סקר

../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifסקר../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif

טוב אז אני ושחר החלטנו לעשות עוד סקרים בפורום כדי לעורר את הפורום קצת
אז... נתחיל
ואל תתעצלו אנשים
תענו
מה אתם חושבים על הפורום
אתם חושבים שהפורום היה צריך להיפתח רק אחרי שהטלנובלה תתחיל או שזה בסדר שפתחו אותו מלא חודשים לפני
באיזה פורומים נוספים אתם כותבים
כמה פעמים ביום אתם נכנסים לפורום
יש לכם רעיונות מיוחדים לעורר את הפורום <אבל לא סקרים...משחק נחמד כזה או משו>
שחר תמשיך אותי מאמי
אוהבים אותכם
נטלי ושחר

Shaaachar

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifהמשך../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif

ממתי אתם כותבים בפורום?
אתם חושבים שתמשיכו לכתוב בפורום גם אחרי שתיגמר הסדרה?
איך הגעתם לכתוב בפורום?
האם יש לכם פה חברים ממש טובים ואפילו ניפגשתם בעבר או שאתם ממשיכים להיפגש
באיזה צבע לדעתכם הפורום צריך להיות?
מה אתם חושבים על האנשים בפורום?

../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifממשיכה../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif

אתם חושבים שאתם מכירים את רוב הפורום
הייתם רוצים להכיר יותר
מה אתם חושבים על בת אל ומורוש בתור מנהלים
האם לדעתכם מגיע למנהלים שלנו עזרה נוספת
אתם מרוצים מהאייקונים של תפוז
מה האייקון האהוב עליכם
זהו אפשר לענות
מתים עליכםםםםםםםםםםםם תמידדד
שחר ונטלי

עונה להמשך של נטוש חח

אתם חושבים שאתם מכירים את רוב הפורום?יאפפפפפ הייתם רוצים להכיר יותר?אה הא,רק כמה אנשים כי יש כאלה שאני מכירה אותם טובבבבבבבבבבב מאוד חח מה אתם חושבים על בת אל ומורוש בתור מנהלים?הם אחלההההה!והם עושים אחלה עבודה חחח האם לדעתכם מגיע למנהלים שלנו עזרה נוספת?לא אתם מרוצים מהאייקונים של תפוז?יאפפפפפ מה האייקון האהוב עליכם?זה
(אאאאאאאאאאאאאך אפרת
)למרות שמוטי וביט גם חמודים!

עונה להמשך של נטוש חח

אתם חושבים שאתם מכירים את רוב הפורום?יאפפפפפ הייתם רוצים להכיר יותר?אה הא,רק כמה אנשים כי יש כאלה שאני מכירה אותם טובבבבבבבבבבב מאוד חח מה אתם חושבים על בת אל ומורוש בתור מנהלים?הם אחלההההה!והם עושים אחלה עבודה חחח האם לדעתכם מגיע למנהלים שלנו עזרה נוספת?לא אתם מרוצים מהאייקונים של תפוז?יאפפפפפ מה האייקון האהוב עליכם?זה
(אאאאאאאאאאאאאך אפרת
)למרות שמוטי וביט גם חמודים!

עונהההה../images/Emo27.gif../images/Emo60.gif

מה אתם חושבים על הפורום-->>מושלםםםםםםםםם
אתם חושבים שהפורום היה צריך להיפתח רק אחרי שהטלנובלה תתחיל או שזה בסדר שפתחו אותו מלא חודשים לפני-->>נראה לי אחרי..
ממתי אתם כותבים בפורום
-->>מה-13.1.05
אתם חושבים שתמשיכו לכתוב בפורום גם אחרי שתיגמר הסדרה
-->>כןןן
איך הגעתם לכתוב בפורום
-->>דרך תומרררררררר
האם יש לכם פה חברים ממש טובים ואפילו ניפגשתם בעבר או שאתם ממשיכים להיפגש-->>חחח עדוש..{היא בביה"ס שלי..}
באיזה צבע לדעתכם הפורום צריך להיות
-->>כמו שהוא עכשיו....
מה אתם חושבים על האנשים בפורום
-->>נשמותתתתתתתת
אתם חושבים שאתם מכירים את רוב הפורום
הייתם רוצים להכיר יותר
-->>מכירה ת'רוב...אבל ברוררר שהייתי רוצה יותר...
מה אתם חושבים על בת אל ומורוש בתור מנהלים-->>עושים עבודה מצוינת
לא הייתי מחליפה אותם
מה האייקון האהוב עליכם-->>בבבבבבבווווללללללייייי
~זהו
~

