intimidated

omerdo

New member
../images/Emo41.gifintimidated../images/Emo35.gif

הורדתי שיר של בריטני שקוראים לו intimidated ונראה לי שהוא חדש, זתומרת הוא נשמע חדש אבל אני בכלל לא בטוח. אם מישהו יודע אם השיר חדש אז בבקשה תכתבו כי אני כבר מת לדעת אם זה שיר חדש או שפשוט לא שמעתי אותו אף פעם.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifbritney

ובבקשה תגיד שאין לך אותו!!! כי גם לי אין אותו ולא מאמינים שלי שאין לי אותו..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo166.gifצ'ודה../images/Emo70.gif

ושמת לב שהפעם ה-
עבד???

omerdo

New member
../images/Emo62.gifאתה יודע מה נראה לי!!!../images/Emo62.gif

אם יש לך את השיר I run away שיר בונוס אז יכול להיות שבחלק מהדיסקים יש את I run away ובחלק את Intimidated . תגיד לי אם יש לך את I run away . ולמי שיש את Intimidated שיר בונוס אז תכתבו אם יש לכם את I run away .

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifזה או שניהם או כלום../images/Emo42.gif

או שיש 14 שירים כולל rn away ואינטימידייטד...או שיש 12 שירים בלעדיהם..יצאו יותר מידי גרסאות לדיסק הזה...אני פשוט מיהרתי מידי וקניתי מאמריקה את הגרסא הראשונה...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifintimidated שיר יפה מאוד...

אני בעיקר אוהב ששרים b-r-i-t-n-e-y חחחח...זה נחמד כזה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifסליחה../images/Emo70.gifלפני שיסקלו אותי..

צודק... יש את when i found u..שלי אין אותו אבל intimidated נמצא בסינגל i'm slave 4 u (אני מקווה שאני שוב לא טועה)

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifבדיוק...

אבל..יש לי פוסטר חתום שלה בדיסק
שזה בא ביחד..או שלכולם יש את זה
לא חשוב.. אגב..מישהו שם לב שבדיסק של בריט britney יש קבצים למחשב?? יש שם קליפ נחמד של overprotected...(ודי!!! לא לרצוח אותי...אני רגיש לדם
)

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifשאלה חשובה מאוד../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכל האלה שצוחקים חיחיחיחיחיחי תסבירו לי בבקשה..איך אתם אומרים את זה??? אתה באמת צוחקים ככה????? זה ששמע לי מוזר.. זה כאילו.."רגע..תן לי לצחוק" "חיחיחיחיחיחיחיחיחי" זה לא נשמע כמו צחוק (אגב...זאת סתם הודעה מפגרת...כמו שאתם כבר ידעים וטובים בו..אל תשימו
אלי)

omerdo

New member
בדיסק של בריטני../images/Emo47.gif

יש קליפ של Overprotected מיוחד עם קטעים מ Crossroads אבל יש לי שתי גירסאות של הדיסק: אחת הרגילה ויש לי עוד אחת שיש בה שני דיסקים - אחד הרגיל ואחד הוא הדיסק סינגל של not a girl עם הקליפ של Overprotected הרגיל וגם עם הטריילר של קרוסרודס. אני לא בטוח שבסינגל הרגיל יש את Overprotected. (וכולנו ראינו שיש פוסטר חתום של בריטני כשקנינו את הדיסק כאילו..)

למעלה