ס-ק-ר

unknown8

New member
אני די חדשה, אהלן לכולכן

שם: חסוי לבינתיים תאריך לידה: ולנטיינז מקום מגורים: מרכז שיר אהוב: my immortal סרט אהוב: שלוש החלטות תוכנית טלוויזיה אהובה: חלומות נעורים זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אמילי מאוונסנס זה נחשב? יום אהוב בשבוע: שבת קודש דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן, באופן קבוע האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא, לבינתיים? האם אי פעם עברת על החוק? נסעתי בלי מלווה שעוד היה לי מלווה- אבל זאת עברה קלה האם אי פעם נשבר לך הלב? כן, ממש ברגעים אלו האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני רוצה להגיד שלא, אבל אפשר להגיד שלעיתים רחוקות מאד מאד האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, אנושי האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? עוד לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? קורב לודאי שכן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן!!! :) האם אי פעם שיקרת? גם רוצה להגיד שלא, אבל כן...לעיתים רחוקות ושקרים לבנים יש\אין חברה: אין...פנויה להצעות :) גובה: 1.60 מידת נעלים: 38 פריסינג:.באוזן חחחח קעקועים: לאאאא...ישמרני האל ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? חוץ משעות השינה שלי....כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תמיד, זה אפילו מתוך שינה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן, עכשיו ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סיגריות? הדבר שהכי קשה לך איתו: המציאות בה אני חיה מישהו אחד שהיית רוצה להיות? גילה אלמגור (חוץ מהתפקיד בשיר שלנו) האדם האחרון שהתקשר אלייך: חברה טובה ויקרה האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: בן אדם מעצבן ומעיק לעיתים המקום האחרון שהיית בו: אצל חברה טובה ויקרה...אבל אחרת הסטיה שלך היא: אינטלגנציה, ב-מ-ה הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: ב-מ-ה תכונה טובה שלך: מוכנה להקריב את חיי בשביל אהוביי תכונה רעה שלך: נחרצת-לפעמים זה פוגע באנשים האם צחקת על מישהו בעל מום? הייתי רוצה להגיד שלא....לצערי כן... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כל יום? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? ברור! כל פעם שאני רואה אותם מדדים אני אוחזת בידם השברירית ומעבירה אותם כביש....זה מזכיר לי את סבתא... תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ה-ב-מ-ה אכלת משהו לא כשר? נבר אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן, על אחי, באמצע ריב שברתי צלחת ענקית וכחולה שאמא מאד אהבה הפרת הבטחה שהבטחת? בחיים לא השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? יותר טפט בסגנון שנות ה-40 באיזה בושם אתה משתמש? אופוריה אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש לי נטייה למצבי רוח...ולפעמים פשוט לא בא לי על בן אדם...זה קצת רשע... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בגיל שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בגיל 14 חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? הרגע שתית משקה אלכוהולי? יום שישי...יין קידוש השתכרת? שבוע? שבועיים? לא משתכרת כל כך הרבה...אוהבת להיות בקונטרול שכבת עם מישהו/י? : אף פעם....אני עוד לא מוכנה היית במועדון? שבוע וקצת לבשת חצאית? שבת...בית כנסת קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? לחברות הכי טובות שלי...כל יום הקדישו לך שיר? שנה שיפרו לך את המצברוח? אתמול...מישהי חמודה, נחמדה ובנוסף גם יפה... היום: באיזו שעה התעוררת?8:05 הלימודים החלו ב-8 מה/מי העיר אותך? אמא-לא קמתי, אבא-לא קמתי, שעון מעורר -קמתי...אבל קצת מאוחר מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט אני מאחרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא קוראת לי לקום... מה היה השיר הראשון ששמעת? יום חדש נפלא-אריק ברמן מה אכלת? רביולי מוקרם עם פטריות....מעשיי ידיי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על בחורה חמודה ונחמדה ובנוסף לכל יפה איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): יב' הבנאדם הכי יפה שראית: החברה הכי טובה שלי..מהממת את חושבת שאת יפה? לעיתים...שאני במצב רוח טוב את חושבת שאת צבועה? נבר את חושבת שאת קנאית? לעיתים... את חושבת שאת קרצייה? נבר את חושבת שאת עקשנית? לעיתים... את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם שאת: שונאת: היחיד שאני שונאת- מורתי אוהבת: את אמא וסבתא :* מתגעגעת אליו: אבי חסר לך: אבי עושה לך טוב להיות איתו: סבתא הכי מצחיק: אני נחשבת? הכי דפוק: אני נחשבת? הכי מוזר: טל הכי כיף לדבר איתו: חברתי המיוחדת יש לך פלאפון?יס למי אתה מתקשר הכי הרבה? לידידי הטוב איזה צלצול יש לך? אעדיף לא לענות...אבל צלצול יפה הקול הכי יפה ששמעת? אמילי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול את רוצה להיות זמרת? כן כן כן כן כן את רוצה להיות שחקנית? כן כן כן כן כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לאאאאאאאאאא בחיים לאאאאאאאא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כןןןן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? לא מעוניינת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת לאמא ואבא.... מי האדם האחרון שדיברת איתו? מישהו מעצבן מציק ומעיק מה את עושה עכשיו? עונה ושומעת מיוזיק את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? חחחח נכון מה את/ה שומע/ת? call me when your sober מה הסרט האחרון שראית? אבודות והוזות מה התוכנית האחרונה שראית? מועדון לילה מה הדיסק האחרון ששמעת? קרן פלס- אם אלה החיים מה החלום שלך? להיות על הבמה עד יום מותי, וכשאמות זה יהיה על הבמה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? מממ לא... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לאאאאאא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כבר הרבה זמן אני נוהגת...ולא על הברכיים של אבא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא

