ס-ק-ר

kilmore89

New member
אללה סקר =P

שם:אליה תאריך לידה:12/2/89 מקום מגורים:ליד נתניה... שיר אהוב:כרגע Maritime- tearing up the oxygen סרט אהוב:טרילוגיית שר הטבעות=) תוכנית טלוויזיה אהובה:לא ממש רואה זמר אהוב:Chris Carrabba זמרת אהובה:אין ממש =/ יום אהוב בשבוע:לאידעת דיסק אהוב:כרגע atreyu - the curse תאריך אהוב:אין לי מושג האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?אוו כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?אכן האם אי פעם בכית על מישהו?קצת,כן האם אי פעם בכית על מישהי?אוי כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חברה:לא גובה:164 מידת נעלים:42 פריסינג:.היה בגבה וכיום יש הרחבה קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כמובן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? נראה לי שלא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כה הדבר שהכי קשה לך איתו:יש הרבה דברים שקשה לי איתם מישהו אחד שהיית רוצה להיות?אני בעיקר האדם האחרון שהתקשר אלייך:חברה האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר:ידיד המקום האחרון שהיית בו:בצפר הסטיה שלך היא:סטיות? לי? מהפתעום=) הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים:דבר אחד? החיים עצמםP= תכונה טובה שלך:שאני אתחיל? תכונה רעה שלך:לא חסר האם צחקת על מישהו בעל מום? ממש לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כל יום =) (כמעט) עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא,אבל אם הייתי נתקלת בהם הייתי שמחה לעזור תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?חחח כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמא שלי, בערך אכלת משהו לא כשר?בוודאי אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת?יש מצב השתכרת עד אבדן חושים?אני צריכה להפסיק עם זה=) מה צבע החדר שלך?לבן באיזה בושם אתה משתמש?לא זוכרת איך קוראים לו.. אתה אוהב לענוד תכשיטים?יש לי את הקבועים שלי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?עשיתי כל מיני, אבל לא רציני באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?לדעתי מעל גיל 16, אבל כל אחד ומה שבא לו.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני שבועיים חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?לפני חודשיים נראה לי שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? שבוע? שבועיים?לפני שבוע שכבת עם מישהו/י? :=P חחח היית במועדון?שבועיים לבשת חצאית?כן בטח קנית בגד?לפני חודש בערך אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? לאמא אתמול=) הקדישו לך שיר?לפני הרבה זמן שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת?11 =) מה/מי העיר אותך?החתולה שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת?"בוקר טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת?"בוקר טוב".. מה היה השיר הראשון ששמעת?incubus- anna molly מה אכלת?מילקי ושוקו =P איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?היו הרבה איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה):י"ב בה"ש עוד מעט מסיימים=) הבנאדם הכי יפה שראית: זה מביך=) אני מקווה שהיא יודעת.. את חושבת שאת יפה?אני בסדר אני.. את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לפעמים.. את חושבת שאת קרצייה?כשאני במצב כפית אז כן חחח את חושבת שאת עקשנית?מאד את אוהבת את עצמך?מחבבת+..? בזבזנית או חסכנית?באמצע בנאדם שאת: שונאת:אין אוהבת:כל מיני מתגעגעת אליו:עזבו.. חסר לך:גם עזבו עושה לך טוב להיות איתו: נווו הכי מצחיק:תמנונון הכי דפוק:הרוסי=) הכי מוזר:וואוו קשה הכי כיף לדבר איתו:אני לא אציין את שמהP= יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?תמנונון, אבל הוא בדרך כלל מתקשר אליי=) איזה צלצול יש לך?a-ha take on me, אבל אם תשמעו אז לא באמת תזהו שזה זה, חח זה מעפן כזה חחח הקול הכי יפה ששמעת?הסולן של סינמטיק סאנרייז איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אי בקריביים כזה=) חלומי את רוצה להיות זמרת?הלוואי ויכולתי את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה לי, זה מעפן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן 3> כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?תמיד איפה את רוצה פירסינג?חעחע או שוב בגבה אווו סייד ליפ או בפטמה=P אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה, דבר ראשון מכונית מחושגזת כזאת=P ואחרי זה אולי איזה בית כזה סטעילל הבתים בגרמניה, יפה כזה וזה לא יגמר אז...עזבו=) מי האדם האחרון שדיברת איתו? חבר של אמא מה את עושה עכשיו?שומעת מוזיקה ובאייסיי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?נו כן מה את/ה שומע/ת?Betzefer - New Hate מה הסרט האחרון שראית?The Fast And The Furious Tokyo Drift מומלץ =P (למי שאהבת מכוניות) מה התוכנית האחרונה שראית?עונה רביעית פרק 3=) the l word מה הדיסק האחרון ששמעת?new hate של בצפר מה החלום שלך?להיות מעצבת על ומאושרת גם האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?אפשר להגיד שכן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?החיים לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן,שאלתי אם צריך עזרה בנית טירה מחול?בוודאי=) היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? זה טיפשי

