Our SuperNatural Weekend

larisa125

New member
דווקא נשמע כיף לעבוד בסופרלנד...

לי יש חצי עבודה, אני מכינה ילדה בכיתה א' לכיתה ב', חיבור, חיסור וכאלה.... 25 ש"ח לשעה

mor1450

New member
יש יתרונות ויש חסרונות

החסרון העיקרי שהעבודה היא בשמש, כל היום! השכר הוא מינימום כמובן, ולא תמיד האחראים שם נחמדים כ"כ... בנוסף, ישראלים הם די הזויים, ובחום הזה הסבלנות (שגם ככה היא לא משהו) פוקעת מהר מאוד, ולא פעם מבקרים צעקו עלי, או דיברו אלי בזלזול כאילו אני חייבת להם משהו (ואני מתכוונת במקרים שבהם סה"כ הקשבתי לחוקים כמו למשל שאסרתי למישהו לעלות למתקן בגלל הגבלת גיל או גובה).. אבל, יש גם מבקרים נחמדים מאוד, וזו לא עבודה משעממת אז בדר"כ הזמן טס בכ"א לא הייתי מסרבת להתחלף איתך :)

שנינוש 1

New member
My SuperNatural Weekend

דבר טוב\\רע שקרה השבוע: אתמול התקיים הטקס סיום של השיכבה שלי :) היה ממש ממש כיף!
שיר שעשה לכם ת'שבוע: Adam Lambert- Feelin' Good (זת'ומרת- הביצוע שלו לשיר מאמריקן איידול)
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
ספר\\סרט\\סדרת השבוע:
(כל השבוע הייתי בריצות מעבודה לחזרות מטורפות שנמשכו עד השעות הקטנות של הלילה (רציני X_X)/
/ קורא המחשבות - לא הסידרה הכי הגיונית שיש אבל כיף לראות אותה =)
התחדשות השבוע: אממ... קניתי נעליים לנשף, חולצה לבנה לטקס ומכנסון ממש חמוד!
רוצים\\ות להוסיף משהו? אני שונת קיץ! אני חושבת שהזעתי השבוע מספיק לכל החיים שלי!

A m e l y

New member
אני רואה שאני היחידה שנהנת מהקיץ

בריכה,ים,בגדי ים,שורט,חצאיות ובגדים שקופים וחשופים ,כפכפים,יציאות לפארק עד השעות הקטנות ,מיליון סיבות להוציא את החברים לגלידרייה,שינה עם המזגן בעירום(לבעלי המזל שיש להם מפתח בחדר). וכל זה במקום נזלת,שפעת,דלקות גרון,מים במגפיים,700 שכבות של בגדים,גרביונים מצמר
,מטריות מתהפכות,מטריות באופן כללי,מיטה קפואה,בוץ,נהגים מתחכמים שנוסעים קרוב למדרכה ומשפריצים עליך גל של ג'יפה... חורף זה עונה מגעילה ומעיקה
אין כמו הקיץ-אפילו במחיר של 60 ליטר זיעה ביום

WatchMeWatchYou

New member
את ממש לא היחידה

זה כבר הקיץ השלישי שלי ברציפות, ואני נהנית מכל רגע! אני חושבת שזו הדרך הנכונה לחיות- קיץ, קיץ ועוד קיץ

mor1450

New member
וואי וואי צריך לשים אתכן במוזיאון שלא תכחדו

עונה שנואה ברמות... החורף דווקא לא כזה נורא, יש מקסימום שבוע אחד של גשמים.. השאר מזג אוויר אביבי שכזה, יש אוויר נקי, ורוח קרירה כזו , אני אוהבת
הסתיו והאביב מבחינתי הם גם קיץ
אם אי פעם אני אחליט להגר לאירופה, זה יהיה רק בגלל זה

to the end1

New member
../images/Emo45.gifאני גם לא אוהבת את הקיץ בכלל,תוך שניות

אני נהיית מים.ובחורף יש מעילים
יורד גשם
האוויר יותר נקי
העננים אפורים,אני נורא אוהבת...

A m e l y

New member
אני לא יודעת אולי פשוט יש לי מזל מחורבן

אבל אני גרה בבאר שבע...בדרום כאילו..ואיכשהו כל פעם שאני מנסה להוציא את האף החוצה מתחיל לרדת מבול....

larisa125

New member
../images/Emo45.gif

אני וחברות יצאנו בערב כי חשבנו שבערב יהיה קריר יותר, אבל היה חםםםםםםםםםםםםםםםםםם ודביק..... שונאת קיץ

רעותוש02

New member
ניני בניניD:

דבר טוב\רע שקרה השבוע: -\חולה>< שיר שעשה לכם ת'שבוע: דה קיל של 30 סקנדז טו מארס [אני שומעת אותו בלופ כבר 6 שעות כמעט :S וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אממ בלוגTV של מישו P: תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: רומן SMS ספר נחמד שקוראים ברבע שעה חחח \ לאזוכרת\לאזוכרת התחדשות השבוע: אממ אין רוצים\ות להוסיף משהו? לא |:

Nuriel13

New member
^-^

דבר טוב\\רע שקרה השבוע: ת"א! :] (קניות+ים)/ החופש עובר מהר מדי שיר שעשה לכם ת'שבוע: כל מיני שירים של אדם למברט
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: ~~ תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: ספר\\סרט\\סדרת השבוע: בריסינגר (אראגון!
) / עידן הקרח 3 / SPN התחדשות השבוע: חולצות. ו, אמ. זהו. רוצים\\ות להוסיף משהו? ^________________________^

למעלה