dandushx

New member
התלבטתי

אם להתפקד עכשיו או לחכות , אנחנו עוד בשלב שאין לנו את כל התשובות ויש הרבה סימני שאלה . אז ככה בת 27 בעלי בן 29 נשואים 9 חודשים ומנסים חצי שנה...עכשיו , נכון שזה נשמע מעט זמן אבל ....אני התחלתי לחשוש ולחשוד אחרי 3 חודשים (ובדיעבד צדקתי לצערי ) למרות שכולם אמרו לי לחכות ( גם בעלי ) לפחות שנה . אמרתי שאני רוצה לעשות את הבדיקות המינימליות כדי להיות שקטה .הפרופיל ההורמונלי שלי היה תקין וראו שאני גם מבייצת , אבל אז נפלה הבשורה המרה כרעם ביום בהיר שלבעלי בעית זרע , עשינו כבר 2 בדיקות זרע שהשניה היתה יותר טובה (הראשונה היתה קטסרופלית ) ואנחנו מחכים לתשובה של השלישית שלפיה יחליט הרופא לאיזה סוג טיפול נלך (לפי דרגת החומרה של בעית הזרע). אז אומנם עדיין לא פגשתי אישית את הזריקות והתרופות והטיפולים אבל הם שם מעבר לפינה מחכים לי .

דנדוש יקרה../images/Emo24.gif

גם אנחנו היינו בסיפור הזה.לבעלי היה זיהום בדרכי השתן והופננו לאורולוג ואחרי מתן אנטיביוטיקה הזרע השתפר מעט אבל הכי הכי עזר מה שקרה מסביב שנורא השפיע עליו ובגללו הוא היה במתח נוראי ( לימודים, חיפוש עבודה וכד´...)כשהוא נרגע הזרע השתפר. תתפללי שזה רק זה... בהצלחה.

dandushx

New member
עדכון

חזרנו עכשיו מדר´ מדגר והוא בדק את בעלי ואמר שיש כמה בעיות : האשכים קטנים מין הממוצע , אחד מהם ממש גבולי בגודלו וגם סובל מדליות (וריקוצל) והשני רך מידי בצורה מדאיגה .כך שזה מסביר את תוצאות בדיקת הזרע . בינתיים הוא נשלח לבדיקות הורמונליות ואז יוחלט על המשך. תודה פרי שלנו על העידוד אבל נראה שפה בעית הזרע נובעת מבעיה רפואית קיימת ולא בגלל לחץ נפשי או משהו כזה ,והפתרון כנראה יהיה פתרון רפואי והירגעות יכולה לעזור לתחושה אבל לא לזרע , תודה בכל אופן ובהצלחה גם לכם
דנדוש

מיצי1

New member
חדשה ומתפקדת

ניסיון שלישי לשנות שם משתמש: אני בת 28, נשואה שנתיים וחצי. הסיפור שלי קצת מוזר: הצלחתי להיכנס להריון מייד, הפלתי בשבוע ה-6, ומאז הכל רק בדרך למטה. אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות (ועוד לא עשינו את שאר הבדיקות, אז מי יודע מה עוד). עברתי טיפול איקקלומין ראשון שלא עשה כלום חוץ מהמון זקיקים קטנים והרבה עוגמת נפש. יש לי הרגשה שאהיה בפורום הזה איתכם הרבה זמן...

לילךפ

New member
לילך מתפקדת../images/Emo151.gif

שמי לילך אני בת 29 כמעט ו-6 שנים בתוך הנאחס´ בעברי 7 טיפולי ICSI (הפריות) למי שלא יודע כרגע לפני טיפול החזרת מוקפאים בהצלחה לכולם לילך

גאיה100

New member
מתפקדת וחדשה בפורום../images/Emo39.gif

בת 28, נשואה שנתיים. חוגגת החודש שנה לניסיונות ללא התערבות תרופתית או אחרת. אני פוליציסטית ולבעלי ספירת זרע "לא משהו". בנתיים אנחנו בחו"ל, לא במדינה שהייתי ששה לנצל את שירותי הבריאות בה. אז מה שנותר לנו זה להזדיין בסבלנות (תרתי משמע!!!),ולקוות לטוב. סופשבוע פורה לכולן, גאיה.

