ס-ק-ר

HeShe7

New member
אני

שם: טל תאריך לידה: 25.5.90 מקום מגורים: רחובות שיר אהוב: יש הרבה, זה תלוי במצב רוח, ובתקופה סרט אהוב: הדברים שמאחורי השמש תוכנית טלוויזיה אהובה: The O.C (נגיד..) זמר אהוב: כרגע הסולן של אבטיפוס זמרת אהובה:כרגע אנוק יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב: המון... תאריך אהוב: 25.5 האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אולי, אבל זה עבר לי האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: אין גובה: 1.75 מידת נעלים: 36 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? את החתול שלי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן, תמיד ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: לא התעמקתי בזה יותר מידי מישהו אחד שהיית רוצה להיות? עצמי האדם האחרון שהתקשר אלייך: אמא האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: קרן המקום האחרון שהיית בו: מול המחשב הסטיה שלך היא: אינטיליגנציה הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: על עצמי תכונה טובה שלך: סבלנית תכונה רעה שלך: לא מדברת האם צחקת על מישהו בעל מום? לא בשנים האחרונות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא (אף זקן/עיוור לא ביקש) תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי. (למרות שאם אני לא אהיה בחיים זה יהרוס את המשפחה שלי, ככה שזה מעמיד את החיים שלי במעמד גבוה יותר, אני חושבת.) אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא שאני זוכרת הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן (מבחירה) באיזה בושם אתה משתמש? קלוין קליין אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא יותר מידי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת, אני לא נוהג לעשות דברים רשעים מידי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה אינדיוודואלי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חצי שנה חיבקת מישהו/י? לפני כמה ימים מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? שבוע? שבועיים? אף פעם שכבת עם מישהו/י? : אף פעם היית במועדון? מזמן מאד לבשת חצאית? מזמן מאד מאד קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? לחתול חחח הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? עכשיו היום: באיזו שעה התעוררת? 6:40 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'הלו' (אמא התקשרה) מה היה הדבר הראשון ששמעת?הצלצול של השעון המעורר מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיעורים במתמטיקה איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): יא' הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? מקווה שלא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? לפעמים ככה ולפעמים ככה בנאדם שאת: שונאת: לא שונאת אוהבת: הרבה מתגעגעת אליו: המדריכה בפילאטיס ויובל חסר לך: מה שכתבתי שאלה לפני עושה לך טוב להיות איתו: כל מיני הכי מצחיק: אחותי ועוד ועוד (זה מה שעולה לי עכשיו בראש) הכי דפוק: מורן ואחותי הכי מוזר: אני :) הכי כיף לדבר איתו: כל מיני יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? 'היינו עושים אהבה' - כנסיית השכל הקול הכי יפה ששמעת? אין רק אחד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בחורה אחת שעושה פרצוף מצחיק את רוצה להיות זמרת? אולי את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אני בספק אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת את כל המליון (הרבה כסף מביא צרות) מי האדם האחרון שדיברת איתו? קן מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? דור הפרוזאק מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? רונה קינן אני חושבת מה החלום שלך? שאלה קשה, בעיקר להצליח ולהאמין האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא בטוחה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? זה לא בדיוק ככה שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא נראה לי בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? בפלייסטיישן חח סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא ולסיכום: שימי תמונה שלך סתם בשביל הפרוטוקול

HeShe7

New member
אם את מאשדוד..

זה אומר שגם היית איתנו באוטובוס. *מנסה לחשוב מי את יכולה להיות*

את בטח לא ראית אותי

הייתי מאחורה כל הזמן אני זוכרת שראיתי אותך ממש בכניסה למבנה והיא באה ואמרה לך שלום..

