משחק

../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifמשחק../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

[בעיקרון זה אמור היה להיות שרשור
, אבל נראה לי שהפורום הזה יותר זקוק למשחק. קצת בלי קשר: האינטרנט שלי נורא אידיוט כשמדובר בדבר הבא: אם אני נכנסת לפורום וכותבת הודעה, זה שולח אותה, ואז אני באה לכתוב עוד הודעה, אז "שלח" לא מניב שום תוצאה, ואז גם אי אפםשר לעבור לחלון הוספת תגובה ושיט כזה. אם אני נכנסת לפורום וכותבת הודעה ארוכה או עונה על שאלון בלי שכתבתי שום הודעה קודם זה לא מאפשר לי, ואני מעתיקה ופותחת עמוד אינטרנט חדש [כי גם הריענון וגם ההחלפת אתרים דרך הקיצור לא עובדים] כדי לשלוח את זה וזהו. זה ממש שטן. בכל אופן, משחק שנגנב מפורום דוליז שגנבו מפורום שמיניסטים
הדרך הכי גרועה לעשות דברים
משחק שרשרת נחמד, הנה דוגמה מפורום שמיניסטים: paranoid android1: "הדרך הכי גרועה להתגלח..." n0 id3a: "עם המכונה הישנה של אבא שלי. היא תופסת כל זיף-זיף, ומרביצה להם עד שהם נקרעים :S או לפחות ככה אני הרגשתי....:S הדרך הכי גרועה להרוויח 1,000 שקל..." בטטה גם: "לאסוף פחיות! הדרך הכי גרועה לענות לטלפון...." וכך הלאה
זה מ-מ-ש מצחיק, שתפו פעולה ואל תהיו קקים
אני חולה

l i o r a n g e

New member
אמממ...

לבוא כשכל גופך מכוסה בבשר בעודך מחזיק שלט "אני טעים!!1" הדרך הכי טוב לאנוס קוף...

Zohar yaaa

New member
זה לא אמור להיות הדרך הכי גרועה?

אז אממ הדרך הכי גרועה לאנוס מורה? לקרוע מולו ספרים של המקצוע שלו הדרך הכי גרועה להגיע לביצפר

RoRiL

New member
לראות חבורת פרחות תעשיתיות

עומדות ליד הרחוב שלך:) הדרך הכי גרועה למות :|

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאין כניסה מתחת לגיל 14

להיות רטוב ותלוי בזמן שאתם נוגעים במכשיר חשמלי ובאותו זמן אבא שלכם מוצץ לכם/אימא שלכן יורדת לכן וביחד עם כל זה אתם רואים את כל הקליפים של כל הרוני סופרפארם/פאק/קיא/קראפ למיניהים ואם זה לא מספיק הכלב של השכנים מלקק לכם/ן ת'תחת... אמרתי אין כניסה מתחת לגיל 14 או לא?XD הדרך הכי גרועה לאכול...

J92

New member
../images/Emo54.gifעם אצבעות מעץ ../images/Emo123.gif

הדרך הכי גרועה למשוך צומת לב

maog

New member
להכניס את הראש לתוכו ולחרבן מסביב

הדרך הכי גרועה לדבר עם מנהלת בית הספר

l i o r a n g e

New member
אמממ..

להזכיר כמה שהבי"ס השני יותר טוב וכאלה.. הדרך הכי טובה ליפול מגג...

למעלה