התפקדות ראשונה ../images/Emo140.gif

היי לכולן. אני יחסית חדשה בפורום(שבועיים). בת 31, נשואה מזה 3.5 שנים. שנתיים וחצי בנסיונות מתוכן כמעט שנתיים בטיפולים. עברנו 5 הזרעות בגלל זרע חלש . מצב הזרע השתפר מפעם לפעם בעקבות נטילת אנטיביוטיקה (כנראה היה זהום) והכמות מוגדרת בעיני הרופא טובה (20 מליון + 75% תנועה). משלא הושג הריון והוגדרנו "לא מוסברים" הוחלט לבדוק גם את הביציות ,עברנו IVF אחד לפני כשלושה חוד´ נשאבו 10 ביציות אך לא אף אחת לא הופרתה. בשלב מסוים עשו מיקרו´ אך החלוקה היתה מוזרה ולא היה טעם להחזיר. הרופא עשה לי התקף לב כשניסה להסביר מה קרה שם והגדיר את הביציות שלי מוזרות... הוא קבע שמוקדם להסיק מסקנות ושצריך להחליף פרוטוקל ( מדקפפטיל לסטרוטייד+גונל.פ).בינתיים אני מתחילה בשבוע הקרוב את הטיפול השני וממתינה לטופס 17 לבדיקת כרומוזומים בתל השומר. צר לי שגזלתי המון זמן ומקום בסיפור הארוך שלי... ניסיתי לפני כשבוע לברר האם יש למישהי ממכן אינפורמציה רלוונטית. קבלתי אומנם מס´ תגובות אך אני מרגישה שעדיין חסר מידע ותמיכה. תודה ושיהיה לכולן בהצלחה.

גם אני מתפקדת../images/Emo9.gif

שמי לימור, אוטוטו בת 34. מטופלת ביחידת I.V.F. מהרגע הראשון שעברנו בירור הוחלט על הפריית מבחנה מאחר ויש לי חצוצרות סתומות, רחם חד-קרני ושחלות פוליציסטיות. אצל בעלי שיחיה הכל תקין. הריתי 5 פעמים, שתי הריונות מעוברים טריים ושלושה מעוברי סנפרוסט. 4 הריונות הסתיימו בהפלה בשבועות: 4, 5, 9, 12. כרגע אני בהריון, ממש בתחילת השבוע קיבלתי בטא חיובית. מתפללת לאלוהים שלא תהיה הפלה חמישית, הלוואי שאגיע ללידה.

vegas10

New member
סוף סוף מתפקדת

קוראת בפורום עוד מימי IOL. לא משתתפת אקטיבית במיוחד אך עוקבת אחר הסיפורים, מזדהה עם הכאב ועם ההצלחות.משתהה לנוכח הרגישות והיופי שזורמים כאן לרוב.. אף פעם לא התפקדתי באופן רשמי, אז הגיעה השעה: בת 31. נשואה באושר רב 4.5 שנים. אנו מוגדרים כ"לא מוסברים", מטופלים כבר כ-שנתייים+ 3 מחזורי איקוקלומין (עם ביוץ שהתפספס) 3 מחזורי פרגונל/ גונל F (עוד ביוץ שהתפספס) 3 IVF 2 מוקפאים הריון קצר של 9 שבועות, של תאומים זהים, לאחר החזרת מוקפאים ראשונה. לאחר מכן עברתי גרידה ומאז המזל הרע איתי. מאחלת לכולנו בהצלחה!!!

גם אני רותה להיתפקד ..

בת 26 עוד חודשיים נשואה 3.5 שנים בעית זרע יחסית קשה 4 הפריות ורק בהפריה ראשונה ניתפס הריון שבשבוע 7 לא ראו דופק ועשיתי הפלה ..מאז אנחנו מנסים ומנסים 2 מיקרו מניפולציה בהפריות ו2 מיקרו מניפולציה עם שיטת בר טוב .. נקווה למזל בפעם הבאה .. אחרי שבעלי יעבור אימבוליזציה של הזרע אצל גת

שמולה

New member
מתפקדת!! ../images/Emo66.gif

אלה תולדותי עד עכשיו: בת 24 (המבוגרת מבין שנינו), נשואה שנה + 8 וזה הזמן שמנסה להרות. אחרי 5 חודשים , מחזור איקקלומין אחד, לאחריו 10 חודשים נסיונות טבעיים, מחזור איקקלומין נוסף (שדי כשל כמו קודמו) ועכשיו אנחנו לפני בדיקת זרע ע"מ לפחות להבין מה ממש הבעיה (מעבר להיותי פוליציסטית אבל הרופא שלי "ממש לא מודאג מזה"...). מתפללת בשביל כולכן/ם (ובשבילנו) להרות בהקדם ומאמינה שזה יבוא!!! בעזרת ה´ הפורום ישאר ריק ... ונועם תנהל ביד רמה פורום הורים מאושרים!!! |

JEs

New member
מתפקדת

בת 28 מנסים 2.5 שנים. בעיה בזרע ,2 נסיונות ב -IVF השני נקלט אך ההריון הסתיים בשבוע 9 כעת בהמתנה אחרי גרידה. אופטימית ,לא מתפשרת על פחות מתינוק/תינוקות תוך שנה !!!!!!!!!!!! בעזרת השם לכולנו אמן ואמן!!!!!!

למעלה