אופה1

New member
מתפקדת בפעם הראשונה

שמי בקי ואני בת 24 נשואה שנה וארבעה חודשים כשלא הלך בטבעי פניתי למומחה, גילנו כי יש לי בעיית ביוץ אני לא מבייצת קיבלתי עד עכשיו אסטרוגן, וכעת אני בשבוע השני של זריקות מטרודין, בשבוע שעבר קיבלתי במשך 7 ימים אמפולה אחת וזה לא עבד עליי, ומיום ראשון אני מקבלת שני אמפולות ליום. שמי אופה כי זהו מקום עבודתי ומקצועי, אני לא מרגישה כל כך שייכת לפורום היות וכנראה הבעיה שלי לא קשה ולכן אני לא מוצאת את מקומי פה, אני אנסה עוד שבועיים למצוא את עצמי כאן אם לא אז ננטוש מאחלת בהצלחה לכל שוכני הסירה ומקווה שכולם תעברו לפורום השני

שחר מתפקדת

בת 25 ( עוד 3 חודשים) נשואה כמעט 4 שנים (עוד 4 חודשים) מנסים כבר 1.5 לא מוסברת ואפילו לא לוקחת איקקלומין כי הרופא שלי מאמין שבחודשיים הקרובים זה יקרה, (אופטימי...) מקווה שהוא צודק ושלא אפגוש את האיקקלומין מקרוב. שמחה שיש לי אתכן אבל מאוד מקווה לעבור כבר לפורום השכן..... בהצלחה לכולנו שחר

oc101

New member
הצעירה בבשלניות../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif

מנסים שנה בשיטה הישנה SEX בעלת אנדו נחמד ומפריע עברתי את כל הבדיקות האפשריות עוד לפני שקיבלתי טיפול הורמונלי. מתחילה עם איקקלומין ומקווה לטוב כרגע אני בחופש מאולץ... הצעירה בבשלניות

קורלי

New member
המשך התפקדות

בת 35 לאחר שנה של טיפולים ,כעת בהמתנה לתוצאות IVF שלישי. רקע,בעית וריקוצלה שטופלה בניתוח.במקביל תגובה חלשה של שחלות[ממוצע של 3 ביציות מופרות בלבד] מקווה לטוב,ומרגישה שהטיפולים האלו החלישו אותי פיזית ונפשית. מקוה לטוב.

לא מסוגלת להתנתק......./images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בת 33 אוטוטו 34,ממרכז הארץ עובדת באמדוקס. כבר שנתיים וחצי שאנחנו רוצים ילד- ניסינו הכל: טבעי, טבעי + איקקלומין, הזרעות עם איקקלומין,הזרעות עם גונל, IVF אחד וטונות של שליליים ודמעות של כאב. לפני שבועיים לאחר ה IVF הראשון שלנו נתבשרתי שאני בהריון, מאז אני רוקדת על שתי הפורומים :"פוריות" ו"הריון אחרי" אבל בלבי אני עדיין שייכת לכאן, מציצה כל יום וכותבת כשמתאפשר. מאחלת בהצלחה רבה לכולן. זה אפשרי! בליב מי!

iris2210

New member
גם אני לא יכולה להתנתק../images/Emo9.gif

אני בת 34 ובעלי גם. היתה לי בעיה של שחלות פוליסטיות. לבעלי היתה קצת בעיה עם הזרע. עברנו 3 טיפלים של איקלוממין וזריקות כוריגון + הזרעות. אחרי הזרעה חמישית זה קרה. אני בהריון. אך עדיין עוקבת אחריכן ומרגישה שייכת לפה. אני גם מאחלת לכולן בהצלחה וזה לכולכן. הרבה תקווה ואופטימיות.

קייצית

New member
מתפקדת ברצון

בת 36.5 אם לילד מדהים בן 5. מנסה 4 שנים להכנס להריון עברתי טיפול IVF ראשון לפני שנה, בו הסתבר שיש בעייה בזרע (הייתי המומה שזה לא אני...) ושיהיה לנו מאוד קשה להכנס להריון בלי IVF. בכל אופן ב- IVF לפני שנה נכנסתי להריון ולשברון ליבי עברתי הפלה בשבוע 11. לקח לי שנה לחזור לנסות.. וה- IFV האחרון (לפני חודש) נגמר בכישלון. אני מאושרת שמצאתי את הפורום, מרגישה כאן בית חם שלא לדבר על כל האינפורמציה המועילה. מתכוונת להמשיך לחתור...

