הפתעה! קבלו ת'הפתעה שהבטחתי... תהנו!
ד דורבניסטית New member 4/5/05 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gifהפתעה!../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif קבלו ת'הפתעה שהבטחתי... תהנו!
../images/Emo41.gif../images/Emo77.gifהפתעה!../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif קבלו ת'הפתעה שהבטחתי... תהנו!
ד דורבניסטית New member 4/5/05 #4 אוקיי, ננסה שוב... פשוט תיכנסו לקישור ורשום שם איפה ללחוץ בשביל להוריד, וגם אם לא תלחצו על שומדבר, תוך 30 שניות זה כבר יוריד את זה אוטומטית... יומטוב!
אוקיי, ננסה שוב... פשוט תיכנסו לקישור ורשום שם איפה ללחוץ בשביל להוריד, וגם אם לא תלחצו על שומדבר, תוך 30 שניות זה כבר יוריד את זה אוטומטית... יומטוב!
צ צ א ל ה New member 4/5/05 #5 אוי כמה שזה זיגו... מתוך הניסיון שלי לראיין את חברי הלהקה, אני כלכך יכולה לראות את הסיטואציה של ההקלטה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמוד.
אוי כמה שזה זיגו... מתוך הניסיון שלי לראיין את חברי הלהקה, אני כלכך יכולה לראות את הסיטואציה של ההקלטה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמוד.
T TopModelיפעת New member 6/5/05 #9 אורלי-עשית לי ת'יום..../images/Emo9.gif אורלי תודההה..!! חחחח..זיגו ממש נשמע חמוד פה..חחח הוא ממש מצטער על זה שהוא הטעה אותנו..אבל ראסמי-מישו התכוון לנסוע לשם?
אורלי-עשית לי ת'יום..../images/Emo9.gif אורלי תודההה..!! חחחח..זיגו ממש נשמע חמוד פה..חחח הוא ממש מצטער על זה שהוא הטעה אותנו..אבל ראסמי-מישו התכוון לנסוע לשם?