HeShe7

New member
אני חושבת שכן ../images/Emo13.gif

מסתבר שכולם ראו אותי שם

שמעי,

זה לא שהיו מליוני אנשים... כאילו, תוך כדי שמדברים עם אנשים מסתכלים על אנשים... בכל מקרה, אולי עוד יצא לנו להיפגש... אני מעריכה שאני אהיה כמה וכמה פעמים ברחובות... נגיד כמו ביום חמישי הקרוב =)

תשובות:

שם: שירה. תאריך לידה: 22/6/86. מקום מגורים: ת"א. שיר אהוב: Daniela Mercury - Repunzel. סרט אהוב: מלך האריות. תוכנית טלוויזיה אהובה: המפענחת. זמר אהוב: Bob Dylan. זמרת אהובה: Daniela Mercury ו-Ivete Sangalo. יום אהוב בשבוע: שישי. דיסק אהוב: Tori Amos- Boys For Pele. תאריך אהוב: 22/6
האם אי פעם עישנת? כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? לא. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי. האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? בוודאי
האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חברה: אין
גובה: 1.75 ס"מ. מידת נעלים: 41. פריסינג: באף. קעקועים: יש 2 -אחד בקרסול ואחד בגב. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן, הרבה. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. הדבר שהכי קשה לך איתו: אנשים שקרנים, חנפנים ושמתבטלים (סליחה, העבודה השפיע שליי
) מישהו אחד שהיית רוצה להיות? לא הייתי רוצה להיות אף אחד. לכל אחד יש את הצרות שלו. האדם האחרון שהתקשר אלייך: ירון. האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: חן. המקום האחרון שהיית בו: העבודה שלי. הסטיה שלך היא: שיער שחור. הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: המשפחה שלי. תכונה טובה שלך: לב רחב. תכונה רעה שלך: רגישה מדי. האם צחקת על מישהו בעל מום? בעבר כשהייתי קטנה, היום לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? כן, היום. האם גנבת משהו במכולת? כן, ארטיק. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של המשפחה שלי. אכלת משהו לא כשר? כן. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? אפרסק-שמפניה. באיזה בושם אתה משתמש? שאנל - צ'אנס או שאנל - מדמואזל קוקו. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ירדתי על מישהו בנושא רגיש במיוחד ואח"כ הרגשתי חרא עם זה... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים בשלים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא לאחרונה. חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום
עישנת? היום. שתית משקה אלכוהולי? אני לא שותה. השתכרת? שבוע? שבועיים? לא שותה. שכבת עם מישהו/י? : אף פעם
היית במועדון? לפני שבועיים. לבשת חצאית? הרבה פעמים
קנית בגד? ביום ראשון. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? היום. הקדישו לך שיר? אף פעם
שיפרו לך את המצברוח? היום. היום: באיזו שעה התעוררת? 5:30 מה/מי העיר אותך? השעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב". מה היה הדבר הראשון ששמעת? "גם לך"
מה היה השיר הראשון ששמעת? Alcione - Voce Me Vira A Cabeca. מה אכלת? סנדוויץ'. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משהו מיוחד... הבנאדם הכי יפה שראית: דמי מור ודניאלה מרקורי. את חושבת שאת יפה? אני לא מלכת היופי אבל אני חושבת שאני נראית סבבה. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? קצת, אבל תלוי בנסיבות. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? מאד
את אוהבת את עצמך? לפעמים כן ולפעמים לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית

המשך:

בנאדם שאת: שונאת: לא שונאת, אבל מעוצבנת עליו.אלכס. אוהבת: נטלי. מתגעגעת אליו: סבא וסבתא שלי. חסר לך: אופיר. עושה לך טוב להיות איתו: אריאל. הכי מצחיק: שלומי. הכי דפוק: אדם. הכי מוזר: יוני. הכי כיף לדבר איתו: לא מצאתי עדיין אחד/ת כזה/ו. יש לך פלאפון? יאפ. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאופיר ולאמא
איזה צלצול יש לך? סמבה דה ז'נרו. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? Happy Tree Friends. את רוצה להיות זמרת? כן. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? יש לי
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת חצי להורים וטסה לברזיל לקרנבל. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אריאל. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? Ivete Sangalo - Levada Louca. מה הסרט האחרון שראית? "השטן לובשת פראדה". מה התוכנית האחרונה שראית? "צבע החטא". מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת. מה החלום שלך? להיות מאושרת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחח, כן
בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא...

סת ם

New member
אז.........

