נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif מי נגד מי - התפקדות בפורום ../images/Emo41.gif

כל כך הרבה משתתפות ומשתתפים חדשים, ומזמן כבר לא התפקדנו. אז כל מי שלא התפקדה עדיין במי נגד מי ראשון או שני, מוזמנת לעשות זאת כאן בשרשרת ההודעות הבאה. בקשה מיוחדת נא לא להכניס כאן הודעות שאינן הודעות התפקדות נועם

קרן פ

New member
קרן מתפקדת

שמי קרן ואני לקראת טיפול ההפרייה הראשון שלי ( למעשה רק קיבלתי אישור אתמול ). הופננו ל - IVF עקב בעייה משולבת - אל - ביוץ שלי וספירת זרע נמוכה שלו. אני מטופלת ע"י ד"ר עופר גונן, שהוא רופא מדהים - גם מקצועי וגם אנושי מאד. כמו שכתבתי , אני קצת " ירוקה ", אבל בחיים לא חיכיתי לזריקות כמו שאני מחכה להתחיל עכשיו. אני עדיין לא יודעת איפה אני יעבור את הטיפולים, אני בהתלבטות בין המדיקל בהרצליה לבין איכילוב. אסיים באיחולי הצלחה ע- נ- ק-י-י-ם לכולן / כולם, קרן

אתושקה

New member
שוב מתפקדת....

קיבלתי על הראש מקרן שסתם התפקדתי בלי שום הסבר אז כך...שמי אתי ואני בת 29,נמצאת בהליכי IVF ראשון אחרי כמעט שנים של נסיונות שווא שבסופם התברר שיש לבעלי בעיית תנועתיות בזרע, אני מקבלת כבר 19 יום!!! זריקות מטרודין....עד כה התפתחו 17 זקיקים (וכולם שלי!!!)...מחר אולטרסאונד...וביום חמישי אני מקווה מאוד...מאוד...מאוד..שתתבצע שאיבת בציות ראשונה.

matan10

New member
מתן מתפקדת

בת 38, מטופלת ביחידת IVF בתל השומר בגלל ספירת זרע נמוכה. שבוע הבא מתחילים טיפול ראשון

yala75

New member
יאלה מתפקדת

בת 37.5 קרוב לתשע שנים של טיפולים משולבים. קשה לי לפרט יותר מחמת הכאב שבדבר.

נועם@בת

New member
ההתפקדות של vmoti

אני בת 28 ביום השני לזריקות, לפני הפרייה ראשונה עקב מחסור בתאי זרע.

טליה מתפקדת../images/Emo88.gif

טליה, בת 26 חיה בספרד חמש שנים איפשרנו לטבע לעשות את שלו ללא לחץ, אח"כ כמעט שנה עם פארלודל במינונים שונים ומשונים להגברת ביוץ, צילום רחם לא תקין שהצריך היסטו´ על מנת להבין מה יצא להם שם...רחם במצב טוב, זרע קצת מתנדנד באיכותו. מטופלת בקליניקה פרטית, וידועה שם כמחליפת הרופאים האולטימטיבית... אחרי הזרעה ראשונה, עכשיו בחודש הפסקה, מחכים למחזור כדי להיות כבר בסיבוב השני, שיצליח להביא איתו את הנסיכונת
האנגליה/ספרדיה שלנו.

amonit

New member
אחרי נסיונות רבים

ולא מוצלחים עברתי למרכז, יש לי אנדו חמור, ואני כרגע לא בטיפולים. קוראת אתכן כמעט כל יום [ונזכרת בתקופות הקשות] למרות שאני לא משתתפת הרבה. מחפשת רופא אנושי, שיוכל לטפל גם בי , אני משייכת עצמי אליכן מכוון שאני לא מוותרת על האפשרות למרות שכמו שכתבתי אני לא בטיפול. צר לי על דבר אחד- שלא הכרתי אתכם קודם.

רוצה עוד 1 מתייצבת למפקד!

בת 40 (עוד חודש וחצי 41.....בררר) אמא להדס המדהימה בת 6.5 ושי המהמם בן כמעט 3שלקח להם הרבה זמן להווצר באופן טבעי (8 ו-7 חודשים). רוצה לשחזר את ההצלחה עוד פעם אחת (לפחות), אבל בגילי הקשיש זה כבר כנראה פחות פשוט. צילום רחם הראה חצוצרה חסומה בצד שמאל. בדיקה הזרע לא היתה מבריקה. פרופיל הורמונלי סביר (FSH 8.4 ; E2 235). אחרי 11 חודשי נסיונות באופן טבעי עם ערכות ביוץ, היום הזרעה ראשונה. שני זקיקים יפים של 20 מ"מ כל אחד שמתכוונים להתבייץ בכל רגע, מחכים בצד הלא-חסום לשחיינים שעוברים השדבחה ברגעים אלא ממש! הרירית הדקיקה למדי (5 מ"מ אתמול) עושה מאמצי עיבוי אחרונים... מה עוד צריך? אה כן - הצלחה! ...ואחר כך לפרק הכי "כייפי" במסע שלנו: ההמתנה בת השבועיים.... בתקווה להצלחה של מתחילים ושכולנו נעבור בהקדם לפורום השכן....