עונה להמשך של שחרררררררר

ממתי אתם כותבים בפורום?מהיום שהוא נוסדדד!(אני יודעת את התאריך אבל אני יגיד אותו מאוחר יותר-חח עזבו) אתם חושבים שתמשיכו לכתוב בפורום גם אחרי שתיגמר הסדרה?כןןןןן כמו בפורומיכאלה! איך הגעתם לכתוב בפורום?דרך פורומיכאלה
האם יש לכם פה חברים ממש טובים ואפילו ניפגשתם בעבר או שאתם ממשיכים להיפגש?כןןןןן אלה שבפורמיכאלה חחח באיזה צבע לדעתכם הפורום צריך להיות?אדוםםם כמו מיכאלה
(אבל זה לפי הצבע של הסדרההההההההההה) מה אתם חושבים על האנשים בפורום?יש כאלה שאני ממש התחברתי איתםםם-מפורמיכאלה שאנחנו מתכתבים יותר מחצי שנה וגם נפגשים והם יודעים מי הם ויש כאלה שעדיין לא הספקתי להכיר ככה אזזזזז עוד איזה חודשיים גם זה יהיה לא כמו אז אבל גם...

../images/Emo26.gifעונהההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

מה אתם חושבים על הפורום
שזה פורום מושלם בדיוק כמו הילדים שפה
אתם חושבים שהפורום היה צריך להיפתח רק אחרי שהטלנובלה תתחיל או שזה בסדר שפתחו אותו מלא חודשים לפני
לפי דעתי זה בסדר גמור כי יש ילדים למשל שלא היו יודעים בכלל שיש את הטלנובלה הזאת והם גם היו רוצים להיתעדכן יותר אז הם יכולים להיכנס לכאן ולהיתעדכן אז זה בסדר גמור
אממ יש מלא אבל בפורומים שאני הכי כותבת זה פה
בפורופ מיכאלה
ובפורום פלוריסיינטה
100 פעם
יש לכם רעיונות מיוחדים לעורר את הפורום <אבל לא סקרים...משחק נחמד כזה או משו
ברור יש לי פול משחקים
אבל אני מעדיפה להשאיר אותם למתי שהטנובלה תתחיל כי זה יותר קשור לסדרה ולפרקים עצמם
ממתי אתם כותבים בפורום
בערך מתחילתו
אממ נראה לי שכן בדיוק מה שאני עושה עכשיו בפורום מיכאלה
איך הגעתם לכתוב בפורום
ת'אמת שזה היה ממש במקריות פשוט ראיתי קישור בפורום מיכאלה על שפתחו ת'פורום הזה והייתי בשוק כי אז לא ממש ידעתי שיש את הטלנובלה הזאת אז החלטתי להיכנס ולהיתנחל פה
ברורר אני מכירהה פההה פולל ילדיםם רובםם גם מפורוםם מיכאלהה וגםם ניפגשתיי איתםם במפגשי פורום והיה מאודד כיףף
אממ אולי ורוד
אממ אני אוהבתת מאוד ורוד זה צבע מושלם
אז ברור שאני יעדיף ורוד
שהם מושלמים
כיפים
ומאוד מאודד נחמדיםם
וזהו

אופסי הנה ההמשךךך../images/Emo26.gif

אתם חושבים שאתם מכירים את רוב הפורום הייתם רוצים להכיר יותר
אממ אני חושבת שאני מכירהה פהה די הרבה ילדים אבל אני תמיד אשמח להכיר עוד
שהם מושלמים
ומנהלים מצוינים
את בתאלוש אני מכירה עוד לפניכן אז לכן אני יכולה להגיד עליה הרבה יותר אבל גם מורוש לפי דעתי עושה עבודה מצוינת בקיצר שניהם מושלמים
אממ בינתיים לא
אבל אם הם יצתרכו עזרה אני פנויה
מאודדדד
מה האייקון האהוב עליכם
יש לי הרבה זה
וזה
וזה
ואממ עוד
חיחי זהו לבינתיים