שם: סת ם תאריך לידה: 1979 מקום מגורים: תא שיר אהוב: high and dry - by radiohead סרט אהוב: pass it on תוכנית טלוויזיה אהובה: עקרות בית נואשות זמר אהוב: chris martin זמרת אהובה: mazzy star יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: julains treatment - a time before this תאריך אהוב: דצמבר האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? אני חושבת שכן... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בטח האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: אין גובה: 1.64 מידת נעלים: 38 פריסינג:. כבר אין קעקועים: יש ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? בטח ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ברור ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כמעט ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ברור הדבר שהכי קשה לך איתו: לא להיוצ עם האהבה שלי מישהו אחד שהיית רוצה להיות? את האדם האחרון שהתקשר אלייך: לא קריטי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: לא זוכרת המקום האחרון שהיית בו: עבודה! הסטיה שלך היא: בשבילך לגלות... הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: עלייך תכונה טובה שלך: נאמנות תכונה רעה שלך: קנאית האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אני לא זוכרת, זה היה לפני לפחות 10 שנים !!!!!!!!!!!!!! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? בטח תרמת פעם לקבצן? ברור האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים שלך אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? ממש, אבל ממש כמעט מה צבע החדר שלך? מלא צבעים באיזה בושם אתה משתמש? שאנל אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שברתי לב באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18+ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יומיים חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? היום השתכרת? שבוע? שבועיים? יותר משבועיים, לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? : שבועיים היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? חודשיים קנית בגד? שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? ים זמן לצערי הרב... הקדישו לך שיר? חודש שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? השעון! מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? the reason מה אכלת? סומסומית איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הקידום איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם שאת: שונאת: לא קיים אוהבת: אותך מתגעגעת אליו: לך חסר לך: את עושה לך טוב להיות איתו: את הכי מצחיק: את הכי דפוק: לא נעים להגיד מי הכי מוזר: נטעלי הכי כיף לדבר איתו: את יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? משהו מוזר ביותר הקול הכי יפה ששמעת? שלך איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חום כהה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? ברור אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברור אמרו לך פעם שאוהבים אותך? בטח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן מוחלט !! איפה את רוצה פירסינג? כבר היה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מפנקת אותך, מרעיפה עלייך מתנות אין סוף מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד מעבודה מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ברור מה את/ה שומע/ת? the doors מה הסרט האחרון שראית? kill bill מה התוכנית האחרונה שראית? frazier מה הדיסק האחרון ששמעת? tiesto מה החלום שלך? להיות איתך לעד האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא נראה לי שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כןןןןןןןןן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא

"אני יוצאת להעיר את כל העיר..." ../images/Emo3.gif

שם:
דנה. תאריך לידה:
אפריל, 1986. מקום מגורים:
חיפה. שיר אהוב:
חלומות גדולים - אביב גפן. סרט אהוב:
סטפ אפ. תוכנית טלוויזיה אהובה:
נמלטים. זמר אהוב:
אביב גפן, רמי קליינשטיין. זמרת אהובה:
נינט, שילה פרבר, ריטה. יום אהוב בשבוע:
שישי. דיסק אהוב:
Three Doors Down - Seventeen Days. תאריך אהוב:
10.4 :] האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חברה:
גובה:
1.66. מידת נעלים:
40. פריסינג:.
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
הדבר שהכי קשה לך איתו:
מוות. מישהו אחד שהיית רוצה להיות?
אנג'לינה ג'ולי. האדם האחרון שהתקשר אלייך:
סיוון. האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר:
איילה. המקום האחרון שהיית בו:
קרית ים. הסטיה שלך היא:
אין לי. הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים:
המשפחה שלי. תכונה טובה שלך:
כנה. תכונה רעה שלך:
רגישה מידי. האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
בגיל 4 גנבתי ביצת הפתעה :] יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
החיים של המשפחה שלי. אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך?
סגול. באיזה בושם אתה משתמש?
ולנטינו. אתה אוהב לענוד תכשיטים?
טבעת ושרשרת. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
לא זוכרת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?
מתי שמרגישים מוכנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
לא זוכרת. חיבקת מישהו/י?
היום. מישהו/י חיבק/ה אותך?
היום. עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
ברשפון האחרון. השתכרת? שבוע? שבועיים?
שכבת עם מישהו/י? :
לא זוכרת. היית במועדון?
3 שבועות. לבשת חצאית?
קנית בגד?
לפני שבוע. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"?
לא זוכרת. הקדישו לך שיר?
אתמול. שיפרו לך את המצברוח?
המצב רוח שלי טוב :] היום: באיזו שעה התעוררת?
8. מה/מי העיר אותך?
קמתי לבד. מה היה הדבר הראשון שאמרת?
'בוקר טוב' לאמא. מה היה הדבר הראשון ששמעת?
משו בטלויזיה. מה היה השיר הראשון ששמעת?
מירי מסיקה - שלום לאמונות. מה אכלת?
אנרג'י. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
שאין לי כוח למבחן. איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה):
הבנאדם הכי יפה שראית:
פינק. את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית?
שניהם. בנאדם שאת: שונאת:
אוהבת:
מתגעגעת אליו:
כל מיני :] חסר לך:
שי. עושה לך טוב להיות איתו:
מלא אנשים. הכי מצחיק:
מורי :] הכי דפוק:
אף אחד. הכי מוזר:
לא יודעת. הכי כיף לדבר איתו:
מורי, נועה, שירלי, רותם. יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה?
רותם. איזה צלצול יש לך?
קיטש - אלג'יר. הקול הכי יפה ששמעת?
פינק, נינט. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
נינט. את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
תורמת לאגודה למען הסרטן. מי האדם האחרון שדיברת איתו

