אממ היי לכם...

super shorty

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo53.gifאממ היי לכם...

אממ אני חדשה בפורום ו..ו... ו.. הצגתי את עצמי לא כראוי אס רק רציתי להתנצל וזה יהיה נחמד אם תעדכנו אותי פה בפרטים על כל מיני הופעות וכו,... Yours Shorty!

VengaGirl

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

התכרות נעימה
ואממ...עכשיו משו לכולם.. אנשים הפורום נהיה מזה יבש בזמן האחרון..כאילו צב הכנרת לעומת מה שהולך פה טוף..יבש כאן
ממ..אז כדאי שתתחילו להתעורר ולכתוב הודעות
<ממ..אם זה נראה כאילו אני באה בדרישות או משו אז סורי..פשוט יבש פה ומשעמם לי..ואממ..לי אין רעיונות לדברים לכתוב כדי שיהיה פה טיפה יותר מעניין..
>

super shorty

New member
../images/Emo51.gif על קבלת האורחים הנחמדהה!!!

אממ אני רק הגעתי לפורום אז לא הכי שמתי
שהוא כזה יבש! sowwy! אולי עכשיו שאני פה (חח אולי רק) אז לא יהיה כזה יבש!!! With Love Shorty (iTaN is My name
) hehehe)

חלולה1

New member
אלמוג את צודקתת....

אממ אנשים לא באה בדרישות אבל באמת שבזמן האחרון אני נכנסת בבוקר רואה כמה הודעות חדשות ואז אני נכנסת בערב ורואה ששום דבר לא זז...חבל כי אנחנו באמת יודעים לעשות פה צחוקים
ואני בכיף הייתי רושמת אבל זה די מסוכן שאני ארשום שטויות... (כמו שאני תמיד לא?!) ו..אממ זה מסוכן כי יתחיל להמאס לכם! חיחיחי! אלמוג האיציק שלי לא ממש עובד...
אז אנ ינסה לתקן אותו ...
ו..אממ שורטי... ברוכה הבאההה...!
אני קרן...!
ומשום מה אני רושמת הודעה צבעונית למדי
(זוכרים את חזי התמנון שלי?!) וזה די מוזר לא?!.. אממ טופ שיהיה! התמכרות נעימה ו...שוב ברוכה הבאה...

super shorty

New member
Hello Again!!! ../images/Emo15.gif../images/Emo20.gif

אמממ רק בדרך אגב קוראים לי אִיטַן! ואפילו ניקדתי את השם שליייייייייייייייייי! Nice TO Know You All!:))) hehehe! Shorty!! (Or iTaN:) heh)

חן אחת

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif....

מממ יפתי....אני חן...............נעים, נעים מאוד חיחי.. ממממ....... נדבר כבר בה ביי -חן-

rainbowgirl

New member
ברוכ הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif

super shorty

New member
תודה לכוווווווווווווולם!!../images/Emo108.gif

על הכנסת האורחים החביבה!!! שלכם!!!:*))))) with love and kisses Shorty!!!!

KoKolita

New member
לה לה ברוך הבא ילד!!!!

חחחחחח..... שאלוםםם! <חח אני ינצל את ההזאת, כדי לספר לכם שעכשיו חזרתי מחתונה הודעה של אח של חברה שלי, וכל-כך כל-כך נהנתי..!!!! היה פשוט טוב!!! חח שתיתי המון וחח כולנו רקדנו איזה 5 שעות רצוף ככה מחורפנים ומסטולים והיה פשוט אדיר...!!> חחחח אז עכשיו יש לי המון מרץ!!!!!!!!! טוב בכל-אופן - ברוך הבא איש לפורום שלנו!!! אני מקווה שתהנה פה.. ויאללה בלאגן!!! חחח....

super shorty

New member
../images/Emo141.gif זה בסדר!

בגלל שקוראים לי איטן אז בדרך כלל חושבים שאני בן אבל לא נורא אני רגילה כבר!!! אז אני סולחת לך:))) Love Shorty!

למעלה