שמחה גם להתפקד

בת 29 בעוד שבוע בדיוק! בעלי בן 37+ (ויותר צר לי עליו מבחינת הגיל) נשואה 4 שנים וחצי שמתוכן, ממש לא ידעתי, לא רציתי עדיין להיות בהריון, חשבתי שזה באמת כל כך פשוט. לכן "נשמרתי" עם גלולות, והפסקתי לאחר 11 חודשים וכשלא הלך בערך שנה וחצי כבר התחלתי לדאוג, כבר עברתי טיפולים עם איקאקולמין וזריקות מטרודין - בהזרעות בינתיים (כמובן שגם כוריגון) והפסקתי הכל למשך שנה (קצת לפני שהייתי צריכה להגיע ל-IVF) - פשוט לא יכולתי יותר, חבל שלא הכרתי את הפורום הזה קודם - אולי לא הייתי מפסיקה. עכשיו לאחר שנה של "טבעי" שכמובן לא הלך, חזרתי ומחכה כבר 3 חודשים לניתוח של צ´יסטה ואנדרו (אולי) כדי שאוכל שוב לחזור לטיפולים. נראה מה יהיה... ד. (אולי בהמשך גם אכתוב את שמי המלא)

01ניב

New member
לפקודתך

מעדכנת..בת 26 נשואה 3.5 שנים, מנסים כבר כמעט שנתיים, אובחנתי כפוליצסטית, בלי בעיות זרע וצילום רחם תקין,עם 4 מחזורי איקקלומין ללא הועיל, חצי שנה הפסקה המון מחזורים טבעיים, הרבה שאיחרוולא בגלל הריון... לפני חודשיים עברתי הזרעה ראשונה עם גונל שנכשלה ובעוד שבוע וחצי תשובה לגבי הזרעה שניה עם גונל. מקווה שהדרך תהיה קצרה וקלה לכולנו.. ניב

גם אני רוצה

להתפקד למרות שאני כבר בפורום הריון אני לא רוצה לעזוב. שמי נורה ואני בת 37 עוד חודשיים, אמא אני לא מאמינה כי אני מרגישה ילדה. לא משנה נשואה 8 שנים וניסיתי 8 שנים להרות ב3 בתי חולים עם כמה טראומות בדרך (של רופאים לא אנושיים בבית חולים מאיר למי שמעוניינת) עד שהגעתי לבית חולים איכילוב הכי טוב בארץ ואחרי שנה של טיפולים ואחרי שפרופ´ עמית מנהל המחלקה עודד אותי כל הזמן בלי הפסקה (כי הייתי בהריון טבעי לפני 8 שנים) שאני אהיה בהריון.(כמובן שהאמנתי לו בכל ליבי) בסוף הגיע ההריון המיוחל ואני בסוף חודש שני. בנות אני הייתי המקרה הקשה של הפורום ושל המחלקה באיכילוב ואם אני נקלטתי כולן יקלטו ויש אור בקצה המנהרה וזה לא רכבת זה ילד. בהצלה לכולכן בהמון אהבה נורה

א י נ ס

New member
אינס מתפקדת

אמא לילדה שנולדה לי מטפול של פרגונל, כוריגון והזרעה. רוצה נורא נורא נורא עוד אחד. מקווה שלא איחרתי את הרכבת, ועדיין אצליח להביא עוד אחד מהביציות שלי.

ינסון

New member
נורה יקרה

לא יודעת אם יצא לי לברך אותך .. אני בטוחה שכן אני לא הייתי מפספסת ברכה ... אז עכשיו את פינית לי מקום ואני הפכתי למקרה הקשה בפורום, מבחינתי. גם אנחנו מנסים כבר 8 שנים ללא הצלחה..ועברתנו הכול! אני זוכרת ששמעתי את ההודעה על ההריון שלך חזרתי הבייתה וסיפרתי לבעלי שכנראה אנחנו נהיה הבאים בתור....(אני, בניגוד אלייך, לא ממש מאמינה שזה יקרה) אבל את הצלחת בהחלט להפיח תקווה בבעלי..ואולי גם טיפ טיפה בי... מחזיקה לך את כל האצבעות האפשרויות ומצפה לשמוע רק בשורות טובות.... המשך קל ובעיקר משעמם!!! יונת