tultulit1

New member
../images/Emo26.gif עונהההההההה../images/Emo36.gif

שם:טליה תאריך לידה:14-3-84 מקום מגורים:אילת שיר אהוב:אף אחת של מירי מסיקה סרט אהוב:אבודות והוזות תוכנית טלוויזיה אהובה:עדי אשכנזי: זמר אהוב:הראל סקעת זמרת אהובה:נינט טייב יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב: הראל סקעת תאריך אהוב:14-3-(יום הולדת שלי) האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?הרבה בנהיגה האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?לא האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי? גם כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן, להרבה.. האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת?כן לאורצ'וק האם אי פעם שיקרת?בטחח הרבה יש\אין חברה:ישששששש גובה:1.64 מידת נעלים:37 פריסינג:בעבר בגבה קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן, תמנהלת שלי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?אני תמיד עושה שטויות אני שטוטניקית ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן , עם אחותי ב24 שעות האחרונות קנית משהו?אההלשם שינוי לא הדבר שהכי קשה לך איתו:קנאות של בת זוג מישהו אחד שהיית רוצה להיות?אף אחת. האדם האחרון שהתקשר אלייך: האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר:אור ידיד שלי המקום האחרון שהיית בו:מקלחת הסטיה שלך היא:לצלם כל דבר הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים:אהבה תכונה טובה שלך:כנה תכונה רעה שלך:קצת ביישנית האם צחקת על מישהו בעל מום?לצערי כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?ממש לא! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?יותר מפעם תרמת פעם לקבצן?כל יום לקבצנים בטיילת האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אמא שלי ואחיות שלי אכלת משהו לא כשר?לא אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן בזמן ריב הפרת הבטחה שהבטחת? ברור. השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?לבן באיזה בושם אתה משתמש?ארמני אתה אוהב לענוד תכשיטים?רק שרשרת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא עולה לי אבל בטוח עשיתי משהו רשע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנות מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? 18-11-06 חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?גם היום עישנת?לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי?לא זכור לי השתכרת? שבוע? שבועיים? לא השתכרתי אף פעם(ילדה טובה לא שותה ולא מעשנת) שכבת עם מישהו/י? : אממממ שלושה חודשים היית במועדון?יום שישי האחרון לבשת חצאית?חצאית מיני לפני בערך חצי שנה קנית בגד?חחח בגדים במוצא"ש האחרון ויצאתי בנזק. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"?היום לחברה שלי הקדישו לך שיר?לפני חודשיים שיפרו לך את המצברוח?מוצאי שבת שחברה שלי אמרה לי שהיא חוזרת לארץ בגללי היום: באיזו שעה התעוררת?7 וחצי בבוקר מה/מי העיר אותך?כרגיל שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?כוס אמק כבר בוקר!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת?שעון מעורר של הפלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת?אשם של סינרגיה מה אכלת?עוגיות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה אם חברה שלי איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה):כבר לא לצערי הבנאדם הכי יפה שראית:אחוצי את חושבת שאת יפה?אההה לפעמים את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?מאוד את אוהבת את עצמך?מאוד אם אני לא יאהב אותי מי יאהב אותי בזבזנית או חסכנית?בזבזנית!!!לצערי בנאדם שאת: שונאת:בלאנקה אוהבת:יעל מתגעגעת אליו:יעל חסר לך: יעל עושה לך טוב להיות איתו:ושוב יעל הכי מצחיק:אורצוק קורעת אותי הכי דפוק:מעיין הכי מוזר:אחותי הכי כיף לדבר איתו:יעל יש לך פלאפון?ברור ואפילו 2 למי אתה מתקשר הכי הרבה?יעל ואמא איזה צלצול יש לך?האוס הקול הכי יפה ששמעת?של קארין איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שקיעה את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?ממש לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?אממ כן איפה את רוצה פירסינג?שוב בגבה וגם באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קצת תורמת ומבזבזת מי האדם האחרון שדיברת איתו?רותם מה את עושה עכשיו?עונה על הסקר... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?you're all i want (מוקדש לחברה היקרה שלי שאני אוהבת אותה הכי בעולם) מה הסרט האחרון שראית? בבל מה התוכנית האחרונה שראית?סקס והעיר הגדולה מה הדיסק האחרון ששמעת?שי גבסו מה החלום שלך?להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?עוד לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא היה אחלה.... המשך שבוע מקסים לכולן

יששש תעסוקה!!

