לא...

היא אומרת יוצא לה ספוגי,רטוב וכבד...מומחיות הבית במקום אחר. ביס אחד מהשטרודל ועפה את למקומות אחרים,אבל לי כבר לא מרשים. נוגס בעצבנות על האנונה המיובשת...

N D R

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני עכשיו במשרד

האם גם את? כי אם לא, נא לשגר אליו את כל הרזרבות שנותרו לך. כן כן, אני מודע לבעיתיות הבקשה. את צריכה לבקש רשות מהתורמים. בטח לא כולם יסכימו כשמדובר בי. לך בטח לא יהיה נעים תהיי בין ה-
לס..ססססססאמו וכל זה אני מבין אבל על התעלמות לא אמחל!!!

זה לא חלילה...

שאני בעדך...הרי אנחנו עדיין בעיצומה של עצומה,אבל... ברגע שתרמו...זה שלה.מה שתעשה עם התרומה עיניינה. אבל תמיד יכולה להשתמש בזה כתירוץ לסירוב. יש לי רזרבות של חנקן...אם יועיל...אשמח.

d a n i e l s 5

New member
כאילו מה...

אתם מדברים בשפת הסימנים ...מן קודים שכאלה? אני קראתי אותך, וקראתי שוב, וקראתי שוב..... ולא הבנתי כלום ! בטח היא תבין ובכל מקרה זה מיועד אליה ......... סתם מתערבת לי :)

d a n i e l s 5

New member
נראה לך?

אולי אני אלך ואחזור לכאן עוד כמה ימים...... אתחיל להבין מחדש , מהתחלה. תודה על העזרה

קטי30

New member
שלא תגיד שלא../images/Emo8.gif

עפ'ודה נעימה לילה טוב יש אנשים שיושנים בשעה כזאת

N D R

New member
טנקס

ידעתי שתבואי אפילו חיכיתי מראש הנחתי לוויתי רגעי נחת לא לי ונכנסתי ל"אובר" ולא אכזבת

R a c h e li

New member
טוב אחרי ...

מספר התגובות שקראתי.... מתנצלת על שלא לקחתי אותך ברצינות שתהייה לך שנה טובה
והמון נשיקות מכאן עד שניפגש....
אוףףףףףףףףףף רחלי מחכה לכיפור הבא....כדי שיסלחו לה

יערית

New member
טוק טוק../images/Emo82.gif

קיבלת או לא קיבלת אנרגיות חיוביות אחרי העילבון הגדול של השנה? אני יושבת כאן מודאגתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת(על משקל מאוהבתתתתתתתתתתתתתת)

למעלה