../images/Emo18.gifתקלה בחיפוש המתקדם

לצערנו בימים אלה לא ניתן לערוך חיפוש מתקדם בפורומים בשל הורדת האפליקציה למטרת טיפול ושדרוג המערכת. אנו מקווים להחזיר את השירות בהקדם האפשרי. אנו ערים לחשיבות החיפוש כחלק מהותי ומשמעותי בגלישה בפורומים, ומסיבות אלה רוצים לוודא את פעילותו התקינה גם בעתיד. המשך גלישה נעימה

בכל אחד יש צ'ינו קטן ../images/Emo151.gif

אימאן היא הראשונה שעזבה אמש את הוילה המפורסמת ביותר במדינה. הערב, שידור מיוחד לרגל פתיחת העונה השניה של סדרת הריאליטי "פרוייקט Y". בשעה 22:30, צ'ינו אל מיזארק יתארח live ב-blogtv ובאתר הרשמי של התוכנית. צפויות עוד הפתעות! הכינו שאלות!
סקר תפוז החדש הולך לקבוע מהו היעד המועדף ע"י הישראלים לחופשה בחו"ל בקיץ 2004? הצביעו כאן!
מועדון הפורטו-לוקו מחדש את המסיבות הברזילאיות שלו – ופורום מוזיקה ברזילאית מחלק לכם כניסה זוגית בחינם! בכל יום שבת, החל מהשעה 21:30 מתקיימות מסיבות סמבה מטורפות ב"פורטו לוקו לאונג'" המחודש. על מנת לזכות בכניסה זוגית חינם, יש לענות על החידה השבועית המתפרסמת בפורום תרבות ומוזיקה ברזילאית. חמשת הגולשים הראשונים שישלחו את התשובה הנכונה, יזכו בכניסה זוגית.
פורום קומיקס מחלק לכם כרטיס זוגי לפסטיבל הקומיקס הישראלי שיתקיים החל מה-16 באוגוסט בתל אביב. מה שעליכם לעשות הוא למלא את בלוני הקומיקס הריקים במשפטים מצחיקים. פרטים נוספים בפורום.
פורום אומנות בעוגות מקיים היום ב-18:00 הפנינג "מזל". במהלך ההפנינג תהיה תערוכת עוגות מעוצבות בנושא "מזל" והפתעות נוספות. פרטים בפורום.

sisty

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

sisty

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo67.gif../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif../images/Emo41.gif

כל מה שלא
קשור לנושא הפורום, נא לשרשר לכאן
.

sisty

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

זה היה לצורך עדכון חתימה
...סלחו לי

mominman

New member
חזרתייייי ../images/Emo73.gif../images/Emo32.gif

WOW !! היה ממש מעולה!! חזרתי בבוקר מכפר קוקה קולה בניצנים והיה הכי כיף שיש ! קודם כל, הפתיע אותי שבנו שמה תחנת רכבת מיוחדת, הכרנו המון חברה נחמדים ברכבת והיה ממש צחוקים , במיוחד בחזור ! ובכפר, הגענו קצת לפני שהפראטיה בערוץ 24 שודרה , ואז רקדנו שמה וזה היה מצחיק , הצלטמנו עם רן לוי ודנה הרמן , המנחים בערוץ 24, ודנה הרמן ראינה אותנו ! כולם לראות היום מ-18:00 אני אמור להופיע . וההופעות היו מעולותתתת, של אביב גפן ועברי לידר עמדנו שורה ראשונה ראינו הכל משמ טוב , והיום ישלחו לי תמונונת ואולי אני ישים.
והכפר ממש חלומי, ממש ! בקיצור היה אחלה! מומלץ ללכת! שיהיה לכם בוקר טוב !

Ronush14

New member
כיף לך!!! ../images/Emo10.gif

אני זכיתי בכרטיס זוגי ל-12.8 כשיהיה את יוני בלוך...ושחר אבן צור.. ועוד הרבה הרבה טובים!
ואני לא יהיה שם כי אני נוסעת למחנה!

sisty

New member
חח אז רונוש תביאי לי../images/Emo8.gif

סתם כפרה אם יתבטל המחנה

ט2לולה

New member
יאיי! ../images/Emo127.gif

איזה כיף לךךךךךךךך שמח שנהנת! אוף רק עכשיו ראיתי את ההודעה אז לא ראיתי אותך בטלווזיה.......

NimaZ

New member
ראיתי את בוליהוווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

ראיתי אותך
את איש הדוריטוס מעכשיו: אה. אה זה אתה! או אד. אהההה!!!

Ronush14

New member
ואיייי! מגניב!! דווקא ראיתי היום 24

אבל מתי הוא היה?? ומה הוא אמר/עשה?

NimaZ

New member
ראית קוטנר בכפר../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif

ראית את זאתי שראיינה כל מיני אנשים בקטע של האוכל
ראית שהיא עצרה כמה ילדים (הילדה עם הסנדוויץ'?!) ראית את זה שפתח את התיק
הכתום
עם הדוריטוס
והממתקים