שם: הדר תאריך לידה:20.2.88 מקום מגורים: כל מיני מקומות.. שיר אהוב: PERFECT DAY-LOU REED סרט אהוב: גרין מייל בעיקר. אבל גם טריינספוטינגנ יפה.. תוכנית טלוויזיה אהובה: קצרים, גומרות הולכות, דברים מבדקים שאפשר לעזוב מתי שרוצים ולא צריך לעקוב. זמר אהוב: אין זמרת אהובה:אין יום אהוב בשבוע:לא יודעת אני לא מבדילה כל כך. דיסק אהוב: פסקולים של סרטים אני אוהבת. תאריך אהוב: נו באמת . האם אי פעם עישנת? עדיין האם אי פעם שתית אלכוהול? כן, פעם, עכשיו כבר לא ממש. האם אי פעם לקחת סמים?פעם אבל כבר הרבה זמן לא. גם לא רוצה. האם אי פעם עברת על החוק?אם הסעיף למעלה נחשב.. האם אי פעם נשבר לך הלב?כן הוא כל הזמן נופל ונשבר, חלקלק משהו. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן , לא חושבת שיש בנאדם שלא. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן ושאני מצטערת זה לרוב לעד. האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נדמה לי שכן, סליחה. האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן, לא אחזור על זה יותר, אפילו אם תשאלו אותי אם הנעליים יפות אני לא אהיה מנומסת! יש\אין חברה: אין גובה: 1.65 איזה שאלה לא קשורה. מידת נעלים:39-40 ... פריסינג:.אין ,מעולם לא היה. קעקועים:מעולם לא היה. ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ברור, איך אפשר בלי? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כןןןןןןןןןןןןן גיטרה הדבר שהכי קשה לך איתו:כן אולי גם כדאי להגיד את זה בטלויזיה? מישהו אחד שהיית רוצה להיות?בואי נתחיל ממישהו .. האדם האחרון שהתקשר אלייך:טלי של ליטלי.. האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: המטפלת שלי המקום האחרון שהיית בו:אצל חברה הסטיה שלך היא: להגיד דברים מצחיקים ולא קשורים בזמן סקס. הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים:הצחוק תכונה טובה שלך:חוש הומור תכונה רעה שלך:חוש הומור האם צחקת על מישהו בעל מום? לא עליו, אלא איתו, מצטערת - מומים לא מפחידים אותי, אני מתייחסת אל כולם כאל שווים מסריחים. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ועוד איך, לכמה מורים, וגם היה אחד שטרקתי לו דלת ממש חזק . עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן, לזקנה, העיוורים מסתדרים יופי מכירים הכל בעל פה . תרמת פעם לקבצן? כן אני גרה בת"א איך אני אפספס את זה?? האם גנבת משהו במכולת?לא זוכרת, אולי חשבתי על זה ובסוף לא . יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? התוכן שלהם . אכלת משהו לא כשר? כן, עדיין מרגישה אשמה. אתה שומר כשרות?לא יודעת כבר שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן! הפרת הבטחה שהבטחת?אני מקווה שלא, אני משתדלת ממש שלא להבטיח דברים. השתכרת עד אבדן חושים?היה איזה פעם שלא זכרתי מה קרה יום לפני. מה צבע החדר שלך? לבן עם קיר כחול שבקושי רואים. באיזה בושם אתה משתמש?לפעמים שמה את של אמא, אבל לא משתמשת. אתה אוהב לענוד תכשיטים?רק שרשרת אחת שלא יורדת, וחוץ מזה ממש לא. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא נדבר על זה טוב? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?16-17 נשמע לי אחלה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?מלפני שנים רבות.. חיבקת מישהו/י?לא מזמן מישהו/י חיבק/ה אותך? אם מחבקים מישהו הוא מחבק אותך בחזרה, לא? עישנת?לפני דקות ספורות. שתית משקה אלכוהולי? בסילבסטר ניסיתי לשתות יין אבל לא היה לי חשק, אומנם שקמתי בבוקר החלטתי לשתות עוד קצת שוב. השתכרת? שבוע? שבועיים?כבר כמה שנים לא. שכבת עם מישהו/י? :הרבה מאוד זמן ואני לא אומרת סתם! היית במועדון?לא זוכרת, אבל נדמה לי שגם זה היה מזמן אני לא הכי אוהבת. לבשת חצאית?לפני כמה שבועות , אני אוהבת חצאית. קנית בגד?לפני כמה שבועות, מכנסיים , סוף סוף מצאתי! אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? לפני כמה ימים, או אתמול.. לא זוכרת. הקדישו לך שיר?... הלחינו שיר שלי לפני כמה ימים זה נחשב? שיפרו לך את המצברוח?ביום ראשון טלי שפרה לי את המצב רוח. היום: באיזו שעה התעוררת?7:30 מה/מי העיר אותך? המשכימים מה היה הדבר הראשון שאמרת? "סליחה" (הפרעתי למישהו..) מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב, לקום" מה היה השיר הראשון ששמעת? "חדה-גבה-סטע-ווטע-נאהוו-נעטה" מישהו שמע את השיר הזה בטלויזיה והחליט שזה המילים. מה אכלת?שוקו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איך לפגוש את טלי.. איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה):סיימתי הבנאדם הכי יפה שראית: הייתה מישהי בשכבה שלי שבכל מצב מחורבן היא תהיה יפה,לדעתי לפחות. את חושבת שאת יפה?לפעמים יש ימים שאני נראת טוב את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?יכול להיות שכן אבל אני לא נותנת לזה להפריע. את חושבת שאת קרצייה?כל העולם קרציות מותק, כל העולם. את חושבת שאת עקשנית?איפה שצריך . את אוהבת את עצמך?לפעמים בזבזנית או חסכנית?יותר לכיוון של בזבוז בחסכים. בנאדם שאת: שונאת:אני לא שונאת ספציפית יש לי שנאה כללית לכל האנושות, אז אני לא שונאת. אוהבת: יש הרבה מתגעגעת אליו:לידיד טוב, אבל זה בטח לא יחזור להיות.. חסר לך: חברה ותיקה. עושה לך טוב להיות איתו: כל מיני אנשים . הכי מצחיק: עינב הכי דפוק: דפוק זה רע או טוב? הכי מוזר:המשפחה של עינב הכי כיף לדבר איתו: עינב יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברות איזה צלצול יש לך? שאני הקלטתי , קשה להסביר זה קטע שלי בלבד וחיביים לשמוע כדי שהשלפוחית תצא מהנשמה. הקול הכי יפה ששמעת?אחותי הגדולה שהיא שרה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ציור של מישהו שכרגע שכחתי שמו. את רוצה להיות זמרת?זה בטח מה שיביא לסוף האנושות. את רוצה להיות שחקנית? כן! אני ממש גרועה אני יכולה לשחק בטלנובלה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא בטוח, לא בא לי שכל העולם יראה איך אני קמה בבוקר. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כמה פעמים אפשר לשאול את זה? כן!! איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה פירסינג!! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מקימה מקום לטיפול באנשים ועזרה, מה יעזור לתרום לעמותה מושחתת. מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את עושה עכשיו?מקלידה את לא רואה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת?לא!! מה הסרט האחרון שראית?"יש לה ביצים" בVOD ביומולדת של חברה. מה התוכנית האחרונה שראית?החדשות מה הדיסק האחרון ששמעת?פסקול של טריינספוטינג מה החלום שלך? להצליח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?משהו בסגנון.. בנית טירה מחול?איזה, אני עושה מן הר קטן עם מנהרות ומחכה לראות באיזה צורה מקורית הערס יהרוס אותו. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא, והייתי במקומות. בטח יש המשך איפשהו..לא נורא. תודה! הדר.

יאללה =]]]

