שניש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo56.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה יש לי אינטרנט
אני חוזרת- יש לי אינטרנט
אני חוזרת- יש לי אינטרנט
אני חוזרת- י-ש ל-י א-י-נ-ט-ר-נ-ט
איך התגעגעתי אל כולכם....אני כמעט השתגעתי
איזה כמעט
השתגעתי
אני כל כך שמחה שחזרתי ..אם אתם לא כ"כ שמחים אז- בעיה שלכם
ויש לי
הודעה חשובה
מחר (יום שלישי, השני בספטמבר הבא עלינו לרעה) אני מופיעה בתוכנית "אקזיט" כן,כן...אני במלוא תפארתי וחצ'קוניי
אז איפה אתם נכנסים בזה אתם שואלים
(לכיסים
) אז זהו, שאתם צריכים לראות את התוכנית (רק בין שלוש לארבע אני לא אתן לכם לסבול יותר מידי....) ולשלוח המוווון המוווווון המווווווון הודעות בפלאפון (
) בשביל שאני אניולא שום וואנבי שחקן אחר ,אזכה. קאפיש
קאפיש
מתסכנת בלחזור על עצמי אבל
אווווווווווו...אני מתה עליכם ואין לכם מושג כמה התגעגעתי

Moreiro

New member
../images/Emo24.gif תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

וברוכה השבה
(והשווה
) עכשיו.. בקשר לאקזיט..... זאת קצת תהיה בעיה בשבילי לראות את התוכנית.... אין לי כבלים
.

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

ברוכה השווה
אקזיט-ממש לא
(שלחתי הודעה מקודם אבל היא נמחקה משום מה...)

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

ברוכה הבאה

Jelly Beans

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo60.gif

אני רק בשלוש וחצי חוזרת הבייתה (פאקינג סקול!
) אבל אני אשתדל לזכור ישר שאני אחזור הבייתה
ווולקאם באק!

מכינה את הפלפון...../images/Emo141.gif

יא! אני אראה אותך! כי מחר יום שלישי! מסיימים באחת! יאי!!!!! אמ.. באמת לא הבנתי לאן נעלמת..... טוב אז אני הולכת למות לי בשקט כי יש בית ספר.....

שניייייייייייש!../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif|יעל|

התגעגעתי גמכן!
אל תדאגי, אני אשלח הודעות ואראה אותך מחר בטלויזיה! הוריייי!^____^

PopPy

New member
ברוכה השווה!../images/Emo24.gif

אם אני לא אשכח ברוב סניליותי, אני אצביע. גם תלוי מתי אני חוזרת מחר, אם מתחילים ללמוד עד שעה עשירית (
) כבר בשבוע הראשון אני מתאבדת

למעלה