מומלצי 08/11/04

../images/Emo99.gifיש אהבה ממבט ראשון../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

האם קרה לכם להתאהב ממבט ראשון? איך? מה מרגישים? ובכלל מה זו אהבה בעינכם?
|
| "מי לא מייחל לאהבה גדולה ומטלטלת מעבר לכל חשבון והיגיון. כזאת שמייד ברגע שהיא נקרית בדרכך, אתה יודע שאם לא תלך אחריה, שוב לא תהיה שלם לעולם". התאהבתם
מאוהבים
בטוח שיש לכם מה לומר בנושא...
עולם המיסטיקה - הבית של כולנו

../images/Emo59.gifאופסס../images/Emo12.gif טעות... האמנם?../images/Emo59.gif

שאלתו של בז בעולם המיסטיקה פותחת את הדיון הבא: מה אתם חושבים על המילה טעות? מתי אתם יודעים שעשיתם טעות, ואם הרגש יכול לטעות?
כולנו טעינו פעם, אלא שהשאלה היא מתי הבחנו שזו אכן טעות? האם להתאהב זו טעות?
יש לכם מה לומר נכון? אז הנה קישור
עולם המיסטיקה הבית של כולנו

sh53

New member
מאוהבות באותו ../images/Emo150.gif

חח בכיף שלי להידלק עליךך..חח ד"א היום דיברתי עם הילדה הזאת בביצפר..ושאלתי אם היא עדיין מרגישה משהו לילד הזה שאני דלוקה עליו ואם היא מתכוונת לעשות עם זה משהו אז היא אמרה שהיא תחשוב על זה והייתי כל היום בסרטים וחשבתי מה היא תגיד כן או לא? והכל ועכשיו דיברנו איזה שעה בטלפון א זיהא אמרה שלא נראה לה שהיא תעשה משהו ושאם אוהבים אז אוהבים ושאם ילך לי איתו אז שיהיה במזל טוב והכל והיא קיבלה הכל טוב.. וכבר חשבתי שהיא תעלב ממני ששאלתי אותה בכלל וזה ושלא תדבר איתי והכל..ודיברנו בטלפון וזה אז היא עושה לי שאני ילדה מתחשבת שדיברתי איתה על זה וששאלתי אם זה לא יפריע לה..אפילו שזה לא מפריע לה והכל.. חח לפני איזה 10 דקות סיימנו לדבר..ואני מזה שמחה עכשיו שעברנו את זה.. עכשיו הקטע היחיד שנשאר.. מה אני עושה אם זה? ללכת לדבר איתו דוגרי? להגיד לו שמע אני ככה וככה ויש מתב להכיר אותך או לא? או שסתם להתחיל איתו בקטנה כזה..לאט לאט? מה אתם אומרים? תנו הצעותתתת מה לעשותתת אוהבת, בלונדה :) קישור

sh53

New member
../images/Emo35.gif שאלון בענייני חברויות ../images/Emo35.gif

חברות, חברים ומסביב... 1. האם אתם מאמינים בחברים אמיתיים? 2. יש לכם חברים באמת אמיתיים? כמה? 3. ספרו עליהם. ואני עונה: 1. אני לפעמים כן מאמינה, לפעמים לא מאמינה...עדיין לא החלטתי עם עצמי! קורה שבאמת פוגעים בי ואז אני אומרת שאין חברים אמיתים, וקורה שאני מרגישה שכל-כך אוהבים אותי מסביב שאני פשוט בעננים.. בכל אופן כשאני אחליט ען עצמי בקשר לתשובה אני יודיע על כך... 2.אם יש חברים אמיתים באמת? יש לי חברים טובים מאוד מאוד שאני אוהבת אותם מאוד ושהם יעזרו תמיד, אבל מי יודע...הכל יכול להיתהפך בחיים ומגלל קנאה או משהו הם יכולים לעשות לך לפעמים דברים מזעזעים... אבל אני יכולה לומר בפה בטוח שיש לי ידיד טוב! שאני נורא אוהבת אותו- הוא בשבילי כמו אח קטן (הוא קטן ממני בחצי שנה). נכון שרבנו בעבר למריבה של 4 חודשים אבל הוא ידע איך לבוא ולחזור והכי חשוב להשלים! הוא תמיד נמצא שם איפשאני צריכה אותו...גם אם אני לא מדברת איתו כי אני כועסת על משהו פתאום הוא מתקשר אליי לספר לי על בעיה שלו או אני אליו ואז שוכחים על כל המריבות מסביב. וחבר טוב בשבילי זה לא חבר שתמיד יגיד לך כמה שאתה טוב ונחמד וחמוד וכ"ו... חבר טוב יגיד לך גם את החיסרונות שלך... והידיד שלי כשצריך הוא אומר לי גם כשלא הייתי בסדר. אז אני רק מודה לו על כך שהוא קיים... את שאלה שלוש שילבתי עם שאלה השנייה... עכשיו תשובתכם... גילוי עולמות חדשים לא תמיד יביא לך שמחה ותבונה, אלא גם עצבות ופחד. כיצד תדע אם ערכה של שמחה, אם לא תדע עצבות מהי? כיצד תמצא תבונה, אם לא תעמוד מול פחדיך? בסופו של דבר, האתגר הגדול בחיים, הוא להתגבר על המגבלות ששוכנות בתוכך, לדחוק אותן למקומות שלא יכולת לחלוס שאליהם יגיעו!!! קישור

