שאלון

Sinner Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo55.gif שאלון ../images/Emo55.gif../images/Emo41.gif

שרציתי לשים מזמן
. אבל הוא עדין בתוקף מה
. שאלון סיכום שנה: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? במה 2005 שונה מ2004? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2005? מי איש השנה של 2005? להקת השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי> שנה טובה
. [כן אני יודעת שהשנה כבר התחילה
]. השאלון מנוסח בזכר ובנקבה
, ואכן מיועד לשני המינים.

randu

New member
לא שמישהו יקרא את זה..אבל לעצמי!!!

הדבר הכי משמח שקרה לי השנה:הממממ..בטח העלייה לתורה..היה מה מרגש וסוחט דמעות..! הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה:הידידה הכי טובה שלי,התאהבתי בה,והיא התאהבה החבר הכי טוב שלי..! במי התאהבתי:למעלה.. ממי נפרדתי השנה:
מי פגע בי השנה:שוב,חבר הכי טוב שלי וידידה הכי טובה שלי.. במי פגעתי השנה:כנ"ל.. לאיזה זמר נחשפתי השנה:ג'סי מקרטני..אחלה זמרר.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה:כשאני עם החבר הכי טוב שלי הוא הכי קרוע שיש!! וגם כשאני קורא תהודעות של ביגלי ביגלי בם!! מתי בכיתי הכי הרבה השנה:כשגיליתי שטלי שרון=לעולם לא תהייה שלי.. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילך:אפ'עםםםם מתי הרגשתי שיש לי מזל שיש לי את מי שיש לי:כל פעם שאני מסתכל על החברים והמשפחה שלי! מתנה שהכי אהבתי השנה:המזומנים לבר מצווה.. איך חגגו יומולדת השנה:בבר מצוה..כמו כל בנאדם נורמליי.. על מה אני מתחרט שעשיתי השנה:שוב,שסיפרתי משו לידידה הכי טובה שלי ואז רבנו ואנחנו כבר לא ידידים הכי טוביםם..:(( על מה אני מתחרט שלא עשיתי:שלא אמרתי לה..שאני אוהב אותה.. סרט שהכי אהבתי השנה:יעד סופי 2,אולי..לא בטוח.. שעות בפורום השנה:זה בעיקרון השנה הראשונה שלי..נראה לי 20 כפול 12... אנשים חדשים הכרתי השנה:לא הכרתי אפחד השנה.. עם כמה משם נשארתי בקשר באמת:למעלהה.. אמרתי למישו שאני אוהב אותו:למשפחה.. איזה סוד גיליתי לאנשים הקרובים אליי:עדיין לא גיליתי לאנשים תסוד הבאמת ע=נ=ק של החיים שלי..! הכי רוצה לשנה הבאה:בריאות,לי ולכל המשפחה שלי..שאני אחזור להיות הידיד הכי טוב של זאת שאני אוהב.. איזה דבר עשיתי שגרם לי להעריך את עצמי:כלום.. סיכום שנה במילה אחת:כיףף.. חל בי שינוי:לאא.. חגגתי את תחילת השנה:ישנתי...ויצאתי עם חברים..!אבל בעיקר ישנתי.. דבר אחד שאני ממש מצפה לא בשנה הבאה:לאבב.. איזה סליבסטר הכי זכור לך:אין לי מושג.. איזה אדם גיליתי מחדש:בטח מירי רואה..ידידה שלי... איזה אירוע הייתי מוחק השנה:אין לי מושג.. באיזה רגע הרגשתי שבירה:וואו,אין לי כוח לספור.. איזה אירוע עשה לי טוב השנה:בר מצווה..והרגע שהמורה שלי ללשון אמרה לי שאני חכם!! יהיי על מה אני מצטער השנה:שוב,שגיליתי משהו שלא הייתי צריך לספר! במה 2005 שונה 2004...:אין לי מושג..המורה למתמטיקה יותר מעצבנת! מה השיר שמסמל את 2005..:אין לי מושגגגג... איש השנה לשנת 2005:דפנטלי..טלי שרוןןןןןןן!! להקת השנה:בטח גרין דיי או משהו..איכס אבל אני שונא אותםםםם מקום שנהניתי בו:כל זן שאני עם חבר שלי! אירוע שהשפיע עלי:אין לי מושג.. אירוע שאכזב אותי:טקס,בו החבר הכי טוב שלי רוקד ריקוד ל=ו=ה=ט עם זאת שאני מאוהב בה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי שהשנה כבר תיגמר:כל פעם שיש שיעור מתמטיקה!! איזו מפורסמת הייתי מת לנשק:אחחחחחחחחחחחחח טלי שרוןןןןן.. מ=ה ש=א=נ=י ה=י=י=ת=י ע=ו=ש=ה ל=ה...!!!!

SummerNightCity

New member
יו.

נשמע כמו טלנובלה- "הידידה הכי טובה שלי,התאהבתי בה,והיא התאהבה החבר הכי טוב שלי..!" "טקס,בו החבר הכי טוב שלי רוקד ריקוד ל=ו=ה=ט עם זאת שאני מאוהב בה.."

SummerNightCity

New member
תענו גם ;[.

