The Kerrang! Awards 2008

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifThe Kerrang! Awards 2008../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הטקס ייערך בלונדון ביום שלישי ה21 באוגוסט. לינק להצבעות - http://www.kerrangawards.com/kerrangawards/ צריך להתחבר לאתר ופשוט לרשום את הלהקה/סינגל/אלבום שאתם רוצים בכל קטגוריה. ב23 ביולי הרשימות נסגרות והמועמדים שזכו להכי הרבה הצבעות בכל קטגוריה נכנסים כמועמדים רשמיים. כשיש רשימה סגורה של מועמדים לכל קטגוריה תתחיל הצבעה חדשה שתקבע מי יזכה. הקטגוריות- הפנים הבריטיות החדשות הכי טובות - Best British Newcomer הפנים הבינלאומיות החדשות הכי טובות - Best International Newcomer הלהקה הכי טובה בהופעות - Best Live Band הסינגל הכי טוב - Best Single [למען האחידות - להצביע לABL] האלבום הכי טוב - Best Album הלהקה הבריטית הכי טובה - Best British Band [לא רלוונטי לגבי 30 אבל אם בא לכם תצביעו בולט ^^" תודה] הלהקה הבינלאומית הכי טובה - Best International band תאריך אחרון להצבעות וכניסה להתמודדות - יום שלישי 7 באוגוסט. VOTE UNTIL YOUR FINGERS BLEED. כולכם זוכרים את הסיפוק שזכינו עם דה קיל שנה שעברה בסינגל הכי טוב, נכון? נכון. אז בואו נשחזר את זה.
 

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif הסבר בקשה ->

הפנים הבריטיות החדשות הכי טובות - Best British Newcomer הפנים הבינלאומיות החדשות הכי טובות - Best International Newcomer עעל איזה להקות אפשר לרשום ? האא וגם את זה - הלהקה הבינלאומית הכי טובה - Best International band
 
להקה בינלאומית הכי טובה זאת ה-קטגוריה. Oם

את אמורה וצריכה להצביע ל30, מן הסתם. שאר הקטגוריות, אם את מכירה להקות בריטיות/בינלאומיות חדשות- תרשמי שם. אם לא, את לא חייבת להצביע.
 

adiiiXD

New member
אפשר להצביע ל30 בעוד קטגוריות

best album- abl best band live- 30 stm best single- fy בהצלחה לכולנו
 
דאמ! שכחתי מזה~!

הגיע הזמן להצביע וווהההוווו... למרות שלא נראה לי שהם יגיעו לטקס השנה הא?
 

adiiiXD

New member
הודעה חשובה לכל המצביעים

לא להצביע ב"best single' ל ABL בגלל שזה לא סינגל בריטי או שזה לא סינגל רשמי [ עדיין] ושיט כזה . קראתי את זה בפורום הרשמי. אז לשנות את ההצבעה ל from yesterday. אני יודעת שזה מבאס, אבל לא נורא- העיקר שתתמידו ב 30seconds to mars ו from yesterday מעכשיו והלאה
 
למעלה