../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מקווה שכולם ערים ועומדים תחת כיפת השמיים (אפשר גם לשבת) וצופים בשלל המטאורים הנוחתים עלינו בשעה זו! לא לפספס את המטר אפשר לבקש בקשות לא יודעת כמה זה יעזור אבל בשביל ההרגשה הטובה זה כבר מועיל
לילה זוהר לכווולם
רק טוב!!!

בוקר רביעי חביב לכווולם

חחחחחחח פלומקלהההה איזה חתול שובב
מקווה שכוווולם אספו כמה כוכבים יפים אתמול
והיום אמממממ גררררר מי שלא צריך לצאת שלא ייצא מהבית הבטיחו שרב כבד גררר כבר אמרתי כמה אני לא סובלת את הקיץ נכון?!
אני הכנתי לי גלון מיץ צוף וכמה תופינים קשרתי סרטים על הזנב ואני יוצאת לשחק יום שלם עם בובות
שיהיה לכווולם יום רגוע ונחמד. רק טוב!!!

alondli

New member
אוו..איזה מתוקים..../images/Emo13.gif והחתול רק רוצה..

חום ופינוק כמו כולם..
לא גחלילית, שכחתי לצערי מסיפור המטאוריטית גם שהתכוונתי לצפות בהם..
, כניראה בגלל ש"רשמתי" לי זאת רק בראש..
מקווה שביקשת הרבה בקשות בהזדמנות נדירה זו ..
או לפחות חשבות..

גאיה ק

New member
בחלום הלילה בצאת הכוכבים.

מתוך קצרצרים/ פאולו קואלו. בצעירותו, נהג הצייר אני מאטיס לבוא אחת לשבוע לביקור בחדר העבודה של הצייר הגדול, רנואר. הוא אהב לשבת ולהתבונן בו בעבודתו. חלפו שנים ובריאותו של רנואר הזקן הלכה והתרופפה, בשל כך, החל מאטיס הצעיר לפקוד אותו מדי יום ולדאוג לכל מחסורו. הוא הגיש למורהו הנערץ מכחולים, דיו וצבעים וניסה להקל עליו בעבודתו. מדי פעם, אף ניסה לרמוז לו בעדינות כי עליו לחוס על בריאותו, ולנוח מעט. באחד הימים חלה רנואר בשיגרון. והתקשה עד מאוד בעבודתו, כשבא מאטיס לבקרו, הבחין כי כ ל משיחת מכחול, מוציאה מפי הזקן אנקת כאב. הוא לא התאפק ואמר לרנואר: מורי היקר, והרי ציירת ציורים כה רבים ונפלאים, מדוע לא תחדל מעט, מדוע אתה ממשיך להתענות כך? השיב רנואר: הכאב סופו לחלוף, אך היופי - נצחי הוא. יום חדש בפתח . בוקר טוב ויום יפהפה !

ניקו 45

New member
כן בוודאי שהיינו ערים באמצע ה../images/Emo29.gif

תגידי זוהרת מעופפת ווקשה אההההה ? ולמה את חושבת שבני אדם נורמליים ערים באמצע הלילה אהההה ? ולמה לא הערת אותי לקול צליל יפה וכוס
ופרוסת
על מנת לצפות במטאורים הזוהרים אהההה ? בוקר טוב נשמות טובות בעלי התקווה Good morning starshine

טפיייי../images/Emo46.gif

מי דיבר על נורמאליות? הא? גרררר וחוצה מזה יש כל כך הרבה פעילות בלילה שחבל לפספס בשל כמה שעות שינה לא??
ולהעיר אותך ניקולהההה?? לא מבינה איך אתה לא מתעורר מהמנסרה שלך נה נני ננה נה ופורפורינקה לא שמת לה שהשמש הייתה יום זוהרת מתמיד? זה הכל בשל קורט המטאורים שקישטה אותה
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מי אוהב טירמיסו ? ../images/Emo212.gif

לכל מי שאוהב את הקינוחים האיטלקיים מוזמן להכין את אחד המטעמים הטעימים עלי . החומרים: 3/4 כוס קפה אספרסו חזק מאוד 3 כפות גראפה או קוניאק 2 ביצים 250 גר' מסקרפונה 1/2 כוס אבקת סוכר תמצית וניל כ-20 בישקוטים אבקת קקאו אופן ההכנה: שמים בקערה את הקפה והקוניאק בקערה נפרדת מערבבים את חלמוני הביצים עם הסוכר, המסקרפונה וכמה טיפות וניל, עד לקבלת עיסה חלקה. מקציפים את חלבוני הביצים עם כפית אחת סוכר, ומקפלים את הקצף בעדינות אל תוך עיסת הגבינה והחלמונים. טובלים את הבישקוטים בקפה ומניחים שכבה מהם בתבנית פיירקס. שופכים על הבישקוטים את תערובת הגבינה והקצף, מוסיפים שכבה שנייה של בישקוטים ושכבה נוספת של גבינה. מפזרים מעל אבקת קקאו ומניחים במקרר ל-3 שעות לפחות. מי שמעוניין לרכוש במחיר סמלי קפה אספרסו מעולה מוזמן להקליק בגוגל : קפה אמיגו יש להם במבצע היום קפה אספרסו טוסקנה . והמשלוח בדואר בחינםםםםם .

אני../images/Emo3.gif (דוחפת את כוווולם)../images/Emo3.gif

הלו הלו בבקשה לשלוח דוגמית ולא איך מכינים גררר לך תבנה מטבח עם גברים
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אל חשש זוהרת ../images/Emo13.gif

אשמור לך גביע מהטעים הטעים הזה . ואת ... אל תהיי עצלנית והפשילי שרוולים .

אני לא מבינה../images/Emo46.gif

למה עד כה יום חמישי שעה 15.00 לא הגיע אלי שום משלוחה עם איזה תופין כזה??!! גררר ואני לא מתכוננת לעשות כזה דבר מסובך אני מעדיפה שאחרים יעשו ויתנו לי לטעום נה נני נננה נה קפיש? רק טוב!!!

paloma blanca

New member
אוי מה זה הדבר המעלף הזה ../images/Emo178.gif

בגללך אני מריירת על המקלדת
תביא ביס מיקי

למעלה