שם: מורן תאריך לידה: 22.1.97 מקום מגורים: חולון שיר אהוב: מוש בן ארי- אנצל סרט אהוב: המסורררררר! תוכנית טלוויזיה אהובה: השיר שלנו
נינטטטטט זמר אהוב: שון פול? זמרת אהובה: איימי לי מאוונסנס
יום אהוב בשבוע: חמישי! דיסק אהוב: כרגע.... סינרגיה - מרגיש אחר תאריך אהוב: 17.6.07!! ה-ש-ח-ר-ו-ר חחחחחחח האם אי פעם עישנת? כה האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?כה האם אי פעם עברת על החוק?כה האם אי פעם נשבר לך הלב?כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה האם אי פעם בכית על מישהו?כה האם אי פעם בכית על מישהי?כה האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כה האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת?כה האם אי פעם שיקרת?כה יש\אין חברה: כרגע... אין..... גובה: 1.65 מידת נעלים: 39 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לפני יומיים :) ב24 שעות האחרונות צחקת? כן המוןןןןןןןן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? בטח!
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? הרבה. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ממש לא
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? המוווווווון בגדים נלעיים חגורות תחתונים
ככה זה שיש חופש מהצבא ואני בת"א..... =] הדבר שהכי קשה לך איתו: הכי קשה לי איתו? מממממ כרגע... החיים שלי מישהו אחד שהיית רוצה להיות? מישהו חזק. האדם האחרון שהתקשר אלייך: יעלוש
האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: עם החומני
המקום האחרון שהיית בו: שנקין הסטיה שלך היא: לעשות גבות הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: החברה הכי טובה שלי. תכונה טובה שלך: מעצבנת
תכונה רעה שלך: מעצבנת2
האם צחקת על מישהו בעל מום? יצא.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? על הקצינה שלי מסכנה =\ עם מורים לא הייתי מדברת חחחחחח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן?כה האם גנבת משהו במכולת?כה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כה אכלת משהו לא כשר?כה!!! בטעות!!!!! חחחחחחחחח אתה שומר כשרות?כה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כה הפרת הבטחה שהבטחת?כה השתכרת עד אבדן חושים?כה מה צבע החדר שלך?לבן באיזה בושם אתה משתמש? 212 ואמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? דיברתי מגעיל למישהי חשובה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים נו שאלה מטומטמת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבועיים? חיבקת מישהו/י? לפני שעה. מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעה
עישנת? לפני חודשיים או שלוש
שתית משקה אלכוהולי? ביום שישייייייייי וודקה פטל חחחחחחח השתכרת? שבוע? שבועיים? אנלא משתכרת. שכבת עם מישהו/י?: וואה וואה..חחחחחח 3 חודשים? 4? היית במועדון? שישי לבשת חצאית? פפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחח לאאאאאאאאאאאאא קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? היום. הקדישו לך שיר? אתמול
שיפרו לך את המצברוח? היום היום!! היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? קרין חחחחחחח מה היה הדבר הראשון שאמרת? תני לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? רטט של הפלא ב7 בבוקר הילה אני אחנוק אותך למוות! מה היה השיר הראשון ששמעת? משו של סינרגיה מה אכלת? חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? קר או חם בחוץ?חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): חיילת. הבנאדם הכי יפה שראית: אשטון קוצר. את חושבת שאת יפה? איכס. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית?כה. את חושבת שאת קרצייה?כה!!!!!!!!!!!!!!!!! את חושבת שאת עקשנית?כה מאוד את אוהבת את עצמך?חצי חצי בזבזנית או חסכנית?אחרי היום.. בזבזנית? הלך לי 400 שקל חחח בנאדם שאת: שונאת: אף אחד. אוהבת: אף אחד. מתגעגעת אליו: לשטויות עם כמה בנות שהיו פעם בחיים שלי..... חסר לך: הצחוקים של פעם.. חחח הזדקנתי עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי הכי מצחיק: בעיקרון אני חח הכי דפוק: אני-P הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: קרין יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכולם? חח יש לי חינם מה כפת לי איזה צלצול יש לך? היא יודעת של נינט חחחחחח הקול הכי יפה ששמעת? אחח זה לא אומרים.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי שמה משו עם ים..חחחח את רוצה להיות זמרת? מזה לאאאאאאאא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה להורים חצי ת'עם השאר בורחת מפה. מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה את עושה עכשיו? רוצה ללכת לאכול עוגההההההההההה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כה מה את/ה שומע/ת? AVRIL - KEEP HOLDDDDDDING OOONNNNN מה הסרט האחרון שראית? החופשה מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו מה הדיסק האחרון ששמעת? סינרגיה מה החלום שלך? אין לי חלום. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כההה חחח רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? בטח שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כה בנית טירה מחול?כה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? יוווווו כן חח נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כה סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כה היית בחקירה משטרתית?לא ולסיכום: שימי תמונה שלך סתם בשביל הפרוטוקול - סתם כי התלהבתי מאיך שזה יצא.. וגם לא רואים אותי טוב:)

ronigirl25

New member
../images/Emo6.gif

איך שפתחתי את התשובות שלה, נהייתי כמו האייקון הזה-
*שואלת את עצמי- מה 97??* פייי... לרגע, נבהלתי. הרגשתי לגמרי זקנה

