Lil M

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

כי אתם נורא משעממים- כל סופשבוע נעשה סיכום ! נכון אני מקורית?! אהעוהעעהעהו אז
שיר השבוע-
תמונת השבוע-
דבר משמח שקרה השבוע-
דבר עצוב שקרה השבוע-
איש השבוע -
האיש המעצבן של השבוע-
שיעור השבוע בבצפר-
זיוני שכל על השבוע- ציפיות ואיחולים לקראת השבוע הבא- שבת שלום מעפנים נצחיים שלי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif|תרבוש|

שיר השבוע- Don't Cry - Guns N' Roses תמונת השבוע-
דבר משמח שקרה השבוע- חופש!! דבר עצוב שקרה השבוע- לא ישנתי טוב כל השבוע (לא כולל היום
) איש השבוע - חסוי
האיש המעצבן של השבוע- האחים שלי שיעור השבוע בבצפר- לא למדתי
זיוני שכל על השבוע- כל השטויות של המבחן בהיסטוריה
ציפיות ואיחולים לקראת השבוע הבא- שיתבטלו שיעורי פיזיקה ושאני אצליח במחבן בהיסטוריה

Elpar

New member
|גבינה צהובה|

שיר השבוע- יש המונים קשה להחליט תמונת השבוע- :) איזה חמודים, זאת תמיד תהיה התמונה שלי
דבר משמח שקרה השבוע- הלכתי למפגש בעזריאלי ופגשתי כמה בנות חמודות :) דבר עצוב שקרה השבוע- שכחתי לבוא לבי"ס היום, זה לא עצוב אבל אני צריך להשלים חומר של הטכניון כוס אמק!!!! איש השבוע - הסולן של KoRn האיש המעצבן של השבוע- לא נראה לי שיש שיעור השבוע בבצפר- לא היו שיעורים חופשיים זיוני שכל על השבוע- הרצאה בטכניון ציפיות ואיחולים לקראת השבוע הבא- שיהיה קל בלימודים ובמבחן בהיסטוריה

Lil M

New member
יאללה אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע- fugees- no womaen no cry
תמונת השבוע- הטרופרז על במות דיזנגוף
דבר משמח- ראו סעיף קודם
דבר עצוב- פעם ראשונה לא נכשלתי במבחן
נהרס לי המוניטין!
איש השבוע- הוא
האיש המעצבן- לירן ההומווווווווו!@$%^^%#
שיעור השבוע- ללא ספק תקשורת מעשית, שלוש שעות של שינה בחדר עריכה על הספה:)
זיוני שכל על השבוע- שנהיה לטוסיק ולא לזנב! שיהיה שבוע מאאאגניב עם שלוש א ושאני אעבור בשלום תמבחן בסוציולוגיה ולא אאחר מחר לאנגלית טפוטפוטפו ושהמורה תביא עוגה לאנגלית!! שיהיה שיעור חינוך מיני וענמוד בשני על הכסאות ונצעק לעבר המורה "אני מתבייצית! תשיגו לי בולבול!! אעהוהוהו@!!!!!!#%$#^#^"
ציפיות ואיחולים- ראו סעיף קודם! אה כן! שיצמח לי בולבול ואני אפסיק לקבל מחזור! סתם
אבל הקטע עם המחזור יהיה נחמד.. :) יאבא דאבה דוווווווווווווו

Elpar

New member
ואת חושבת שתצליחי לשנות את זה?

בלי זלזול בכוחך הרב
אבל זה יהיה לך קצת קשה XD

irashady

New member
כולנו ביחד עוד נשנה את העולם!

אני חולה אל תתייחסו...

Elpar

New member
כולנו ביחד גם נחזור אחורה בזמן!

אם מישהו ישנה את העולם זה מישהו לא מכאן (מהעולם)

Under the GUN

New member
.

שיר השבוע- האדמה בוכה - מוקי תמונת השבוע- יש כמה: יש את זאת יש פה תמונה ויש גם שם דבר משמח שקרה השבוע- היה חופש דבר עצוב שקרה השבוע- חבר טוב שלי שבר את הרגל ואסור לו ללכת חצי שנה.. איש השבוע - מוקי... חרשתי על הדיסקים שלו האיש המעצבן של השבוע- שקד חסקין שיעור השבוע בבצפר- שיעור חופשי זיוני שכל על השבוע- המחשב שלי נהרס פעמיים ועבדתי 3 שעות כל פעם כדי לסדר אותו... ציפיות ואיחולים לקראת השבוע הבא- שיגמר כבר

galileho

New member
אני =]

שיר השבוע-beep/the pussycat dolls תמונת השבוע-
דבר משמח שקרה השבוע-חופש דעע =] דבר עצוב שקרה השבוע-בצפר :\ איש השבוע -חבר שלי =] האיש המעצבן של השבוע-יובל והידידה שלו :X שיעור השבוע בבצפר-אנגלית זה תמיד אנגלית זיוני שכל על השבוע-המסור 2 זה סרט בנזונה הניצוץ זה סרט חרא הפלא שלי נפל השבוע רק 5 פעמים ובעטתי בכוס ושברתי אותה ציפיות ואיחולים לקראת השבוע הבא-כמו יובל , שייגמר כבר :X

Magi¢ Girl

New member
זה תרתי משמע ../images/Emo13.gif -

"החבר הכי טוב שלי הוא נקבה" בתרגום חופשי. אבל pussy זה גם כוּס, אז... ;)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיווווו

חברים שלי שיגעו אותי עם השיר הזה של הפוסי- משו

למעלה