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? קופמן. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? אהה סוד. במי התאהבתי השנה? בני ;[. ממי נפרדתי השנה? קופמן שהוא טס
. עוד 4 ימים הוא חוזר
. מי פגע בי השנה? אמא. במי פגעתי השנה? באמא. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? עופרה
. [אני יודעת שהוא לא זמר ולא להקה
]. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?היו כל כך הרבה פעמים. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בחודש ספטמבר. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?אותו חודש. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?כל הזמן. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?קופמן
. איך חגגו לי יומולדת השנה? אני באמת זוכרת? זה היה לפני שנה
.אני רק זוכרת שנסעתי חזרה הביתה עם מלא מלא בלונים ואנשים כל הזמן אמרו לי מזל טוב וזה היה נחמד
. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כל מיני דברים. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? גם כל מיני. איזה סרט הכי אהבתי השנה? ריקוד צמוד. כמה שעות הייתי בפורום השנה?הרבה
. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?המון. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?לפחות חצי [אני חושבת]. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?
למי? להרבה מה. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא זוכרת
. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? המון דברים
. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? עמדתי על שלי, ואפילו אני חושבת שאולי עלה לי הביטחון
. איך תסכם את השנה במילה אחת? ווי פי
. האם חל בך שינוי השנה?
איך חחגת את תחילת השנה?לא זוכרת
. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שבוע הבא. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?הבגריות
. איזה סילבסטר הכי זכור לך?של השנה
. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? גיליתי כמה וזה בכלל לא היה נחמד
. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?אהה סוד. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בכל חודש ספטמבר ;[. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?סילבסטר[כן זה חצי 2005], מעבר לבי"ס חדש, הספינינג [בקרוב אני חוזרת
]. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?שלא היה לי ערך כל כך משמעותי למשפחה שלי. במה 2005 שונה מ2004?בהמון, היא הייתה פי 60 יותר טובה. מה השיר שמסמל מבחינתך את 2005?Turn It Up מי איש השנה של 2005? קופמן. להקת השנה?
מקום בו הכי נהנת?כל אוטובוס מצוי
. אירוע שהכי השפיע עליך?היו כמה. אירוע שאיכזב אותך?ספטמבר. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? נוור. איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? בני
[הוא מפורסם בשבילי ;[ ]. לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה מבחינת עצמך <אל תכתבו לי 'להיות בריא עשיר שיהיה לי אוטו שתהיה לי בובת ברבי> אני אשמור את זה לעצמי
. האמ- כל מי שקרא שיגיב
ואז אני ארגיש חשובה.

randu

New member
תגובה חחח+כמה שאלות..../images/Emo163.gif

דרוו'ש..חובה לענות: א.קופמן=..? ב.מה הקשר של קופמן לאוטובוסים..? ג.מה זה ספינינג..? ד.מרגישה עכשיו חשובה...?

SummerNightCity

New member
א.הידיד הכי טוב שלי.

ב.אהה סוד
. ג.ספינינג זה ספורט כזה, קבוצה של אנשים עם מדריך רוכבים על אופניים[ שלא זזות] עם מוזיקה שווה וזה כיף. ד.אינדיד.

RoRiL

New member
תרגישי חשובה../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif

קוז אי לאב יו

קראתי ../images/Emo126.gif

וזה נראה כאילו הייתה לך שנה ממש חשובה
שתהיה לך גם השנה עוד שנה משמעותית כזאת שתצאי ממנה הרבה יותר חכמה!

נקודונת

New member
להגיב? הגבתי. ../images/Emo140.gif

שתהיה 2006 מצוינת, עם הרבה תותים ופיות מחרסינה.

RoRiL

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? ** הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? חברה רעה
במי התאהבתי השנה? דר יודעת
ממי נפרדתי השנה? מחברה רעה רעה
כלומר לא נפרדתי:p מי פגע בי השנה? אותה חברה במי פגעתי השנה? יותר מדי
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? קלי קלארקסון, מיי כימיקל רומאנס וכו' מתי צחקתי הכי הרבה השנה? דצמבר:) מתי בכיתי הכי הרבה השנה? ספטמבר מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? תחילת השנה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מסך מחשב חדש
איך חגגו לי יומולדת השנה? אמממ חברות ארגנו לי ארוחת בוקר חמדמדה ומלאמלא בלונים וכאלה על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהייתי טיפשה ונתתי לעצמי להיפגע על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? ... איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא זוכרת:S כמה שעות הייתי בפורום השנה? אני דיי חדשה
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המוןןןןןן עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? הייתי אומרת רבע אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן למי? לכל מיני איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? זה סוד:X מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?
משו. הלוואי
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אני יותר מודעת לעצמי איך תסכם את השנה במילה אחת? מהפכנית האם חל בך שינוי השנה? יאפ איך חחגת את תחילת השנה? ? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? מסיבת סיום ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? :$:$:$ איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אממ.. ילד אחד איזה אירוע היית מוחק מהשנה? משהו מ-ב-י-ך באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כשהייתה פרידה ממישהו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יום מיוחד במינו
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לויודעת במה 2005 שונה מ2004? הרבה מה השיר שמסמל מבחינתך את 2005? Iris מי איש השנה של 2005?
להקת השנה? אואזיס
מקום בו הכי נהנת? לויודעת אירוע שהכי השפיע עליך? נסיעה לאילת אירוע שאיכזב אותך? היומולדת שלי:/ כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? הרבה
איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? יותר מידי

למעלה