ש"ש

shusuki

New member
שאלה

מישהו יודע איך חילקו את המועצות בטיול חנוכה?

E l e n o r

New member
דרושה פעילות בוקר../images/Emo70.gif

מה העניינים? :] טוב אז ככה- אני מחפשת רעיונות לפעילות בוקר, של קצת פחות משעה, לקבוצה של משהו כמו 30-40 ילדים בכיתה יב' שבקושי מכירים אחד את השני,משהו כיפי ונחמד שיעיר את הקבוצה...! אם עשו לכם איזה פעילות כזאת באחד מהקורסים/סמינרים/טיולים או אולי אתם עשיתם פעולה כזאת- אתם יותר ממוזמנים לשתף:] כל רעיון יעזור- באמת שאני זקוקה לעזרה:] אוהבת המון ומתגעגעת לחולצה הכחולה ולאנשיי התנועה, אלינור

vered151

New member
בוקר טוב!

אם למישהו יש את האימייל של קובי שמואל הלא הוא רכז גרעין עודד והוא יכול לשלוח לי במסר אני אודה ממש

ה טמבל

New member
צריך עזרה

הזיקנה כבר משפיעה עלי ואני לא מוצא את כל חוברות ההדרכה שהיו לי פעם... אני צריך את הטבלה הזאת של זמני התכלות - כל חומר כמה זמן לוקח לו להתכלות בטבע אם למישהו יש זה יעזור לי מאוד תודה וחג שמח

vered151

New member
אני זוכרת במעורפל...

טור צפוני- חופ"אש, אשכול, באר טוביה, טור דרומי- לב שרון (
), ברנר (
), עמק חפר, מטר אשר, רמת הגולן, גליל תחתון, מבואות חרמון, גלבוע לא זוכרת יותר...

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo34.gifש"ש../images/Emo70.gif

שרשור שאלות כמובן...
(ועזרה, בקשות וכו')

הנה

קודם כל זה נמצא כאן יחד עם עוד הרבה משחקים אחרים (בשביל מה אספנו אותם?) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=655&a=33781&c=4254&sc=1621&ssc=0 בגדול, קובעים 4-5 שלבים באבולוציה (אמבה, דג, חתול, קוף, פמלה אנדרסון), לכל שלב ממציאים תנועה דבילית ומשעשעת. כולם מתחילים כאמבות, משחקים זוג או פרט (או אבן נייר ומספריים) אחד מול השני, מי שמנצח מתקדם שלב (לדג לצורך העניין). משם כל אחד משחק נגד מי שברמה שלו, מי שמנצח מתקדם, מי שמפסיד יורד שלב. באופן כללי, כולם יסתובבו יעשו רעשים ותנועות. צחוקים.

למעלה