The View

nini18

New member
הבעיה היא ברדיו שלא כל כך משמיעים אותו בארה"ב

זו הבעיה העיקרית של הסינגלים שלו. ידוע שהרדיו באמריקה הומופוב את אלטון גון אחרי שהוא יצא מהארון גם הפסיקו להשמיע (לא שהוא היה צריך אותם בשביל זה) ...

heart1soul

New member
כן אני לא מבינה למה לא טוחנים אותו ברדיו

אין משהו יותר טוב עכשיו חחח פשוט אין:) למרות ששמעתי שדווקא WWFM תופס די תאוצה ברדיו

nini18

New member
אז אם הוא באמת יתפוס תאוצה הוא יהיה להיט

אם לא אז לא .... רדיו משפיע הרבה. חברה שלי שחזרה עכשיו מארה"ב אמרה שדיויד קוק כל הזמן מושמע כל שיר שני ברדיו כמעט בכל תחנה זה דיויד קוק. את אדם היא שמעה שם רק עם MAD WORLD (זה היה לפני צאת האלבום).

heart1soul

New member
כן זה נורא מעצבן שיתחילו להשמיע אותו

מקווה שאחרי לנו זה ממש יקפוץ בנתיים התוכנית שלו הכי מפורסמת מכל התוכניות שאדם היה בהם

nini18

New member
אוי הוא היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני רוצה יוטיוב ולהוריד את כל הראיון וההופעה כאילו עכשיוווווווווווווווו

heart1soul

New member
../images/Emo45.gif אדםםם../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

nini18

New member
הופעה מדהימהההההההה../images/Emo47.gif אני מתה על השיר הזה

נקשרתי אליו קשות חח

ר ו ח ל י

New member
הוא היה כזה מקסים ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

דיבר כ"כ יפה והיה כ"כ מתוק וכ"כ יפההה, אני אוהבת את השיער ככה
אוי וההופעה הייתה מעולהה!11 זה נראה ונשמע כ"כ שונה מאיך שהוא הופיע עם השיר הזה בפעם הראשונה.אני פשוט מתה שהוא מגיע לקטע הזה לקראת הסוף ב- JUST KEEP COMING AROUND , איך שהוא צורח את הYEAH עם הקול הגדול שלו והחספוס המעלף, הורס אותי..

ר ו ח ל י

New member
ותבטיחו לי שזו הפעם האחרונה ששואלים אותו על

הAMA
מה זה לא מספיק נטחן? הוא לא כבר הסביר את העמדה שלו בכל מקום אפשרי? אפילו אם זה בקטע של שאלות אוהדות על זה אני לא רוצה לשמוע, אני בטוחה שגם לו מאוד מאוד נמאס.

lama ken

New member
בחיי הוא חייב כבר לעשות משהו מזעזע אחר חחחחחח

שיעבירו נושא.

ר ו ח ל י

New member
אשכרה.

לא שמה שהוא עשה היה מזעזע, אבל אני מניחה שאת מתכוונת מזעזע באופן חיובי :)

למעלה