ברוכה הבאה גברת ../images/Emo24.gif

'..האם אי פעם לקחת סמים? לא, לבינתיים?''
אחלה גישה עליי לציין
שיהיה אחלה יום
-כשף!

מאטפיקס

New member
למרות שזה כבר היה פעם

שם: רוחמה תאריך לידה: 1984 מקום מגורים: קרית גת שיר אהוב: יש הרבה כאלה...נלך על בטוח: one- u2 סרט אהוב: ספרות זולה תוכנית טלוויזיה אהובה: נשואים פלוס, חייבים לדבוק בדברים שגדלנו עליהם.. זמר אהוב: אני לא יודעת אם להגדיר אותו כזמר האהוב עלי, אבל כרגע הוא ה'פרפומר' החביב עלי- ג'סטין טימברלייק זמרת אהובה: לא מגדירה אותה כזמרת, אבל כל מה שהיא עושה קולע בול- מיסי אליוט יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: יש הרבה, אבל הדיסק הראשון שגרם לי להשתוקק לשמוע אותו כל היום כל יום- jagged little pill - alanis תאריך אהוב: לא יודעת, ולא היומולדת שלי.. האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? "לקחתי"...לא ניסחף עם המילה הזאת, אבל כן- ניסיתי האם אי פעם עברת על החוק? פחח, כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא בהקשר רומנטי. האם אי פעם בכית על מישהי? כן כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן, מתחיל להיות משעמם עם כל ה"כן" הזה.. האם אי פעם שיקרת? כמו כולם. יש\אין חברה: לא יודעת- או שאולי אני סתם עדיין לא מעכלת את העובדה שהיא כבר לא "שלי" גובה: 1.64 מידת נעלים: ממש מעניין פריסינג:.גבה ואוזן קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? בט'ח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כןןן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אכן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן, דיסק של דיויד בואי, הדיסק שהוכתר במצעד המילניום הישראלי (העולמי) כדיסק הטוב של המאה- ziggy stardust , והוא אכן משו משו הדבר שהכי קשה לך איתו: העור שלי מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אין כזה, טוב לי איתי. האדם האחרון שהתקשר אלייך: לא זוכרת האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: אחי המקום האחרון שהיית בו: ירושלים הסטיה שלך היא: שטיפת ידיים הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: 5 דברים- צחוק, אהבה, חברים, אומנות וטמפונים תכונה טובה שלך: חוש הומור, ואני לא שומרת טינה תכונה רעה שלך: עצלנות האם צחקת על מישהו בעל מום? לא, זה גועלי בעיני האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן, ופעם הרחקתי לכת וסחבתי את הסלים של השוק עד הבית וזה.. תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? בארור, כמובן שלא אחרי גיל 12, לפני זה זה מותר, אפילו מצווה..:) יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חייהם של בעלי חיים אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? גם :) אני לא רודפת אחרי הדברים הלא כשרים, אם אני עם אנשים אוכלי כשר, אני אוכל כשר ולא אעשה דווקא, וגם אם אני לבד אני לא אעשה דווקא- אני פשוט לא מרבה לבדוק אם האוכל שלי כשר. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אני מניחה שכן, מתוך אקט של שמחה באישה אירוע משפחתי...ואני לא ממעריצי גליקריה הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? אממ..בז'.. באיזה בושם אתה משתמש? מיריקל לגברבר המסוקס אתה אוהב לענוד תכשיטים? אהה..לא משו היסטרי, תלוי איזה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא אוהבת להיזכר בדברים כאלה.- אני אלך על...המסתי חילזון במלח. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אחרי גיל 18. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?נרגילה- לפני שבועיים, סיגריה- אין מצב שתית משקה אלכוהולי? סילבסטר נראה לי.. השתכרת? שבוע? שבועיים? לא משתכרת, זה מטומטם. שכבת עם מישהו/י? : נקסט היית במועדון? סילבסטר, והיה צולע לבשת חצאית? חחחח שניה.. קנית בגד? מוצ"ש אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? אני משתדלת לצנזר בימים אלו... הקדישו לך שיר? לא זכור לי שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת, אתמול