עכשיו תורי..עכשיו תורי.!!../images/Emo3.gif

שם:אור
תאריך לידה: 11.12.1990 מקום מגורים:ראש העין
שיר אהוב:תני לי דקה להתרגל אלייך שוב...
סרט אהוב:סטפ אפ
תוכנית טלוויזיה אהובה:השמיניה
זמר אהוב:אין אחד.. תלוי בשיר
זמרת אהובה:כנ"ל יום אהוב בשבוע:שלישי דיסק אהוב:מי קונה דיסקים?חחח אני מהצורבים
תאריך אהוב:1.6. זה ככה.. ההתחלה של הקייץ בזמן שהחיים מתחילים להיות פשוט כייפים[[=
האם אי פעם עישנת?כן
האם אי פעם שתית אלכוהול?כן
האם אי פעם לקחת סמים?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא לאאאאאא!בעעע
האם אי פעם עברת על החוק?כן.ובלי ששמתי לב הגעתי לתחנת משטרה לחקירה חחח
האם אי פעם נשבר לך הלב?כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן לצערי
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן אני כל הזמן מצטערת על דברים שאני עושה
האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לצערי האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת?ברור!!תמיד... האם אי פעם שיקרת?בטעות..כן חחחחח יש\אין חברה:ישששש הכי מושלמת בעולם[[= גובה:1.60 מידת נעלים:38 פריסינג:.בגבה.באף.בעצם של האוזן.בטבור ובשפה היה..הורדתי..כי..הרגשתי כרטיסיה כבר עם כל החורים ובלשון היה מזמן קעקועים:עוד לא.....אבל אחי משכנע אותי כבר שנים לעשות ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?אני תמיד צוחקת גם כשאני בוכה אני צוחקת [[= ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן את היפההה שלייי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?וואי וואי כמה שטויות אני עושה... המילה שטויות הומצאה עלי חחחח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?חחחחח כן עם איזה חייל בתחנת אוטובוס אני לחשתי לחברה שלי שהוא בדוקק הומו והוא שמע חחחחחחח בטעות! ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כןןןןןןןןןןןןןןןןןן בגדים בלי קופר ובבלו בירד הדבר שהכי קשה לך איתו:פרידות.. מישהו אחד שהיית רוצה להיות?אני!טוב לי עם עצמי.......אבל כאילו לא היה אכפת לי להיות אנג'לינה ג'ולי גם סבבה כזה.. האדם האחרון שהתקשר אלייך:הדרו'ש האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר:ידיד שלי מאור המקום האחרון שהיית בו:קניון ולכו גם אתם יא פולל מבצעים הסטיה שלך היא: הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: איליי האחיין המלך היפה המושלם החיים שלייייייי אם אין לי אותו אין לי חיים תכונה טובה שלך:לא אוהבת להגיד דברים כאלה על עצמי תכונה רעה שלך:עצבניתתתתתת יאווו אני עצבנית ברמותתת קשות!! האם צחקת על מישהו בעל מום? אוףףף כןן אתמול ראיתי מישהו נכה צולע וצחקתי והיום כל היום הייתי בדיכאון בגלל זה וגם צחקתי על איזה זקנה ועל איזה אתיופי . אוף אני שונאת שאני ככה צוחקת ואח"כ מצטערת על זה ובבאסה מעצמי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחחח היום אמרתי לה כוס אמקקקקק תמותי בתאונת דרכים קשה!עיצבנהההה אותי הגחבה הזאת עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?מי יעזור לי?!?! תרמת פעם לקבצן?כןןןןןןן תמידדדדד אם אני רואה אני תורמת האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן.המשפחה שלי.. ובעיקר איליו'ש האחיין הכי מושלםםםםםםם בעולם כפרה עליו יפהה שלייי אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן .כדי שאמא תשחרר אותי מלשטוף כלים הפרת הבטחה שהבטחת?כן. השתכרת עד אבדן חושים?לצערי.. מוצ"אש בפיישן פעם..... מה צבע החדר שלך?אוהוו יש לו כמה צבעים .. קיר אחד תכלת..אחד צהוב בהיר אחד ירוק בהיר ואחד ורוד בהיר באיזה בושם אתה משתמש?HUGO BOSS החדש אתה אוהב לענוד תכשיטים?שרשראות כאלה משהו עדין בקטנההה וצמידים מבד כזה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?מישהו שאל אותי איך מגיעים לאיזה מקום והטעתי אותו חחחח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?מתי שמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?היום חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי?חודש השתכרת? שבוע? שבועיים?חודש..ומאז לא נגעתי חחח שכבת עם מישהו/י? :שילשום עם היפה שלי היית במועדון?חודש חחח זה היה כשהשתכרתי לבשת חצאית?חודש אז כשהשכרתי בפיישן חחחחחחחחחחחחחחחח קנית בגד?היום אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"?היום הקדישו לך שיר?אתמול שיפרו לך את המצברוח?יש אחת שיכולה תמיד לשפר לי אותו..................וזאת האמא היפהה שליי היום: באיזו שעה התעוררת?8:17 מה/מי העיר אותך?אמא כמובן.. עם הצקות האלה שלה"אורררררררר קומי" חחחח מה היה הדבר הראשון שאמרת?אמאאאאאא חלאססססס כשאני יקום אני יקום! מה היה הדבר הראשון ששמעת?אוררררררררררררר קומי מה היה השיר הראשון ששמעת?בא מן השתיקה מה אכלת?מה לא? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הרבה מחשבות רצות לי בראש!!!בעיקר מה לעשות עם החיים... איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה):י' הייתי אמורה להיות י"א אבל.. אני מהמוגבלים שנישארו שנה בגן...מאלה שנכשלו בלגו ובקוביות הבנאדם הכי יפה שראית:איליי אחיין שלי את חושבת שאת יפה?אני בסדר יש ימים שסבבה להסתקל במראה יש ימים שלא את חושבת שאת צבועה?הכיייייייי לאא יותר מידייי לא את חושבת שאת קנאית?כן אבל משתדלת לא להראות את חושבת שאת קרצייה?חחחחחח לא יודעת לפעמים ותלוי למי את חושבת שאת עקשנית?עקשנית אבל יודעת להתפשר כשצריך את אוהבת את עצמך?יש צדדים באופי שלי שהיה נחמד אם לא היה לי...אבל בכללי אוהבת.... בזבזנית או חסכנית?בזבזנית לצערי בנאדם שאת: שונאת:לא שונאת אפ'חד..... אוהבת:איליי אחיין שלי חחחחחחח מתגעגעת אליו:איליי אחיין שלי וכמובן הדרו'שש חסר לך:דודה שלי.. שנפטרה ליפני חודשיים מסרטן...]]= עושה לך טוב להיות איתו: איליי אחיין שלי... הוא הילד שיכול לעשות אותי מואשרת תמיד הכי מצחיק:אילייי חחח הכי דפוק:אני לא מכירה אנשים דפוקים הכי מוזר:עומרי בן דוד שלי.. וואי הוא מוזררררררר חחח הכי כיף לדבר איתו:בת דודה שלי דולבי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?הדרו'ש ולאחותי..כדי לישאול איפה איליי איזה צלצול יש לך? למשפחה יש לי את הצילצול "אמא"של אייל גולן.....לשאר של מוש בן ארי.."לפעמים במשא ומתן" הקול הכי יפה ששמעת?לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי ושל איליי מחובקים את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?וואלה לא יודעת... אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?תמיד! איפה את רוצה פירסינג?יש לי כבר בגבה באף בפופיק ובעצם באוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קודם שאני אמצא אח"כ נדבר מי האדם האחרון שדיברת איתו?הרגע עם טליה מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא.. מה את/ה שומע/ת?שומעת את הריכולים שכולם מדברים למטה בסלון מה הסרט האחרון שראית?בקולנוע?סטפ אפ... בבית...דז'בו מה התוכנית האחרונה שראית?פרק חוזר של טלנובלה בע"מ מה הדיסק האחרון ששמעת?שומעת במחשב...... לא בדיסקים מה החלום שלך?שלא יהיה מחלות... ושתמיד נהיה מאושרים האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חחחחחחחח למה ניראה לכם?!?!גם כשמבקשים אני לא עושה אז קל וחומר כשלא מבקשים בנית טירה מחול?חחחחח טירה?איזה הסחפותתתתתתת ...ארמון..מעפן כזה חחחחח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן חחחח