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

מה אתם חושבים על הפורום
אחלה פורום,באמת
כן,זה רעיון חכם כי ככה אנחנו כבר מכורים ואז הטלנובלה מתחילה ברייטינג גבוה וזה יהיה כיף לצפות גם בפרקים הראשונים
אני נימצאת בעוד פורומים אבל אני לא כותבת שם אני סתם ניכנסת משיעמום ומסתכלת כל פעם לפורום אחר
יש ימים שאני ניכנסת 7-10 פעמים ויש ימים שלא יוצא לי להיכנס
יש לכם רעיונות מיוחדים לעורר את הפורום <אבל לא סקרים...משחק נחמד כזה או משו>
בינתיים לא,נו אני לא יצירתית במיוחד סורי
ממתי אתם כותבים בפורום
29.12.04 חחח לפחות הזיכרון שלי בסדר
כן
איך הגעתם לכתוב בפורום
שוטתי בפורומים ניכנסתי לפורום הטלנובלות של hot3 וראיתי שיש פורום לטלנובלה החדשה
עדיין לא כי אני חדשה יחסית ולא היה עדיין מפגשי פורום
לא יודעת צהוב אולי ,בלי סיבה סתם כי יש
היום
אחלה אנשים
כן תמיד טוב להכיר יותר
אחלה מנהלים
לא,הם מסתדרים מצוין
כן
מה האייקון האהוב עליכם
אני עדיין אוהבת אותו

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על הפורום?מ-ה-מ-ם-! פשוט מ-ו-ש-ל-ם-!
אתם חושבים שהפורום היה צריך להיפתח רק אחרי שהטלנובלה תתחיל או שזה בסדר שפתחו אותו מלא חודשים לפני?זה בסדר גמור שפתחו קודם
באיזה פורומים נוספים אתם כותבים?פורום פלוריסיינטה,המורדים ואקזיט
כמה פעמים ביום אתם נכנסים לפורום?5 ככה
יש לכם רעיונות מיוחדים לעורר את הפורום <אבל לא סקרים...משחק נחמד כזה או משו?לא כרגע
ממתי אתם כותבים בפורום?מהשבוע הראשון אני חושב
אתם חושבים שתמשיכו לכתוב בפורום גם אחרי שתיגמר הסדרה?
באיזה צבע לדעתכם הפורום צריך להיות?אדון-הוט כל מה שחם
מה אתם חושבים על האנשים בפורום?
|מאוהב"וכל מילה נוספת מיותרת אתם חושבים שאתם מכירים את רוב הפורום?כן
הייתם רוצים להכיר יותר?לא יודע
מה אתם חושבים על בת אל ומורוש בתור מנהלים?
תמונה אחת שווה אלף מילים לא?
האם לדעתכם מגיע למנהלים שלנו עזרה נוספת?ברור אבל ברור
שלא!
אתם מרוצים מהאייקונים של תפוז?כן מאוד
מה האייקון האהוב עליכם?הרבה לא יודע אולי
חח לא ידע הרבה הרבה כל מי שקרא תסמנו את האייקון הזה:

Shaaachar

New member
../images/Emo26.gifעונה לעצמי כרגיל../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif../images/Emo20.gif

מה אתם חושבים על הפורום
פורום מדהים
זה בסדר גמור
זה נותן לפורום זמן להתפתח
בפלוריסיינטה
, אבל ממש קצת..
כל היום
100
יש לכם רעיונות מיוחדים לעורר את הפורום
<אבל לא סקרים...משחק נחמד כזה או משו> כן
יש לי מלא משחקים מגניבים..אבל אני בטוח שאחרי שהסידרה תתחיל הפורום יתחיל להיות יותר מעניין ויותר פעיל
ממתי אתם כותבים בפורום? בערך מההתחלה..זה התחיל שהיסתכלתי הרבה איך שהפורום נפתח, אבל לא כתבתי כלום..ואז התחלתי לכתוב ככה מידי פעם, ועכשיו זה כבר ממש קבוע
אז אפשר להגיד שמההתחלה
ברור
איך הגעתם לכתוב בפורום? אני תמיד הייתי מכור בצורה מוגזמת ל"מיכאלה", ותמיד תמיד הייתי מסתכל בפורום אבל לא כותב
עד שראיתי ברשימת הפורומים שהמשתמשים הכי נכנסים, ראיתי את טלנובלה בע"מ
וככה
כן, יש לי פה חברים ממש טובים, אבל פגישות וכאלה, לא לצערי
באיזה צבע לדעתכם הפורום צריך להיות? ורוד, כמו העיגול בלוגו של "טלנובלה בע"מ". זה הכי מתאים
כולם נחמדים ומדהימים בטירוף
אני די חדש, ואני ממש ממש לא מכיר את כל הפורום
אבל עכשיו אני מתחיל..הייתי בהחלט רוצה להכיר יותר ילדים
עושים את העבודה שלהם ממש מצויין
אבל אם להגיד את האמת, בתאל משרשרת הרבה דברים
אבל עושה את העבודה שלה ממש טוב וגם נחמדה ממה שראיתי
לא
הם עושים את העבודה שלהם ממש טוב כמו שכתבתי למעלה
ברור
הם מדהימים
מהו האייקון האהוב עליכם
יש מלא
זאת הרשימה:
אלה בעיקר..