מאטפיקס

New member
ההמשך..

היום: באיזו שעה התעוררת? למרות שהיו רעשי שיפוץ מהשכנים, ישנתי כמו פגר עד 15:00 מה/מי העיר אותך? היא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "וואי, בא לי לדפוק להם כדור בראש" משו בסגנון...מדובר על הפועלי בניין שדפקו לי עם פטיש 5 קילו בראש על הבוקר מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קומי!" מה היה השיר הראשון ששמעת?לא שמעתי מוזיקה בבוקר, באוטובוס לעומת זאת, זאת שישבה לידי דאגה שכל האוטובוס ישמע את "תודה לך, היפה שלי...שסבלת אותי...בלע בלעעעע תודדהההה" שיר מטומטם. באמת איך היא סבלה אותו.. מה אכלת? אלוהים- פיצה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אוו - ווא. שאלה יפה, שאני לא מתכוונת לענות עליה איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): הבנאדם הכי יפה שראית: היו כמה אנשים יפים שיצא לי לראות, כרגע רק אחת יושבת לי במוח, במשבצת "הכי יפה" את חושבת שאת יפה? אני חושבת שאני בסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קנאות טובה..לא משו חולני, טבעית את חושבת שאת קרצייה? חח לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן, למה לא. בזבזנית או חסכנית? חסכנית, לא קמצנית, חסכנית. למרות שיש לי סוג של בולמוס קניות בזמן האחרון בנאדם שאת: שונאת: גסות רוח, התנשאות ופלצנות אוהבת: טוב לב, הקשבה, שמחה וצחוק מתגעגעת אליו: לילדות, לצבא חסר לך: כלב בחיי עושה לך טוב להיות איתו: אנשים שאני אוהבת, אישה שאני אוהבת, עם עצמי, ועם הטבע. הכי מצחיק: אנשים נופלים, טעויות הקלדה שיוצרות מילה חדשה או משמעות חדשה למשפט, הומור שחור, דיין קוק (קומיקאי) הכי דפוק: ההנהגה של המדינה, דודו טופז, נולד לרקוד, מתמטיקה הכי מוזר: אני- הקולות, הפרצופים, המהות. הכי כיף לדבר איתו: אלוהים. יש לך פלאפון? כן..לא מתה על זה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אליה...אליהההה איזה צלצול יש לך? דרדסים הקול הכי יפה ששמעת? ים, בלו בלו של נרגילה, קהל, ולמרות שאני לא שותה קולה- פחית קולה נפתחת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחיינית שלי, שעדיין לא ראיתי את רוצה להיות זמרת? זה יהיה נחמד לדעת לשיר, כן. את רוצה להיות שחקנית? מהמעט דקות שביליתי על במת מסיבת הסיום שלי, אני יכולה לומר- במה זה כיף. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חחח תלוי, בגדול לא, כי לא משנה מה תגיד, תמיד תצא מטומטם. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? פעם שניה, כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה עוד אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מוצאת?- מחזירה לבעליו, אם הייתי זוכה...טוב מיליון שקל זה לא כזה הרבה, דבר ראשון- אוטו. ואת הכסף שמה בבנק, כנראה ללימודים. מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה, איפה, בטלפון?, פנים מול פנים? מה את עושה עכשיו? נרקבת את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת?דיויד בואי מה הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו מה התוכנית האחרונה שראית? יאיר לפיד מה הדיסק האחרון ששמעת?הנה הוא, מתנגן ממש עכשיו מה החלום שלך? להצליח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן, אבוי..רוצים לשמוע איך?- בננה באילת איימה להטביע אותי, פשוט עלתה עליי בצורה מהירה ושיטתית, וחיי חלפו לנגד עיני, שהיו פתוחות לרווחה במי הים של אילת, שכידוע הוא מלוח כמו מלחיה..וכל זה קרה דקות לפני שקיפוד ים איבד כמה ממיטב קוציו בתוך הרגל שלי.. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן, גיל 12 הידוע לשמצה שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח, עשיתי אבק..מי שואב לעזאזל...?..וזה היה כשהייתי חודשיים לבד בבית.. בנית טירה מחול? טירה לא, מקסימום שמתי חול בדלי, הידקתי, הפכתי ויצאה "עוגה" היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממ, אולי...(חעחע מסתורי)