מיכל ק-ש

New member
מעדכנת את ההתפקדויות הקודמות שלי

מאז ההתפקדויות הקודמות שלי חלו 2 שינויים עיקריים: מ"לא מוסברים" שינינו סטטוס ל"מוסברים באבועה": בצילום רחם שדחיתי ודחיתי נמצאה הבעיה - 2 חצוצרות חסומות ובנוסף לכך באחת מהן יש נוזל שמפריע להשתרשות עוברים. מאז הגילוי עברנו לטיפולי הפריה. עברתי טיפול אחד שנכשל ואתמול הוחזרו לי מוקפאים בפעם הראשונה. עוד 2 שינויים מאז ההתפקדויות הקודמות שלי הם שהיום אני כבר יותר קרובה לגיל 32 מאשר לגיל 31 ושאנחנו מנסים כבר שנתיים. מקווה שלא יהיו לי עוד התפקדויות... מיכל

אונה

New member
לפקודתך

קצת חדשה ולא מאוד משתתפת.. בת 33 מנסים כשנתיים לפני התחלת זריקות מהלא מוסברים

התפקדו ל -../images/Emo36.gifשור.

כחייל ממושמע, מתפקד בשמי ובשם רעייתי. מופיעים כ: 1) חגית וחגי. 2) halk. 3)חגי היחיד. חג פורים שמח. חגי

hagk

New member
עדכון לגבי חגי וחגית

תסלחו לבעלי, אז העדכון אני בת 37 וחגי 34 הבעיה שלנו היא זרע באיכות לא טובה, ושחלות איטיות בגלל הגיל. מטופלים בתל השומר ביחידת IVF ממתינים לתשובה לבדיקה לפני שמתחילים טיפול נוסף חגית

תוליק

New member
מתפקדת

שמי תוליק. נשואה שנתיים ו4 חודשים. סיימתי עכשיו את מחזור האיכסקוקלומין השלישי והיום נודע לי שעלי הוא לא עבד. עוברת כנראה לזריקות וזוכרת כל הזמן את המוטו שלי "כל כאלב ביג´י יומו"
- אז גם יומי יגיע!!! בהצלחה עמוקה לכולן

דלי וזהו!

אני דלי, בת 29. מנסים כבר בערך שנה פלוס. כרגע בטיפול שלישי של איקאקולמין וכוריגון. תוצאות רק בסוף השבוע...
אנחנו מה"לא מוסברים" (למרות שעוד לא עשיתי צילום רחם...)

ינסון

New member
מתפקדת

ותיקת המנסות..אך יחסית מהחדשות פה בפורום.. 1. 8 שנים של ניסיונות כושלים ומעייפים 2. אין ספור הזרעות 3. 16 IVF 4. 2 זיפטים 5. 3 הריונות שהסתיימו בהפלות (2 הריונות טבעיים והריון IVF) 6. מטופלת אצל לב-רן... 7. בחודש הבא בת 34 8. מוגדרת כלא מוסברת אבל בעיקר מאוד נואשת.... שמחה שאני לא לבד בסירה...

ונוס 34

New member
ונוס מתפקדת

בת 34 (קשישה יחסית) מנסה כמעט שנתיים (ולא מאמינה שעבר כבר כ"כ הרבה זמן בלי שום הריון - אפילו לא כימי - רחמנא ליצלן). "מתה" לראות פעם אחת 2 פסים בערכת הריון (אותן אני מתעקשת לקנות מדי חודש בחודש- ולהשתמש (כנראה נוירוזה פרטית שלי) לפני IVF ראשון (ומפחיד?!) - ונתונה תחת השפעת הסינרל... רוצה לאחל בהצלחה בקרוב לכל שוכני הסירה. ונוס

פופונה

New member
התפקדות (לשעבר טוויט)

מתחילים החודש הזרעה. ביום שישי צילום רחם. אמאלה...

dindun

New member
מתפקדת

אז עוד מעט בת 28, שנתיים וחצי נסיונות (הריון ראשון שהסתיים בשבוע 18)ועכשיו אחרי מחזור ראשון של הזרעה. בהצלחה לכולנו.

למעלה