עונההההההההההההההההההההההההההה

מה אתם חושבים על הפורום?פורום חמודי..ברור שלא כמו מיכאלה וגם אם הוא יהיה מדהים ועם בלוגים ואירוחים,כמו פורומיכאלה שהיה הוא לא יהיה.. אתם חושבים שהפורום היה צריך להיפתח רק אחרי שהטלנובלה תתחיל או שזה בסדר שפתחו אותו מלא חודשים לפני?זה פסיידר שפתחו אותו כמה חודשים לפני... באיזה פורומים נוספים אתם כותבים?מיכאלה,פלור כמה פעמים ביום אתם נכנסים לפורום?זהו שבשבועיים האחרונים לא נכנסתי כי היה לי 4 מבחנים בשבועעעעעעע!אבל עכשיו כל יום 100 פעם ביום חח כמו אז שנכנסתי לפורמיכאלה והתנחלתי! יש לכם רעיונות מיוחדים לעורר את הפורום <אבל לא סקרים...משחק נחמד כזה או משו>כשתתחיל הסדרה אניייייייייייייי יעשה את השאלות על הפרק היומי ב'קשההההההה!

pirk

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo80.gifעונה../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אני חושבת שהפורום אחלה לגמרי!! אחלה אנשים כמובן .. וממש כיף פהה!!!
זה ממש טוב שפתחו אותו לפני כי ככה אנחנו יודעים יותר פרטים והכל חוצמזה שכבר בקרוב הט"ב עומדת להתחיילל!!!
אני נמצאת גם בפורום צופים .. והייתי בפורום פסיטגל אבל יצאתי..
אמממ אני נכנסת 3 פעמים בערךך .. אבל יש ימים שאני לא נמצאת בבית אז לא יוצא לי להיכנס =(

sHiReLuSh

New member
../images/Emo99.gif תשובות שלי !!! ../images/Emo41.gif

מה אתם חושבים על הפורום ? אחלה פורום - חולה עליו !!!! אתם חושבים שהפורום היה צריך להיפתח רק אחרי שהטלנובלה תתחיל או שזה בסדר שפתחו אותו מלא חודשים לפני ? לדעתי הוא נפתח קצת יותר מדי מוקדם , אבל זה טוב שזה לפני שהטלנובלה התחילה ... באיזה פורומים נוספים אתם כותבים ? אמ ... פעם הייתי ב " מיכאלה " ולפעמים אני כותבת ב " אקזיט " כמה פעמים ביום אתם נכנסים לפורום ? טחחח ... 6 פעמים ביום , בערך ... יש לכם רעיונות מיוחדים לעורר את הפורום <אבל לא סקרים...משחק נחמד כזה או משו> ? לי אין רעיונות , אבל אני אוהבת שעושים פה חידונים וכל אלה ... ממתי אתם כותבים בפורום? אממ ... אין לי שמץ אבל נראה לי שדיי ממזמן ... אתם חושבים שתמשיכו לכתוב בפורום גם אחרי שתיגמר הסדרה ? אממ ... נראה לי שכן , למה לא ?? איך הגעתם לכתוב בפורום ? נכנסתי לפורום " מיכאלה " והיה קישור בצד לפורום " טלנובלה בע " מ " וזהו ... האם יש לכם פה חברים ממש טובים ואפילו ניפגשתם בעבר או שאתם ממשיכים להיפגש ? אממ ... לצערי לא ... אבל הכי הרבה אני מדברת עם נטלילוש המאמי ואורטלוש המתוקה !!! - חולה עליכן !!! באיזה צבע לדעתכם הפורום צריך להיות ? כמו שהוא עכשיו ( לפחות אצלי ) ... לא ירוק !!!!!!!!!!! מה אתם חושבים על האנשים בפורום ? אמממ ....... ממש נחמדים .. זה פורום כיפי לאללה !!! אתם חושבים שאתם מכירים את רוב הפורום הייתם רוצים להכיר יותר ? לא נראה לי שאני מכירה את כולם ממש ... והייתי רוצה להכיר ... חח למה לא ??? מה אתם חושבים על בת אל ומורוש בתור מנהלים ? בתור מנהלים הם עושים עבודה מדהימה ... והם ממש מתוקים !!!! האם לדעתכם מגיע למנהלים שלנו עזרה נוספת ? אם הם צריכים ... אתם מרוצים מהאייקונים של תפוז ? כן !!!!!!!!!!!!! מה האייקון האהוב עליכם ? אממ ... כל אייקון שהוא בא בזמן הנכון , הוא סבבה !!! אהבתי את החידון !!! כל - הכבוד לשחר ונטלילו ' ש !!!

למעלה