aviris

New member
התפקדות

שלום לכולם אנחנו די טריים כאן אישתי ואני נשואים כבר 3 שנים מנסים להכנס להריון כבר שנתיים .לאחר שהמחזור לא הגיע לאחר הפסקת גלולות והופיעו התיקוות התברר שיש לנו בעיה.כך שלמעשה אנחנו כבר שנתיים ידועים בתור "מיוחדים". עברנו כבר 8 מחזורים של איקקלומין ו6 מחזורים של גונל F ורק כעת ניזכרו שכדאי אולי לצלם את הרחם. נימצא מימצא כל שהוא שיעבור בירור בתקופה הקרובה ולאחריה או שננסה עוד מחזור אחד או שתיים של גונל F או שנלך ל- ivf. אנו רוצים לאחל לכולכם שהייה קצרה ככל האפשר בפורום זה. איריס ואבי

חקלאית

New member
חוששת...ומתפקדת

למרות שבאופן בסיסי אני כבר שיכת לפורום שאחרי הרגשות כל כך מעורבבים שהחלטתי להוסיף אותנו להתפקדות. אני38 אישי 45 בת ספונטנית בת 11 נמצאת בשבוע 4 מהחזרה אחרי 26 ביציות והיפר קשה שהצריך אשפוז של שבוע שבמהלכו נתקבל בטא 160 , 380 ,2400 ואני כולי חיל ורעדה שהכל חלום ותכף נתעורר למציאות הקשה מקוה שכולן תעבורנה לפורום הנכסף חקלאית

ניקניק

New member
התפקדות שלי

בתקווה שהמחשב לא יקרוס לי אחרי שאלחץ על "שלח" - השבוע אני חולה והמחשב דווקא מסרב לשתף פעולה..
כבר חציל שנה און אנד אוף על איקקלומין וכוריגון. ההפסקות מהאיקקלומין הן לא מרצון - (כל פעם קורה משהו. פעם אחת בגלל דלקת שתן, וכו´ וכו´). עכשיו אחרי כוריגון ומחכה ומקווה, כי אם לא אז אצטרך ללכת לצילום רחם ואחר כך הזרעה.

שודי

New member
גם אני מתפקדת

אני בת 28 בעלי ואני נשואים כבר למעלה מ- 4 שנים, כבר עברנו טיפולי איקקלומין לאחר מכן זריקות מנוגון, ועכשיו אנחנו בתחילת טיפולי IVF (חודש ראשון), המקרה שלנו מוגדר "כבעיה לא ידועה". אני חדשה כאן בפורום ורוצה לאודות על כל התמיכה והעצות

1תיתי

New member
מתפקדת../images/Emo15.gif

שמי שרית, בת 27 מורה למחשבים עברתי כ- 7 הזרעות ו- 6 הפריות ב- 4 השנים האחרונות, שני IVF עם הריון שהסתיים בשלב מוקדם מאוד, ביום ראשון נכנסת לפעולה (שאיבה) בפעם השביעית (מקווה למזל). הולכת לקראת המשימה עם הרבה כוח בנשמה, מחוזקת ומתוגברת על ידכם בשבועות האחרונים. בהצלחה לכולן חיבוקים שרית

תמר&

New member
התפקדות

כ-שלוש שנים בטיפולים, בת 42, פרט לגיל אין הסבר נוסף אחרי הריון כימי אחד והריון קצר בעקבות IVF שהסתיים (כנראה,בעקבות שפעת חמורה וחום גבוה במיוחד, הרופאים עדיין חלוקים האם זו אכן הסיבה...) ממשיכה בIVF במקביל טיפולים אלטרנטיביים. נכחתי גם בפורום הקודם, בעיקר קוראת, מעט כותבת. בהצלחה לכולנו. האימייל שלי התחלף וכעת הוא [email protected]

מתפקדת

היום קיבלתי - שוב. למרות שקיוויתי שלא. מחפשת מישהי שתבוא איתי לפוצץ את הגברת מ013 במכות. מוסיפה רישום קטן שלי...

למעלה