what name

New member
../images/Emo203.gifכמה דברים:

התמונות שאת מצרפת פשוט גאוניות. דבר שני - מיסי אליוט היא אכן זמרת

מאטפיקס

New member
אני משתדלת

את יודעת מה, היא באמת זמרת..למרות שאני יותר רואה אותה כראפרית ומפיקה, יש גם קטעים שהיא שרה, ויש לה גם אחלה קול. את מכירה את צופי (והחורפן שלה) ?

what name

New member
../images/Emo203.gifבארור../images/Emo70.gif

הייתה לנו היסטוריה משותפת בילדות

מאטפיקס

New member
אז ככה נראתי כשהייתי קטנה

רק לא בג'ינג'י. טוב נו, וגם לא היה לי חורפן.

ronigirl25

New member
ברור שלא

תמונה מתוקה שחבל על הזמן... באמת כ"כ דומה להיא מגב' פלפלת

what name

New member
../images/Emo203.gifענק../images/Emo70.gif

אני יושבת כאן מול המחשב וצוחקת לעצמי(בקול) אויי, פשוט ענק.

מתחתייך....

שם: נילי מכנסיים תאריך לידה: 1984 מקום מגורים: אשדות ים שיר אהוב: יש המון סרט אהוב: הנסיכה הקסומה הספר מסיביליה וכל המצויירים למיניהם תוכנית טלוויזיה אהובה: (את יודעת איזה..). רן וסטימפי זמר אהוב: ג'סטין,טימבלנד, ויש עוד כמה שאני לא זוכרת את שמם זמרת אהובה: פינק,נלי פורטדו, הדרה יום אהוב בשבוע: חמישי שישי שבת דיסק אהוב: הפסקול של הסדרה ...ופאנטום האופרה תאריך אהוב: אמממ..... האם אי פעם עישנת? בערך.. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא..אבל הוא די כואב עכשיו האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן. בעיקר מעצבים האם אי פעם בכית על מישהי? ממש אתמול בלילה. וזה היה עלינו. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? משתדלת שלא, אבל שקרים לבנים- כן. אין לי ברירה. יש\אין חברה: נקסט גובה: נקסט מידת נעלים: 37 פריסינג:.אין קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? מממ... קצת.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כרטיסים להופעה הדבר שהכי קשה לך איתו: שמתערבים לי בחיים,דת, ומה שאחרים חושבים מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אין האדם האחרון שהתקשר אלייך: ידיד שלי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: איתך המקום האחרון שהיית בו: ק.גת הסטיה שלך היא: פרפקציוניזים הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: בריאות הנפש והגוף תכונה טובה שלך: לא עולה לי כרגע תכונה רעה שלך: ביקורתיות האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. לא סובלת את זה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. אבל מישהו עשה זאת בגללי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? הרבה פעמים.ועזרתי עם הסלים כמעט בכולן. תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא. אבל הייתי נכחת. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיי משפחתי (?) אכלת משהו לא כשר? ל א!!! אתה שומר כשרות? כן..... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. הפרת הבטחה שהבטחת? לא מבטיחה, כדי לא להפר השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? וניל בודישופ,אמור אמור, גלוריה, 212 סקסי,מיריקל, אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק לקראת המחזור..זה מוכח.. ובעיקר עגילים או טבעות מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?אני מניחה שיש כמה.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אחרי החתונה. בכנות. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?לא. שתית משקה אלכוהולי? בסילבסטר השתכרת? שבוע? שבועיים? לא משתכרת..קטע של איבוד שליטה.. אבל אני רוצה כבר לנסות שכבת עם מישהו/י? : נקסט היית במועדון? בסילבסטר לבשת חצאית? ממש מזמן..לבשתי שמלה פעם אחרונה בחודש יוני קנית בגד? חולצות- יום שישי לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? אני חושבת שפעם אחרונה לפני כחודש... הקדישו לך שיר? מזמן לא. שיפרו לך את המצברוח? לא. המצברוח הטוב בחופשה..

