/1900 - Bluetooth ver. 1.1 - Wi-Fi 802.11b - Batteria removibile al Lithio da 1800mAh - Porta IRDA ed USB - Grip laterali antiscivolo - Flip Cover removibile - Dimensioni 11.7 x 7.4 x 1.8 cm - Peso 185 grammi

castroman

New member
../images/Emo99.gif

מושלם
סוף סוף - המלך הגיע
רק חבל שאין מצלמה וRAM יותר גבוה וחריץ CF
אני חושב שאני מתחיל לחסוך כסף

2cookie

New member
נראה טוב, בטח שיותר מהXDA2

בעיה אחת היא הגודל- הוא בהחלט יכל להיות יותר קטן- או לפצות על הגודל עם מסך 3.8 אינצ' גדול יותר או חריץ CF, שניהם נעדרים וחבל, אבל עדיין יש בו WIFI וסוללה חזקה מאד, וUSB HOST (?) ככה שהוא ממש לא רע. ו64 מגה ROM זה הכי הרבה שראיתי עד עכשיו! כמובן חבל שאין מצלמה, אבל אני מאמין שלא תהיה בעיה לצלם עם מצלמת ה1.3 מגהפיקסל הזולה יחסית של HP, מה שהופך את זה אולי ליתרון.

castroman

New member
בקשר ל USB Host

לא חושב שהכוונה באמת לכזה אלא פשוט חיבור למחשב דרך USB.

castroman

New member
במה בדיוק ../images/Emo35.gif בגלל המסך ../images/Emo35.gif

זה לא ממש יתרון - סלולארי + BT + WIFI והכל Built in, אין לזה בינתיים מתחרים

2cookie

New member
יש לו גם יותר RAM וחריץ CF

ובטח שהמסך קובע... אם תשים בו CF-GSM תוכל לגלוש באינטרנט בצורה הרבה יותר נוחה.

castroman

New member
CF-GSM זה חרא של דבר ../images/Emo70.gif

זה עולה הרבה מאוד כסף וזה גם מסובך מבחינת הגדרות - שזה Built in זה הבדל גדוך.

2cookie

New member
אז מה

זה עדיין לא אומר שהPPC הכי טוב זה הHP... אולי המשולב הכי טוב מה שמוריד ממנו את הכתר

SaarAvigour

New member
לא חובה להבין איטלקית..

לא צריך להבין איטלקית, אפשר גם בעברית (ובאנגלית) בלינק זה: http://news.pocket.co.il/viewnews.cgi?id=EpZyyVyEAkZadiJtRA&tmpl=fullnews&style=FullNews אנחנו "שואבים" את המידע מאותם מקורות (שש.....HP....) אבל בעוד שה- HP "שלי" קצת יותר מחמירה באשר לשחרור הפרטים, ה- HP "של אנריקו", כמסתבר..קצת פחות. אז למי שעדיין לא מבין איטלקית....לחיצה על הלינקים שבידיעה (ובקודמתה) יביאו את כל הפרטים בעברית ...ובאנגלית... בכלל, אני מתכבד אישית להזמין את כולם לבקר ב"פוקט", שנמצא במרחק של רק לחיצת מקלדת אחת...: http://pocketpc.pocket.co.il =============== סער אביגור עורך pocket.co.il

TheAce

New member
מלך? המממ...

בהחלט נראה טוב... אבל מה היה יכול להיות יותר קל מאשר לקחת XDA2 ולהוסיף לו WiFi? זה היה יוצר מלך אמיתי. ארי.

ron20

New member
או שכן או שלא ../images/Emo103.gif ...

נמתין ונראה, ובכל מקרה XDAII מכשיר מדהים בפני עצמו ...

SaarAvigour

New member
מלכים.....כבר אין בלעדיות על התואר.

ולעצם העניין שהעלית.. XDA2 (ואחיו) בהחלט מכונה/ות טובה/ות... אילמלא HP הייתה נכנסת לתמונה.... כמו שאומרים, "השטן הוא בפרטים הקטנים"....ראה למשל את "דלות" Stack ה- BlueTooth ב- XDA2...כשהנמשל: כמו ב"עולם" ה- PocketPC כך גם בזה של ה- Phone Edition. כייצרן HP לא "חותכת פינות". אין אצלה "בערך", "כמעט" ו/או "נמציא בהמשך"...כאן הייתרון המרכזי של HP על רוב מתחריה, הרבה מעבר לתוספת/היעדר "פיצ'ר" כזה או אחר. והרשימה לא מסתיימת בעניין ה- BT.. אגב כרטיס Wi-Fi ב- XDA2. בדקנו ואכן זה אפשרי ובגדול ואתה מוזמן לעיין בכתבה בלינק: http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.cgi?id=EpZFlVFZVEBsylsvHE&tmpl=fullnews&style=FullNews אם זאת, ברגע שאתה מכניס את כרטיס האלחוט, אתה "מאבד" גישה למידע ולתוכנות (לפעמים חיוניים לעצם הרגע) כיוון שאתה מחליף כרטיס באותו שקע בודד. בנוסף, כרטיס ה- Wi-Fi בולט החוצה (ראה צילום בכתבה). לא נורא, אבל גם לא תמיד נוח.. שוב, ה- XDA2 בהחלט ישב "בראש הגבעה" עד ש.....HP החליטה "לסגור חשבון"..כעת נותר לכל אחד להחליט מה יותר מתאים לו.. ============ סער אביגור עורך Pocket.co.il

mikeoreli

New member
צר לי, אבל לגבי HP אתה טועה

HP תמיד שחררו פוקט פיסי לא מושלמים, עם כל התכונות הטובות. תמיד הם "שכחו" פרט כלשהוא. דןגמא : במשפחת ה38XX, 39XX וה 55XX אין CF מובנה, אלא רק SD. ב 22XX המסך כמה שאומרים שהוא טוב, להזכירכם עלו המון תלונות שרואים פסים של הLED-ים ואז התברר שהם השתמשו בLED-ים נחותים וגם סוללה יחסית חלשה ביחסית לשאר המכשירים והמתפסים שנעשו באיכות ירודה. ה1910 - בלי שום אפשרויות הרחבה, עם מעט זיכרון. כל שאר ממשפחת 19XX וה 4150 עם מסכים נחותים ובלי CF. אם לדוגמא היה מכשיר כמו ה5550 עם כניסת CF מובנת וUSB HOST וGPRS מובנה, אז היה מדובר במכשיר המושלם. בעוד שאר החברות, כמו טושיבה מיטק וHTC מנסות ליצור מכשיר כזה, HP מפתחת מכשירים עם כל שלל הוואריציות, חוץ מהמכשיר המושלם. HP מובילה את שוק הפוקט פיסי, לא מפני שהיא מייצרת מכשירים מעולים שאף חברה אחרת לא מציעה, אלא בגלל שהניהול והשווק בחברה הם פשוט מעולים. ללא שני אלו, HP הייתה סוגרת את חטיבת הפוקט פיסי שלה.

מסכים איתך

בתור בעלים של מיו 558 של חברת מיטק אני יכול לומר שהוא משמעותית יותר טוב מאשר ה- 4150 המקביל של HP. בעיקר המסך הרבה יותר טוב, זיכרון גדול, USB, סוללה חזקה. כנ"ל טושיבה מוציאה מכשירים מעולים. HP אכן יודעים לשווק אך מבחינת המוצר עצמו הוא לא עומד בשורה הראשונה

למעלה