צימעס

New member
בטח עצוב לכם נורא.

יש נציג-משפחה אחר שיכול לבקר אותו במקומך?

בהחלט מבאס

אתמול ביקר אותו אבא שלו. ליטף והאכיל. ובימים הקרובים אשלח לשם סבים / סבתות שישמחו לתת לו קצת חום ואהבה.
האמת שאני מצטערת שבכלל נשארתי בבית החולים אחרי הלידה. יצאתי מהלידה ללא פגע. לא חתכים, לא תפרים, כלום. הנוהל אומר שיולדת אמורה להישאר בביה"ח 48 שעות אחרי הלידה, להשגחה. אבל כאפידמיולוגית אני יודעת שבית חולים, באשר הוא, הוא מקום מסוכן. וזה המקום האידיאלי בעולם לתפוס זיהומים. הייתי צריכה להשתחרר על דעת עצמי! ביום ששי בצהריים באו לבקר את שותפתי לחדר בנה ואמה המשתעלים. והשאר... זה כבר היסטריה.

שרוֹן

New member
לעולם לא מאוחר מידי

אני נשברתי די מהר, חתמתי על כל הדרוש חתימה והשתחררתי אחרי יום ומשהו. רק תגייסי אבא או סבתא עד שתבריאי.

שרוֹן

New member
אלף

הם יעשו הכל חוץ מלהניק ואת תעשי רק את זה בין המנוחות. בית לכל הילודים יש טיפה צהבת. עניין הריאות נשמע כמו סיבה, אבל יואב עצמו נראה לגמרי גיבור. טפו. עוד לא יצאתם משם?

צימעס

New member
שקלת לחלץ את יואב מוקדם יותר?

מאותם שיקולים אפידימיולוגיים (עוד כמה). הוא בריא לגמרי?

שקלתי.

אבל לא ברור לי מה יותר גרוע -- שיישאר בפגייה או שיבוא הבייתה לאמא חולה (שזה אומר לא רק וירוסים אלא גם טיפול גרוע). עם 39 חום, ו- 0 ניסיון אימהי, החלטתי שעדיף שיישאר בפגייה. בעיקר שהפגייה (בוולפסון) לא עמוסה, הפגים גרים כל אחד ב"קופסה" נפרדת, והם מטופלים בסבלנות. מה שאי אפשר להגיד על תנאי האשפוז של האמהות!

אלי ו.

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב להולדת הקטנטן. הרבה נחת וגידול קל.

אלי ו.

New member
דוקא קראתי והבנתי

התינוק אכן גדול יחסית לגילו. התיחסתי לכך שהוא תינוק רך וקטן שזה עתה נולד. תינוקות מטבעם הם קטנים, אם הם היו גדולים הלידה היתה כואבת הרבה יותר. ושוב מזל טוב

יוסי ר1

Active member
מה אתה מתפתל?! קטן ורך,

זה מתאים לתינוק! מי שחושב אחרת - שיישב!

מזל טוב!

רק בריאות לכולם, ו...אחלה שם יואב! (גם לי יש אחד כזה). את עוד בביה"ח? איך את מתחברת משם?

למעלה