מצוטטת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני "תקועה" במשרד{בגלל לחץ החגים} ויש עלי........... קצת עילבון ועם צניחת אנרגיות היסטרית עידודים חיבוקים עידודים רייקי וכו' מאד יעזרו.....
לכל מי שיתרום מ'שלו

R a c h e li

New member
לדעתי החירופון בעיצומו.....

ואכן בגלל החגים
יאלללה נחביבוש דושה ומוזיקה קלאסית עם נרות + גבר חמוד ירגיעו את המצב ממני רק וירטואלי לבנתיים

יערית

New member
נחביבוש???????????

זה מה שלימדתי אותך כל השנים שלנו יחד??????????????? נחובשק! נעביבשק! ג'ין! ג'ינה! וכו'
עכשיו לגבי השיעמום של זותי מעלייך,ככה בפרהסייה לעודד ולחבק? מצ'ווווווו
זה ייגמר אל תדאגי,בסופו של יום ,סליחה של דבר תגיעי הביתה רצוצה אך מרוצהההההההההההההה,שנביא את אילנה לעודד גם?|פונפונים|

הנה הגעתי ../images/Emo24.gif...

ביקשתי רק לומר לך כמה מילות עידוד... לומר לך כי אני מאמינה שאת מטובי האנשים, אדם אשר ללא ספק ראוי להיות מאושר בחלקו ולהצליח בכל אשר ילך אני יודעת שהדברים בחיים לא תמיד נעשים כפי שתוכננו ותוכניות לא תמיד מתבצעות בזמן המצופה אבל - בהיותך אדם כל כך נפלא שמישאלותייך בסופו של דבר יתגשמו ובינתיים... אם אי פעם תזדקקי לעזרתי או לסתם מילות עידוד ממני כל אשר עליך לעשות הוא להגיד לי זאת כי אני עומדת לצידך...ותמיד אעמוד נכתב -סוזן פילוס שוץ מצו' מקוה שבמעט עודדתי אותך ולתשומת ליבך כל מילה שנכתבה יצאה גם מליבי ומפי ואני.....עוד אהיה כאן

יערית

New member
סוזן פלוץ?../images/Emo12.gif

מאד נחמד מה ההיא כתבה,כל הכבוד אילנה

d a n i e l s 5

New member
מזהה איתך לגמרי

אני תקועה מול המחשב ותיבת המסרים שלי בגלל לחץ הפשטידות , העוגות, הסלטים ושאר הירקות (מזכירה לך את ה-ארוע של הפורום ב-6.10) תקועה בכייף שלא יהיו אי הבנות :) אז...מזדהה איתך עם התקיעות נעלבת מאלה שעוד לא שלחו לי מסר :) תורמת לך ........... מאוני וממרצי ! מספיק לך?

מיקי 43

New member
זה מעניין איך זה להיות

תקועה בתוך פשטידה עם אטריות נודלס על הראש ושרימפס תקוע באף?

יערית

New member
יהיו שרימפסים?../images/Emo12.gif

צריכה איסוף מאיזור השרון הירוק

d a n i e l s 5

New member
שלח לי מסר שכזה...

ואז אספר לך איך היתה ה"תקיעות". שרימפס באף....יושב לי טוב עכשיו איך היה מתאים לי ...........

יערית

New member
עכשיו ירד האסימון ...

קראתי ,עברתי ,חרשתי על כל השירשורים בפורום,היות ואני מכירה לך לא מהיום,חשבתי שמא את צוחקת,אבל להפתעתי גיליתי שאכן פגעו לך בדובדבן שבקצפת,אכן נעשה כאן האוטינג ובענק!!!! אז מה עם השתלת סיליקון והיום את הולכת עם מחשוף יותר מבעבר? למה צריך לחשוף כאן הכל?למה צריך לדבר על נושאים רגישים ואינטימים בפרהסייה? כבר היה הריון חוץ רחמי וגם זה יצא החוצה,עד מתי יעלוזו האוטנגרים? היות ואת לא עונה לי ל
אני קצת חוששת שלקחת את זה רחוק מידי, אין לך מה להעלב,ההפך הוא הנכון,שיתפוצצו!!!!

פעם אחרונה תקעתי

במשרד...לא שמעתי אותה פונה. לא בתחינה לא בתלונה לא בכלל מה... אז נכון עבר קצת זמן ויתכן שלא היתי מודע לכל האמת הרי בכל זאת הסטטיסטיקה אומרת שלרמות מרמה היא,וכל אחת אחרת פעם על שלושה כמינימום ממוצע ומתבקש כן בנים, יודע לא נעים ובכל זאת להפנים...

מצוטטת

New member
פעם היינו מכרים

אבל זה היה מזמן אז יש מי שהוא מנהל וחדרו ממוזג ויש מי שאיוורור חיצוני מחברו לעולם ויש מי שהפורום הוא פיסה מחייו..... אז מה זה עוד עילבון להפנמה.... היה או לא היה העיקר שארגע!

אהבתי את השני

יותר... נעלבתי...אני לא כותה יותר בפורום. לפחות עד ש.............. ש.................................. נו...................... מישהו יעזור לי פה כבר?

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ריייקיייייי
אפשר???? או שאת כבר בדרכך הביתה??? לא קראתי את המשך השירשור....

למעלה