lilche

New member
הסקר הכי ארוך בעולם! איזה כיף!

שם: לילך תאריך לידה:29.4.88 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב: seal- kissed by a rose סרט אהוב:המספריים של אדוארד תוכנית טלוויזיה אהובה: ורוניקה מארס זמר אהוב: יזהר אשדות זמרת אהובה: יעל לוי יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: לא יודעת תאריך אהוב: ט"ו באב האם אי פעם עישנת?כן ועדיין האם אי פעם שתית אלכוהול? ייפ האם אי פעם לקחת סמים? נופ האם אי פעם עברת על החוק? לא משו רציני. רק גרפיטי וכאלה האם אי פעם נשבר לך הלב? ייפ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. הסקס הראשון שלי? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כל הזמן האם אי פעם בכית על מישהו?ייפ האם אי פעם בכית על מישהי?ייפ האם אי פעם שברת למישהו את הלב?ייפ האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? אמרתי-כן. לא בטוחה אם התכוונתי האם אי פעם שיקרת?ייפ יש\אין חברה: אין
גובה: 1.55 מידת נעלים:37 פריסינג:.היו וירדו קעקועים: אמן אמן. לא מצליחה ללמצוא את הסקיצה המושלמת ב24 שעות האחרונות בכית? נוופ ב24 שעות האחרונות צחקת? המוון. פגשתי שתי חברות טובות והיה מעולה! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? המוון ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אפשר לומר. דיברתי שטויות... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?נוופ (וואי, אני יוצאת פה מאזה שמחה!
) ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. סבון פילינג מסבון של פעם. רציתי להתפנק הדבר שהכי קשה לך איתו: שאני לא יכולה להשתין בעמידה?
מישהו אחד שהיית רוצה להיות? בנאדם יותר טוב. זה מספיק לי האדם האחרון שהתקשר אלייך: דפנה. הבחורה הכי מטורפת בארץ וזה למה אני אוהבת אותה. האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: אין לי את השטויות האלה המקום האחרון שהיית בו: הגרנד קניון. קניון גדול ומעצבן ליד הבית הסטיה שלך היא: אזיקים, תפקידים,פאזלים... הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: נשיקות
תכונה טובה שלך: כריזמטית תכונה רעה שלך: רגישה
האם צחקת על מישהו בעל מום? כן, אבל איתה, לא עליה... ילדה גמדה מהכיתה שלי. היא אחת הבחורות הכלות!!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. ואני לא מצטערת על זה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא. אבל עזרתי לזקן לסחוב את הקניות תרמת פעם לקבצן? ייפ האם גנבת משהו במכולת? נראה לי שכן... יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן ערכים, אידיאלים, שטויות כאלה... אכלת משהו לא כשר? ברור! אתה שומר כשרות? לא! שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? נראה לי שכן. או חצי בכוונה הפרת הבטחה שהבטחת? היו יותר מידי. החלטתי להפסיק את זה השתכרת עד אבדן חושים?כן מה צבע החדר שלך? ירוק בהיר באיזה בושם אתה משתמש? 212, והוגו אתה אוהב לענוד תכשיטים? ייפ (למה עברנו ללשון זכר???) מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?זרקתי מישו בשביל מישו אחר? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשאוהבים נורא וכשיודעים שזה לא סתם סטוץ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני יותר מידי זמן חיבקת מישהו/י? לפני ארבע שעות מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? כנ"ל שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים השתכרת? לא זוכרת. חודש בערך.... שכבת עם מישהו/י? : יותר מידי זמן.... כבר לא זוכרת מה עושים שם!!!