שאלוןd(-_-)b

שם: סשה תאריך לידה: 28/11/1988 מקום מגורים: רמלה שיר אהוב: evanescence-call me when youre sober סרט אהוב: מהיר ועצבני תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ חושב זמר אהוב: שון פול זמרת אהובה: פינק יום אהוב בשבוע: חמשוש דיסק אהוב: מיסאנדסטוד של פינק תאריך אהוב 28/12 : האם אי פעם עישנת? סיגריה כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לחצוץ באדום ולהיתפס על ידי משטרה זה כן... האם אי פעם נשבר לך הלב? כה חח האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אממ כה שיקרתי להורים האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן הרבה דברים... לא למדתי בזמן האם אי פעם בכית על מישהו? כן שנפטר האם אי פעם בכית על מישהי? נו עניתי כבר למעלה.. וכן שפגעה בי אבל עבר האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? אני תמיד מתכוונת האם אי פעם שיקרת ? כן יש\אין חברה:יש- תות גובה:148 מידת נעלים:36 פריסינג:NO קעקועיםNO: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?אמא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כה חחחחחח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?עם תות ב24 שעות האחרונות קנית משהו? פיצה חחח הדבר שהכי קשה לך איתו: שמשקרים לי ,בוגדים,שבוכים,ושאין את מי לחבק שעצובים מישהו אחד שהיית רוצה להיות? סנופקין חח הוא נודד כזה עם אוהל האדם האחרון שהתקשר אלייך: אבא אמא האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר:אקסית ששלחה הודעה המקום האחרון שהיית בו:קורס מחשבים הסטיה שלך היא: קובי הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: אדם שאני אוהב תכונה טובה שלך: מרגיש מקשיב אופטימי נחוש בדעתי תכונה רעה שלך: חוסר סבלנות מבולגן האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן אבל אני לא כזה בנדם הן חולות נפש בחיי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? ברור תמיד באמת תרמת פעם לקבצן? כן =] האם גנבת משהו במכולת? סוכריה על מקל יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אבא ואמא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? משתדל מאוד לשמור שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן חחח מעצבים הפרת הבטחה שהבטחת? כן שיקרתי כי לא בטחתי באותו אדם ... ותמיד הוא ידע להגיד שקרים מיפה עד להודעה חדשה השתכרת עד אבדן חושים? כן המון מה צבע החדר שלך? טורקיז באיזה בושם אתה משתמש? BOSS אתה אוהב לענוד תכשיטים? כה שנטי כזה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמרתי את האמן באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה ? כשה מרגישים בשלים אין גיל מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני חודש פחות 5 ימים 28/12 עם תות חיבקת מישהו/י?את תות מישהו/י חיבק/ה אותך? בבצפר כולם מציקנים עישנת? לפני שעתיים שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים וחצי נראה לי השתכרת? שבוע? שבועיים? שכבת עם מישהו/י? : לפני 3 חודשים היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? בגיל 13 קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? היום אבל היא לא אוהבת אותי כי .. הקדישו לך שיר? אתמול ענבר שיפרו לך את המצברוח ? לא זוכר אבל תמיד טוב לי כי ..אני כל היום עם תות בפון היום: באיזו שעה התעוררת?6:32 מה/מי העיר אותך?הפאלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? סשהההההההה מה היה השיר הראשון ששמעת? טראנס מה אכלת? לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?תות כמה אני מתגעגע איזה כיתה את :יא הבנאדם הכי יפה שראית: אותי במראה את חושבת שאת יפה?חחח כה את חושבת שאת צבועה? כן לשקרנים כי אני שונא אותם וככה בא לי את חושבת שאת קנאית? אני? פפפחח לא את חושבת שאת קרצייה? לא < אני מתכוונת לזה את חושבת שאת עקשנית? כשה צריך כל אחד כזה <כן את אוהבת את עצמך?כן כמו את הזולת.. בזבזנית או חסכנית? ב בנאדם שאת: שונאת: שני אנשים מסויימים לא שונאת פשוט לא מכבדת אוהבת: תות, שני חברים מיפעם , ענבר ויש עוד ... מתגעגעת אליו: תות יוליה חברים מיפעם חסר לך: תות עושה לך טוב להיות איתו: יוליה ענבר תות הכי מצחיק: ידיד שלי תהילה הכי דפוק: ידיד שלי הכי מוזר: אחד בכיתה שלי שדומה לחייזר ומשוכנע שהוא הכי מעניין הכי כיף לדבר איתו: תהילה תות יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?אויש נמאס לי אם היה לי שיחות -> לתות איזה צלצול יש לך? טטררטרטר הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?גולן בים את רוצה להיות זמרת? כה חח את רוצה להיות שחקנית? אולי אם ההיתי מוכשר אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תמורת מיליון דולר אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן כן די איפה את רוצה פירסינג?בכבה בשפה וזהו בנתיים אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו ?שם בכיס מוציא שםן בשולחן וחושב מה לעשות בו.. מי האדם האחרון שדיברת איתו ?אני עדיין תות בפון מה את עושה עכשיו?תשאלון ה********* הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כה מה את/ה שומע/ת? 04 Playa Cardz Right (Female) [Album Version - Explicit] מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית?קולבוטק מה הדיסק האחרון ששמעת?טופאק מה החלום שלך? להיות מעצב מוכשר ולהתחתן עם תות.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן אבל ידעתי שזה לא נכון רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? סתום סתום כל אחד הוא כן אוף שאלון חופר שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן אפילו שאני מבולגן אני אוהב שהכל נקי בנית טירה מחול?כן חח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן לא מספר איפה נהגת במכונית )ולא על הברכיים של אבא(? לא רק חניתי כי אמא פחדנית סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?בקטנה רק טיפסתי והורדתי אותה מהגדר היית בחקירה משטרתית?לא