ממשיכה.

היום: באיזו שעה התעוררת? 5:30 לאחר שלא נרדמתי כל הלילה...(אתמול בתשע, עשר, אחת עשרה, אחת וחצי, שתיים, ושתיים חמישים וחמש...עד שהואלת בטובך לקום...) מה/מי העיר אותך? השעון המעורר (אתמול- הגנן והשכנים המעצבנים..היה נורא). מה היה הדבר הראשון שאמרת? היום- כלום. אתמול- "יאללה מאמי, בואי נקום". מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא אמרתי "קומי!", ראי סעיף קודם!!!!! מה היה השיר הראשון ששמעת?" all i want של השעון המעורר מה אכלת? טוסט ושתיתי נס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? די. אני אבכה שוב. איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): הבנאדם הכי יפה שראית: היא את חושבת שאת יפה? ממוצעת. הלוואי והייתי רואה את עצמי כמו שאחרים רואים... את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן. ולבני הזוג לדעתי זה לגיטימי. את חושבת שאת קרצייה? אממ.. לא.אבל אם אני רוצה להשיג משהו- אתאמץ. אם זה נחשב נודניקית, שיהיה. את חושבת שאת עקשנית?מאוד. את אוהבת את עצמך? כן.כשאני לא חופרת בחסרונות. חסכנית מאוד. אבל קל לי להוציא על אנשים שאני אוהבת. ואם זה הודעה או שיחת טלפון,אני לא מחשבנת בכלל. בנאדם שאת: שונאת: אין כזה אוהבת: משפחה. מתגעגעת אליו: לילדות,לבנות בקורס , ולפני כמה חודשים..... חסר לך: שקט עושה לך טוב להיות איתו: טבע. בני אדם....כרגע אין. הכי מצחיק: הומור לא חייב שנון. אפילו מגוחך. שאנשים משתטים. הכי דפוק: המדינה שלנו. נערות ונערים בגיל העשרה. הכי מוזר: אממ.... הכי כיף לדבר איתו: אין. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אלייך איזה צלצול יש לך? יש כמה. לכל קבוצה צלצול.. הקול הכי יפה ששמעת? אממ... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין לי מחשב כרגע את רוצה להיות זמרת? אני מניחה שאוכל.. אבל אני לא הכי רוצה את רוצה להיות שחקנית? האמת- שכן...רק קצת יותר בטחון ופחות פחד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא לא לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? המון פעמים כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? עד שאני אומרת..אז כן. זה נדיר. איפה את רוצה פירסינג? לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אני לא מוצאת, אני עושה- בעזרת השם. והייתי מחזירה. ומה הייתי עושה: לא מבזבזת בהתלהבות, אלא משקיעה בחכמה, בעיקר נדל"ן. מי האדם האחרון שדיברת איתו?בטלפון ופנים מול פנים- הידיד (לא שיחה רצינית..סתם איפה אני..) מה את עושה עכשיו? אוכלת את עצמי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? חיובי מה את/ה שומע/ת?לא משהו מסודר...משהו שמישהו שם כאן.. מה הסרט האחרון שראית? דה ז'ה וו מה התוכנית האחרונה שראית? אודטה (פחחחחחחחחחחחחח..) מה הדיסק האחרון ששמעת?הפסקול של הסדרה מה החלום שלך? להצליח,לממש את עצמי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן, מספר פעמים. וכשזה קורה אני בד"כ נפרדת מהמשפחה בצורה מפחידה ואח"כ אוכלת על זה סרטים. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? היה לי אומץ, לא מספיק רצון כנראה, וזה היה ממש מזמן אז אין צורך להזמין עובדת סוציאלית...תודה. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן.(לשאלתך:"מי שואב לעזאזל...?"..-התשובה היא אנשים שיש להם שטיח... בנית טירה מחול? וואו, ממש מזמן..ואני יותר מהמפסלים לא מהאדריכלים. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? וואו. יש הרבה. אבל בוא לא נגזים עם הסכום..

למעלה