היית במועדון? כמה שבועות לבשת חצאית? מזמן. חורף... קר... לא כיף
קנית בגד? היום בבוקר אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? אני אומרת את זה כל הזמ לחברים הכי טובים הקדישו לך שיר?מעולם לא שיפרו לך את המצברוח? זה קורה כל הזמן בקטנות... היום: באיזו שעה התעוררת?10 מה/מי העיר אותך? אמא'לה מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד חמש דקות... מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מעירה אותי שוב מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת. עדיין לא שתיתי את הקפה של הבוקר מה אכלת? גרנולה מדהימה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? האם יש לי סיכוי עם איזו מדהימה אחת... איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): סיימתי תודה לאל!!!! הבנאדם הכי יפה שראית: מלצרית ביום שישי בערב. היא נראתה בדיוק כמו הבלונדה מאמריקן פאי רק יפה יותר... זה פשוט פשע! את חושבת שאת יפה? כן, קצת. אם אני מתאמצת קצת אז כן. את חושבת שאת צבועה? רק לאנשים מסויימים, אם לא הייתי, אאז היינו מנסים להרוג אחד את השני. את חושבת שאת קנאית? אני מקווה שלא את חושבת שאת קרצייה? וואו, לא! את חושבת שאת עקשנית? כן ואני גאה בזה את אוהבת את עצמך? לא במיוחד, אבל גם לא שונאת. בזבזנית או חסכנית? די בזבזנית בנאדם שאת: שונאת: מישהי מהמכינה. הייתי מסוגלת להוריד לה את הראש אוהבת: עילי- החבר הכי טוב בעולם מתגעגעת אליו: עדן. איש מקסים שתקוע בקרבי... חסר לך: שני חברים טובים שנעלמו... היתה לי תקופה מאוד טובה איתם. עושה לך טוב להיות איתו: דפנה מאיזה אלף סעיפים מלמעלה. ושי. בחור נהדר שגר יותר מידי רחוק.... הכי מצחיק: עידן מהמכינה הכי דפוק: נעמי. גם מהמכינה הכי מוזר: עילי, לי.... כל החברים שלי, בעצם.... הכי כיף לדבר איתו: לי והגר יש לך פלאפון? ייפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא אוהבת לדבר בו... איזה צלצול יש לך? מישל של הביטלס הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שמיים ועננים את רוצה להיות זמרת? לא ממש. אבל אני אוהבת לשיר את רוצה להיות שחקנית? כן, אבל עדיף במאית אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. זה זבל אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.יותר מידי כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בלשון, באף, בחלק העליון של האוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אין לי שמץ של מושג מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי הגדולה מה את עושה עכשיו? עונה על הסקר המטורף הזה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. עבר יותר מידי זמן מה התוכנית האחרונה שראית? csiמיאמי מה הדיסק האחרון ששמעת? משו של פיונה אפל מה החלום שלך? יותר מדי. שלום עולמי אני מניחה.... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. באופן קבוע כשאבא שלי נוהג רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. אבל עשיתי ספונג'ה בנית טירה מחול? ברור! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן. יש!!! סיימתי!!!! איזה אושר!!!

