Magi¢ Girl

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע: טיפקס-פרח השכונות תמונת השבוע: המממ... אין לי משהו מיוחד :p דבר משמח שקרה השבוע: חג פורים (וזה כולל מסיבות, חופש, חברים...) דבר עצוב שקרה השבוע: עבדתי איש השבוע: אבא, כי כל שניה טירטרתי אותו לנסיעות :p האיש המעצבן של השבוע: המממ... קרן שיעור השבוע בבצפר: היסטוריה! כי היה לי מבחן אדיר (נראה לי, אני מקווה) זיוני שכל על השבוע: אין לי כוח ציפיות ואיחולים לקראת השבוע הבא: שיעבור כבר ויגיע ה-31.3

irashady

New member
אוווו סופסוף קצת חיים!!

שיר השבוע- עברי לידר - לבד תמונת השבוע- (מצורפת) דבר משמח שקרה השבוע- הופעה של משינה, מבול באמצע הריצה בשדות, הרבה שתיה דבר עצוב שקרה השבוע- אני חולה בגלל הגשם שהיה בריצה חחח איש השבוע - שלומי ברכה כפרעליו!!!
האיש המעצבן של השבוע- אמממ...יש מלא שיעור השבוע בבצפר- לא היה בצפר... פורים זיוני שכל על השבוע- היה טוב דווקא! ציפיות ואיחולים לקראת השבוע הבא- שיגמר מהר ויגיע יום שישי==>הופעה של עברי לידרררר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעברי../images/Emo99.gif

הייתי בהופעה שלו בדצמבר בירושלים היה מדהים

irashady

New member
איזה גבר מבוזבז...

אני הולכת להופעה שלו ביום שישי
אני סופרת את הימים כבר איזה שבועיים.. זה לא עובר!!! ההופעה שהיית בה הייתה חלק מהופעות החורף? היה את לבד??

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאכן גבר מבוזבז

אבל הוא ממש חמוד בסוף ההופעה הלכתי אליו
כן זה היה חלק מההופעות חורף והוא לא שר את "לבד" בגלל שאמרו שבאחת ההופעות לפני זה הוא שכח ת'מילים
הוא שר הרבה שירים מ"יותר טוב כלום מכמעט"

irashady

New member
גם אני רוצה ללכת אליו בסוף

חחחח לא נורא... אני יעזור לו מתה על השיר הזה!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשכחתי להגיד לך

תהיי מוכנה שהוא יחזיק לך הרבה את היד
הוא החזיק לי ת'יד מליון פעמים... והיה איזה בית שלם ב"איש יקר" שהוא לא עזב לי ת'יד חחחחח (אויי אני כזאת פאקצה
)

irashady

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

יווווווווווווווווווווו אני כ"כ הולכת לאנוס אותו!!! יוווו ועוד באיש יקר!!! דמט לא אכפת לי שהוא הומו! הוא מחזיק לי את היד ואני אונסת אותו!
איזה שווה הבנאדם אלוהים!

irashady

New member
אממ אבל

איך הוא מגיע לקהל? הוא יורד? או שהאנשים קמים ומתקרבים לבמה? שלומי ברכה החזיק לי ת'ידיים יום רביעי
וואי אבל עברי לידר.... ועוד באיש יקר... מה אני יעשה לו...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאממ

חלק מהקהל (וגם אני
) פשוט הייתי כל ההופעה ממש על הבמה... כאילו נשענו עליה חחחח

Envenom

New member
מואהאהא

שיר השבוע- Deathstars- Our god the drugs תמונת השבוע- סיינט פאטריק!
דבר משמח שקרה השבוע- היה חופש
דבר עצוב שקרה השבוע- הוא נגמר
איש השבוע- כריסטוף "דוּם" שניידר, המתופף של ראמשטיין, שאמר לי מזל טוב בוואב-קאם האיש המעצבן של השבוע- המורה לאזרחות שיעור השבוע בבצפר- תיאטרון עיוני. השיעור הכי שכונה שיש. זיוני שכל על השבוע- היה טוב. היה נחמד. ניפגש בשמחות. כיף להיות 18. ציפיות ואיחולים לקראת השבוע הבא- שלא יהיה משעמם מדי.

למעלה