sh53

New member
למה לשאפות אין חבר? |בלונדה|

אתם מוכנים להסביר לי משהו... איך זה שאין לי חבר?!?! אוףףףף אני ניראת טוב חבל על הזמן כולם אומרים לי... גם אומרים לי שאני חמודה וזה... אבל אין לי חבר.. אני מתה שיהיה לי מישהו.. להיפגש איתו.. לדבר וכל זה.. אבל כל הבנים שאני מכירה והכרתי הם רק חרמנים... אין מישהו אחד שהיה נורמלי... כל פגישה ראשונה או שניה שלי הייתי מתחרמנת איתם ועושה איתם כל מיני דברים. אני לא איזה זונה או משהו אבל אני לא יודעת איך אני מגיעה לסיטואציות האלה. אבל אפשר להגיד עלי קצת שאני ילדה חרמנית כמו כל אחת. ואם הייתי מכירה מישהו אז שהיינו מדברים בטלפון (שיחה ראשונה) אז ישר אנחנו מגיעים לשיחות סקס... לא שאני מתחילה לדבר על זה. ואם היה בן אחד שהיה רוצה איתי קשר רציני אז או שהוא מכוער או שהוא בן 18.. משהו בגילאים האלה... ואני לא מסוגלת לצאת עם בן אדם בגיל כזה אני נדלקת רק על בני 20+... אין בעולם הזה בן אחד נורמלייייייייי איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן טוב שיהיה לכם לילה טוב קישור

No Doubt 4 ever

New member
שלום!

שלום לכולם! אני חדשה בפורום! קורל סרף מירושלים! יש לי בלוג!!! בבקשה כנסו ותגיבו זה ממש ממש ממש חשוב לי!!! blog.tapuz.co.il/koral11 תודה אנשים!!!!

ברי סחרוף בסיבוב הופעות ארצי בחנוכה

ברי סחרוף, אחד האמנים החשובים ביותר ברוק הישראלי, ייצא בחנוכה לסיבוב הופעות בכל רחבי הארץ, החל מכפר בלום בצפון עד אילת בדרום. ההופעות של ברי הן מאוד מענינות, ברי אף פעם לא נשאר על אותו סגנון אלא מנסה כל פעם לחדש, אך עם זאת גם לשמר את הסגנון הישן. לכן אתו בהרכב מופיעים המתופף ז'אן ז'אק גולדברג והגיטריסט גידי רז, אשר עובדים איתו כבר למעלה מעשור ולצידם על הבס בן הנדלר ועל מערכת מיוחדת של כלי הקשה בסגנון "מיומנה" (עם פגוש ופחיות) שלומי "כרובי" לביא מ"הבילויים". מומלץ! הציצו בקישור המצורף כדי לראות מתי ברי מופיע קרוב אליכם

גת וייס

New member
איזו מדיית פירסום מתאימה לבני 80+

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=596&msgid=41923563

PopPy

New member
"ארץ נהדרת" חצתה את הגבול?

בתוכנית האחרונה הוצגה סאטירה חריפה בשני נושאים שעוררו סערה רבה: הראשונה עסקה ב"רצח אריק" ובאיום ההסתה ושידור חוזר של רצח יצחק רבין ז"ל, והשניה בשימוש בתמונות ממחנה ההשמדה אושוויץ שהוצג כמקום "רגוע ובטוח" לעומת כל שאר המקומות שנחשבים למסוכנים לביקור ישראלים, שמספרם הולך וגדול. האם זו סאטירה חריפה אך לגיטימית ומבורכת, או שמא ארץ נהדרת הלכה צעד אחד רחוק מדי וחצתה את הגבול? דיון מעניין בפורום "רק בישראל וארץ נהדרת".

yaelli10

New member
....."ישראל זה גן עדן.."

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=257&msgid=41989757

shirleyrozental

New member
למעלה