grace00

New member
לא מספיק ארוך

שם: גרייס תאריך לידה: מקום מגורים: ת"א שיר אהוב: I want you - Elvis Costello סרט אהוב: Matrix תוכנית טלוויזיה אהובה: Sex and the city, The L word זמר אהוב: Elvis Costello, Jonny Cash, Bob Dylan, Bon Jovi, Damien Rice, ועוד Jhon Mayer זמרת אהובה: יש הרבה, כמה מהן : Anouk, Melissa Ferrick, Norah Jones, Nina simone, Lucinda Williams, Sarah McLachlan, Sarah Bareilles, Alanis Morissette, Dido, Keren Ann, Pink, Madonna, Fiona Apple אפרת גוש, רונה קינן, דנה ברגר, אלונה דניאל, רונית שחר, שילה פרבר, יהודית רביץ, בתי ועוד יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: The Devlin - Waiting תאריך אהוב: אין האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כל הזמן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: יש אהבה גובה: 1.68 מידת נעלים: 41 פריסינג:. 1 בגבה, 1 בלשון, 2 באף, 4 לובים וטראגוס בכל אוזן, הליקס אחד בשמאל קעקועים: בקרוב ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אהבה, עצמי, כפייה, חוסר עצמאות מישהו אחד שהיית רוצה להיות? טריניטי ;) האדם האחרון שהתקשר אלייך: לב ארי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: שי ורוי המקום האחרון שהיית בו: בחוץ הסטיה שלך היא: הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: החופש שלי, עליה, על הגשמת החלומות שלי תכונה טובה שלך: הרפתקנית, ספונטנית תכונה רעה שלך: לא צפויה(הצד הרע של זה), לא החלטית, נותנת יותר מדי מעצמי, מתעצבנת מהר האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא זוכרת תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? כרגע לבן לצערי, אבל החדר הקודם והאהוב היה בצבע בורדו באיזה בושם אתה משתמש? ארמני מאניה אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? נו באמת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?חודש חיבקת מישהו/י? שלשום מישהו/י חיבק/ה אותך? שלשום עישנת? מקודם שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? שבוע? שבועיים? שלושה שבועות שכבת עם מישהו/י? : חודש היית במועדון? במועדון לא זוכרת, בפאב לפני שלושה שבועות לבשת חצאית? שנתיים קנית בגד? חודש או פחות אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? שלשום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? יום שבת, תודה שי היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? כל הרעשים של האנשים בבית האידיוטי הזה מה היה הדבר הראשון שאמרת? כן מה היה הדבר הראשון ששמעת? עניתי על זה כבר מה היה השיר הראשון ששמעת? Lucinda Williams - Essence מה אכלת? כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיעבור כבר איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): הבנאדם הכי יפה שראית: carrie ann moss את חושבת שאת יפה? לא במיוחד את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? במידה את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם שאת: שונאת: אין אוהבת: אותה מתגעגעת אליו: אליה חסר לך: היא עושה לך טוב להיות איתו: היא הכי מצחיק: עומר ורוי הכי דפוק: רוי ;) הכי מוזר: שיר הכי כיף לדבר איתו: עומר יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא מתקשרת הרבה, אבל אם כן אז אליה איזה צלצול יש לך? לאנשים שמתקשרים אלי יש צלצולים שונים, לאבא משהו ג'אזיסטי למרות שפעם זה היה צחוק הגורל ותמיד נבהלתי מזה. לאמא (שהיא לא מתקשרת) שמתי את המנגינה הכי רגועה בטלפון - בדיוק ההפך ממנה, לחברות הכי טובות שירים של אפרת גוש, ולאהובה שלי summertime הקול הכי יפה ששמעת? שמעתי הרבה קולות יפים, אבל הקול הכי יפה ששמעתי לאחרונה הוא של הזמרת Sarah McLachlan איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו אבסטרקטי בשחור וכחול את רוצה להיות זמרת? הייתי רוצה, אבל אני לא יודעת לשיר את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בכל לבי איפה את רוצה פירסינג? הליקס חיצוני אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דירת סטודיו ואופנוע מי האדם האחרון שדיברת איתו? לב-ארי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? רונה קינן מה הסרט האחרון שראית? בוראט מה התוכנית האחרונה שראית? סקס והעיר מה הדיסק האחרון ששמעת? רונה קינן מה החלום שלך? לגור בדרום ת"א בדירת סטודיו עם האשה שאני אוהבת, לעסוק בצילום ולהצליח, לקנות אופנוע ולנצל את החיים על הצד הטוב ביותר וכמה שיותר. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא זכור לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא

לילי ת

New member
איזו תמונה אומנותית ../images/Emo13.gif

סביר להניח שזה שאת יפה תרם לתוצאה

למעלה