alana

New member
יהי סקר

אלוהים, אני לומדת יותר מדי. שם: רוני תאריך לידה: 4.6.1984 מקום מגורים: ת"א בסופ"ש, חיפה במשך השבוע. שיר אהוב: how soon is now, של הסמיתס. סרט אהוב: מטריקס. תוכנית טלוויזיה אהובה: באפי. זמר אהוב: כריס קורנל. זמרת אהובה: רונה קינן? קשה לי להגיד. יום אהוב בשבוע: חמישי! דיסק אהוב: יש הרבה יותר מדי. אין מצב. תאריך אהוב: היומולדת שלי? האם אי פעם עישנת? בטח. אבל אני לא מעשנת היום. האם אי פעם שתית אלכוהול? וודאי. כמה שיותר. האם אי פעם לקחת סמים? כן, אבל פעם אחת. האם אי פעם עברת על החוק? סמים ועברות תנועה נחשב? האם אי פעם נשבר לך הלב? וודאי. יותר מפעם אחת גם. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? וודאי. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? הצטערתי, בכיתי ובקושי נרדמתי בלילה. האם אי פעם בכית על מישהו? כן (ונשבעתי שזה לא יקרה שוב בקשר אליו, מה שהיה נכון). האם אי פעם בכית על מישהי? כן (וידעתי שלא יעזור להשבע הפעם). האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי, כן. האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? לא. האם אי פעם שיקרת? בהחלט. יש\אין חברה: יש. גובה: 1.60 מידת נעלים: 37 פריסינג:. בחלק העליון של האוזן. לא בדיוק. קעקועים: כן! יש לי נחש שאוכל את הזנב שלו בצורת אינסוף על הכתף. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? לא מעט, למעשה. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? הסקר הזה נחשב? סתם, כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? קניתי אוכל בצהרים וקפה אח"כ. הדבר שהכי קשה לך איתו: כשאנשים שונאים אותי. מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אני די בסדר עם עצמי, תודה. האדם האחרון שהתקשר אלייך: ידידה מהאוניברסיטה שרצתה להציע לי שנאכל ביחד. האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: 2 ידידים שלי (במקביל) המקום האחרון שהיית בו: הבית. בחוץ כאילו? הטכניון. הסטיה שלך היא: אמ. בואו לא. הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: לנשום? חה חה. הלפטופ שלי. תכונה טובה שלך: נאמנה. תכונה רעה שלך: מתעצבנת ממש מהר. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא שאני זוכרת. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? בטח. גם קמה לזקנות באוטובוס. תרמת פעם לקבצן? כל הזמן. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אני חושבת שחופש זה חשוב יותר. אכלת משהו לא כשר? בטח. לא שומרת. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? לא. אבל לא בכוונה, כל הזמן. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. <אנחה> השתכרת עד אבדן חושים? כן. יותר מפעם אחת. <אנחה> מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? נואה הורוד. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן. יש לי 3 טבעות קבועות ושרשרת קבועה, ואני תמיד עם שעון. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אין לי מושג. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין צריך בסקס. כשבא לך. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? ראשון בערב. חיבקת מישהו/י? היום אחה"צ. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? לפני שנים. אני לא מעשנת. שתית משקה אלכוהולי? שישי בלילה. השתכרת? שבוע? שבועיים? השתכרתי ממש? עד להקאה, בשקט איזה חצי שנה. עד לרמת כיף? כמה חודשים. שכבת עם מישהו/י? : אתם רציניים? בסופ"ש. היית במועדון? לפני שבועיים. לבשת חצאית? יום שישי. אני ממש אוהבת ללכת בחצאיות. קנית בגד? רביעי שעבר. קניתי זוג גרביים ב10 שקלים. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? בטח מתישהו היום. אני אומרת את זה בצחוק כל הזמן. הקדישו לך שיר? לפני שבועיים במועדון. שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה שעות, כשנגמר יום הלימודים. היום: באיזו שעה התעוררת? 710. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בלאט. מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר. מה היה השיר הראשון ששמעת? slide של הגו גו דולס שהיה תקוע לי בראש משום מה. מה אכלת? עוגת בראוניס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אני כל כך מאחרת לאינפי הבוקר". איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): אני שנה א' בטכניון. הבנאדם הכי יפה שראית: אין לי מושג איך קוראים לה. גותית מגניבה. את חושבת שאת יפה? ככה ככה. את חושבת שאת צבועה? מקווה שלא. את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם שאת: יו, השאלון הזה ארוך! שונאת: לא שונאת אנשים. זה לא טוב. אוהבת: החברה. מתגעגעת אליו: כנ"ל. אוף, למה לא חמישי? חסר לך: אותו דבר. עושה לך טוב להיות איתו: אני משעממת. הכי מצחיק: אח שלי הקטן. הכי דפוק: ידיד שלי שמשלם בסכומים עגולים של 128 ש"ח. הכי מוזר: עוד ידיד שמשלם ב64 ש"ח. הכי כיף לדבר איתו: ידיד שנסע לו לאנגליה. יש לך פלאפון? יש לי רק פלאפון. אין לי בזק. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה. איזה צלצול יש לך? until we fall של אודיוסלייב הקול הכי יפה ששמעת? כריס קורנל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שנוצרה ע"י זה ששפכו צבע על רמקול שמנגן וצילמו את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חס וחלילה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא, אבל אני אומרת את זה לא מתוך קשר רומנטי. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה. רק להרחיב את החור באוזן. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת את הרוב. קונה לי מספיק בגדים כדי לא ללבוש כל שבוע אותו דבר. קונה מכונת כביסה. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד. מה את עושה עכשיו? עונה על הסקר הארור הזה, נכון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא, נגמר הדיסק של אפיקה שהיה קודם. מה את/ה שומע/ת? את רעש התקתוקים שלי. מה הסרט האחרון שראית? שיקגו. מה התוכנית האחרונה שראית? נמלטים במחשב. מה הדיסק האחרון ששמעת? the phantom agony של אפיקה. מה החלום שלך? בו? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. כמעט היתה לי תאונת דרכים. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא בדיוק לא היה לי אומץ. הבנתי ברגע האחרון מה אני חושבת עליו והפסקתי. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בטח. וגם שטפתי ועשיתי שירותים. בנית טירה מחול? כמובן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו כן. לילה טוב לכולן!

כתבתי על עצמי גם בשירשור

ברוכות הבאות [הגאות]. שם: נתי/עינת תאריך לידה: 1.10.92 מקום מגורים: נגב. ליד ב"ש. מיתר. שיר אהוב: יש הרבה. סרט אהוב: ביטלג'וס. תוכנית טלוויזיה אהובה: אין. זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. תאריך אהוב: 1.1 שנה חדשה. יש\אין חברה: אין. גובה: 1.65 מידת נעלים: 40-41 ביגפוט פריסינג: אין. קעקועים: אין. תכונה טובה שלך: מתחשבת/לא אגואיסטית. תכונה רעה שלך: סגורה. =( מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חודש. עישנת? -- שתית משקה אלכוהולי? -- השתכרת? -- שכבת עם מישהי? -- היית במועדון? -- לבשת חצאית? שנה שעברה. קנית בגד? שנה שעברה. אמרת למישהי "אני אוהבת אותך"? לפני שבועיים? שיפרו לך את המצברוח? אתמול... איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: האקסית שלי. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לפעמים. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? לפעמים. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בנאדם שאת: שונאת: ילד מהכיתה... אוהבת: חברה ותיקה [מכיתה א'] מתגעגעת אליו: אין כרגע. חסר לך: אין. עושה לך טוב להיות איתו: אין. הכי מצחיק: חברות סטלניות מהכיתה. הכי דפוק: כנ"ל. הכי מוזר: כנ"ל. הכי כיף לדבר איתו: חברתי הוותיקה XD את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדרך כלל כן. איפה את רוצה פירסינג? שפתיים [ואמפייר]. אף [נזם וספטום]. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת לנזקקים. ועוזרת להורים לסגור את המינוס בבנק. מה החלום שלך? שלום עולמי. להיות מאושרת. זה הייה שאלון ארוווך... אז קיצרתי אותו. למה אני עושה מה בראש שלי XD הנה תמונה הזויה שלי. (זה דיי ברור שפתחתן את ההודעה בשביל לראות תמונה שלי. חחח אף אחד לא באמת קורא את כל התשובות.)

עמטת

New member
../images/Emo42.gif><

שם: ימיט תאריך לידה: מקום מגורים:25/6/89 שיר אהוב: לילה טוב, של הכבש השישה-עשר, פזמון ליקינטון ואלישבע. סרט אהוב: כל סרטיו של קווין סמית'. כן, כן, קומדיות אינפנטיליות אך גאוניות עושות לי את זה. תוכנית טלוויזיה אהובה: אף אחת מהן אני כבר לא רואה: עמוק באדמה, פרשת השבוע. היו עוד כמה שאהבתי, נניח, בנות בראון וכלמני קומדיות [סיינפלד] זמר אהוב: ברי סחרוף. זמרת אהובה: טורי איימוס וג'וזי כץ, גם כן. יום אהוב בשבוע: לא משהו קבוע. דיסק אהוב: אוי לא, אני לא יכולה לענות על זה. תאריך אהוב: אין. האם אי פעם עישנת? כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? בערך. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כמובן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כמדומני שקצת, ז"א, לא לגמרי ולא רציני מדי, כן?. האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חברה: אין. גובה: 156:X מידת נעלים: 37/8 פריסינג: חור בכל אוזן. היה לי נזם לחמישה ימים, והוא היה מגניב ממש- אבל- אבל :-\ קעקועים: בקרוב
ב24 שעות האחרונות בכית? כן. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ספר של יוסי בנאי. הדבר שהכי קשה לך איתו: מוות. [של אנשים, של בעלי חיים, של רהיטים:X] מישהו אחד שהיית רוצה להיות? מה פתאום להחליף את עצמי?. האדם האחרון שהתקשר אלייך: אמא. אבל סרג'ו אמור לצלצל. האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: לינוי. המקום האחרון שהיית בו: בית הספר. הסטיה שלך היא: גרביים, חתולים ופעמונים. הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: חתולים. תכונה טובה שלך: הממ. אפשר להפתח אליי בקלות. תכונה רעה שלך: עצלנית, רצינית-מדי. האם צחקת על מישהו בעל מום? על שלי השמנה זה נחשב?:X האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא, לא. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כמדומני שלא. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כן
. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אחרים? אכלת משהו לא כשר? אה, כמובן. לפני שנהייתי צמחונית אכלתי גבינה עם חזיר. לא להיט. אתה שומר כשרות? לצערי, כן. [פשוט; אין לי מה לאכול שהוא לא כשר] שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. והצטערתי על זה אחרי-כן המון. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. גם זה בהמון צער. השתכרת עד אבדן חושים? כן. מה צבע החדר שלך? סגול-כחול-לבן. באיזה בושם אתה משתמש? איזה משהו של החנות הטבעונית בקניון. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן
. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית: פפפ- רשע מתוך רשע, לא כל כך עשיתי. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים. אבל, אם נניח, מוכנים בגיל 11, אז לא:X. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בסילבסטר, נראהלי. חיבקת מישהו/י? בבית הספר. מישהו/י חיבק/ה אותך? בבית הספר. עישנת? שבת. שתית משקה אלכוהולי? רביעי שעבר. השתכרת? שבוע? שבועיים? להשתכר ממש- המון זמן שלא השתכרתי ממש. ז"א, שנה + שכבת עם מישהו/י?: חצי שנה, אני חושבת. היית במועדון? ברביעי הייתי בפאב, אם זה נחשב. לבשת חצאית? אה, אתמול :). קנית בגד? שבועיים בערך. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? באופן רומנטי? די המון זמן. הקדישו לך שיר? אוריה המעפאן הקדיש לי משהו טיפשי בשבועות האחרונים. שיפרו לך את המצברוח? היום~ היום: באיזו שעה התעוררת? תשע. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני ערה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? המממ. את ג'וזי כץ. או שאת הצעקות של ההורים קודם. [התעניינו אם אני כבר ערה
] מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שפותח את הדיסק של ג'וזי כץ, נו. מה אכלת? לחמניה עם חומוס ורביולי פטריות. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בהתחלה חשבתי הרבה על כל מני שטויות, ואז חשבתי על המוות. איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): י"ב. הבנאדם הכי יפה שראית: סקרלהט ג'ונסון!!1. סתם. בטח מארק. ז"א, הוא אולי בחור, אבל יש בו משהו ממש מקסים. את חושבת שאת יפה? כן. את חושבת שאת צבועה? כלל לא
. את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? לגמרי
. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? תלוי מה בי. בזבזנית או חסכנית? חסכנית, יותר. בנאדם שאת: שונאת: שלי השמנה~. אוהבת: לין. מתגעגעת אליו: לין. חסר לך: גליה. עושה לך טוב להיות איתו: ג'ני. הכי מצחיק: ג'ני:). הכי דפוק: סרג'ו
הכי מוזר: עדי. הכי כיף לדבר איתו: ג'ני. יש לך פלאפון? גוסס-משהו, אבל כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ג'ני. איזה צלצול יש לך? סתם "טו טו טו" כזה. אבל פעם היה לי את קלי קלרקסון
. הקול הכי יפה ששמעת? יו, אני לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האצבעות של יפעה מנגנון על הספנתר. את רוצה להיות זמרת? לא יותר מכל אדם ממוצע. ז"א, רק כי זה ממש כיף לשיר. את רוצה להיות שחקנית? אותו דבר. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא:X. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? באף. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מקלט לבעלי חיים. מי האדם האחרון שדיברת איתו? סרג'ו. מה את עושה עכשיו? גולשת באינטרנט. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? ברי סחרוף. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? בנות בראון. מה הדיסק האחרון ששמעת? של הג'ירפות. מה החלום שלך? אני לא בדיוק יודעת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן.

NeT NiT

New member
מרצפות עזריאלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך שאני מתגעגעת

DeathlessOne

New member
מה?...אבל אבל

למה? עזריאלי מלא אוחצ'ות עם מנת משכל של ג'וק! וקב"טים רוסים מטומטמים... והרבה בני ובנות 12 בלבוש האימו האינפנטילי, שרוצים חיבוק בשקל. שיקבלו חיבוק מגז כלשהו, וזה יהיה בחינם. *עוברת למצב 'השמד'*

NeT NiT

New member
גם../images/Emo9.gif

אבל זה גם מקום המפגש של פורום אוונסנס! ואותם אני אוהבת המון המון ^^ חוץ מזה, כיף לעשות שטויות על הגג של עזריאלי ועדיין להרגיש יותר נורמלים מרוב האוכלוסייה שם

חחח מצב השמד

את דפוקה בשכל באמא שלי
אבל מסכימה עם כל מילה.. גג עזריאלי מעלה בי חלחלה כל פעם מחדש.

DeathlessOne

New member
../images/Emo11.gif

העיקר שאת מסכימה. נדיר שאת מסכימה איתי. נחתום זאת בחיבוק:

למעלה