../images/Emo42.gif><
שם: ימיט תאריך לידה: מקום מגורים:25/6/89 שיר אהוב: לילה טוב, של הכבש השישה-עשר, פזמון ליקינטון ואלישבע. סרט אהוב: כל סרטיו של קווין סמית'. כן, כן, קומדיות אינפנטיליות אך גאוניות עושות לי את זה. תוכנית טלוויזיה אהובה: אף אחת מהן אני כבר לא רואה: עמוק באדמה, פרשת השבוע. היו עוד כמה שאהבתי, נניח, בנות בראון וכלמני קומדיות [סיינפלד] זמר אהוב: ברי סחרוף. זמרת אהובה: טורי איימוס וג'וזי כץ, גם כן. יום אהוב בשבוע: לא משהו קבוע. דיסק אהוב: אוי לא, אני לא יכולה לענות על זה. תאריך אהוב: אין. האם אי פעם עישנת? כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? בערך. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כמובן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כמדומני שקצת, ז"א, לא לגמרי ולא רציני מדי, כן?. האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חברה: אין. גובה: 156:X מידת נעלים: 37/8 פריסינג: חור בכל אוזן. היה לי נזם לחמישה ימים, והוא היה מגניב ממש- אבל- אבל :-\ קעקועים: בקרוב
ב24 שעות האחרונות בכית? כן. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ספר של יוסי בנאי. הדבר שהכי קשה לך איתו: מוות. [של אנשים, של בעלי חיים, של רהיטים:X] מישהו אחד שהיית רוצה להיות? מה פתאום להחליף את עצמי?. האדם האחרון שהתקשר אלייך: אמא. אבל סרג'ו אמור לצלצל. האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: לינוי. המקום האחרון שהיית בו: בית הספר. הסטיה שלך היא: גרביים, חתולים ופעמונים. הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: חתולים. תכונה טובה שלך: הממ. אפשר להפתח אליי בקלות. תכונה רעה שלך: עצלנית, רצינית-מדי. האם צחקת על מישהו בעל מום? על שלי השמנה זה נחשב?:X האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא, לא. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כמדומני שלא. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כן
. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אחרים? אכלת משהו לא כשר? אה, כמובן. לפני שנהייתי צמחונית אכלתי גבינה עם חזיר. לא להיט. אתה שומר כשרות? לצערי, כן. [פשוט; אין לי מה לאכול שהוא לא כשר] שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. והצטערתי על זה אחרי-כן המון. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. גם זה בהמון צער. השתכרת עד אבדן חושים? כן. מה צבע החדר שלך? סגול-כחול-לבן. באיזה בושם אתה משתמש? איזה משהו של החנות הטבעונית בקניון. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן
. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית: פפפ- רשע מתוך רשע, לא כל כך עשיתי. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים. אבל, אם נניח, מוכנים בגיל 11, אז לא:X. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בסילבסטר, נראהלי. חיבקת מישהו/י? בבית הספר. מישהו/י חיבק/ה אותך? בבית הספר. עישנת? שבת. שתית משקה אלכוהולי? רביעי שעבר. השתכרת? שבוע? שבועיים? להשתכר ממש- המון זמן שלא השתכרתי ממש. ז"א, שנה + שכבת עם מישהו/י?: חצי שנה, אני חושבת. היית במועדון? ברביעי הייתי בפאב, אם זה נחשב. לבשת חצאית? אה, אתמול

. קנית בגד? שבועיים בערך. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? באופן רומנטי? די המון זמן. הקדישו לך שיר? אוריה המעפאן הקדיש לי משהו טיפשי בשבועות האחרונים. שיפרו לך את המצברוח? היום~ היום: באיזו שעה התעוררת? תשע. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני ערה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? המממ. את ג'וזי כץ. או שאת הצעקות של ההורים קודם. [התעניינו אם אני כבר ערה
] מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שפותח את הדיסק של ג'וזי כץ, נו. מה אכלת? לחמניה עם חומוס ורביולי פטריות. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בהתחלה חשבתי הרבה על כל מני שטויות, ואז חשבתי על המוות. איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): י"ב. הבנאדם הכי יפה שראית: סקרלהט ג'ונסון!!1. סתם. בטח מארק. ז"א, הוא אולי בחור, אבל יש בו משהו ממש מקסים. את חושבת שאת יפה? כן. את חושבת שאת צבועה? כלל לא
. את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? לגמרי
. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? תלוי מה בי. בזבזנית או חסכנית? חסכנית, יותר. בנאדם שאת: שונאת: שלי השמנה~. אוהבת: לין. מתגעגעת אליו: לין. חסר לך: גליה. עושה לך טוב להיות איתו: ג'ני. הכי מצחיק: ג'ני

. הכי דפוק: סרג'ו
הכי מוזר: עדי. הכי כיף לדבר איתו: ג'ני. יש לך פלאפון? גוסס-משהו, אבל כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ג'ני. איזה צלצול יש לך? סתם "טו טו טו" כזה. אבל פעם היה לי את קלי קלרקסון
. הקול הכי יפה ששמעת? יו, אני לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האצבעות של יפעה מנגנון על הספנתר. את רוצה להיות זמרת? לא יותר מכל אדם ממוצע. ז"א, רק כי זה ממש כיף לשיר. את רוצה להיות שחקנית? אותו דבר. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא:X. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? באף. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מקלט לבעלי חיים. מי האדם האחרון שדיברת איתו? סרג'ו. מה את עושה עכשיו? גולשת באינטרנט. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? ברי סחרוף. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? בנות בראון. מה הדיסק האחרון ששמעת? של הג'ירפות. מה החלום שלך? אני לא בדיוק יודעת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן.