חזרתי !!

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif חזרתי !! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

שלום לכל חברי הפורום!
ממש לפני כמה שעות הסתיים לו גשקו קיבוץ (דליה). היה גשקו מ ע ו ל ה
אימונים אינטנסיביים ומאוד מעשירים, פשוט חומר לשנה שלמה. נהניתי במיוחד מהאימון לילה (ההקפצה...
) ומהאימון ראנדורי בבריכה! מזל טוב לכל בעלי הדרגות החדשות, ובמיוחד לשלושת השודאנים
אני רואה שיש הרבה הודעות לקרוא ותגובות להשיב, מקווה להספיק לעשות את זה
נ.ב. דוד, רק עכשיו קראתי את הודעתך מיום שבת בלילה, ולא ממש הצלחתי להיכנס לפורום (הישן) של IOL (כל הקישורים, גם הישנים, מגיעים ישר לפורום של וואלה
). כתוב לי באי מייל: [email protected] להתראות בנתיים

היה מעולה !! ../images/Emo45.gif

כמו בכל יום, התחלנו את יום האימונים בריצת בוקר ב 6 וחצי, ריצה שהעביר סנסאי שי (שידוע בקצב ריצה המטורף שלו
. לאחר מנוחה וארוחת בוקר, התחלנו את האימון בוקר שכלל בונקאי (אפליקציות) ויסוד. בשאר אימוני אחה"צ (וכמובן לאחר מנוחת צהריים
) עבדנו על דברים טיפה שונים שמצריכים לא מעט חשיבה והבנה של קראטה ואומנות לחימה בכלל. ביום שני בלילה, בסביבות השעה 2 וחצי
, התחלנו אימון קאטות שנמשך עד 4 וחצי (וכמובן ההשכמה שלמחרת היתה כמו כל בוקר ב 6 וחצי, בלי שהיה יותר מדי זמן ל
). עוד באותו יום (שלישי), היה אימון בריכה שהעביר סנסאי גלעד, ואחרי האימון נשארו רק הבכירים לראנדורי בבריכה - אימון מאוד כייפי ומאוד קשה. לשנה הבאה נראה לי שאני מביא איתי בלוני חמצן
. כמובן שאי אפשר לשכוח את השיחות ערב עם קאנצ´ו רוני, ואת המשחק של גניבת חגורות והאחריות. משחק שבא ללמד שחגורה של איש קראטה זה כמו חרב של הסמוראי... וכבכל שנה, בערב האחרון של גשקו קיבוץ, "סיונארה פארטי" - חגיגה על האש
. יום חמישי היה מוקדש לאימון אחרון ולבחינות. היה אימון ק ש ה
ואח"כ שיחת סיכום שכללה חלוקת תעודות למשתתפים וקבלת דרגות חדשות (למי שעבר את הבחינות). היה גשקו מעולה! מומלץ לכל מתאמן. רק חבל שיש את הגשקו הזה, רק פעם בשנה
.

מאוחר מדי ../images/Emo10.gif

מנהל הקהילות של ואלה כתב לנו שם איזה הודעה לחכות בסבלנות עד שיתקנו את כל הבעיות. כתבתי לו מכתב, ששלחתי באי-מייל וגם כתגובה בפורום, ובו דעתי על היחס של ואלה למשתמשים. המכתב, וההודעה המקורית שלו, נמחקו. קיויתי שתספיק להכנס ולהגיד מה דעתך (גם אתה כתבת משהו על הענין), אבל עכשיו כבר מאוחר.

דוד

עברתי קצת על הדפים האחרונים בוואלה בזמן שלא הייתי (נכתב שם מעט מאוד...), והמכתב שלך לניר רפואה עדיין שם (בעמוד 63). עוד היום אכתוב גם אני לניר רפואה באי מייל, למרות שלדעתי הכל יפול על אוזניים אטומות, ושכל השיקולים הם שיקולים כספיים בלבד מבלי להתחשב בדעת אלה שהביאו את הקהילה למה שהיא היום (או יותר נכון למה שהיתה ב IOL ). סלבו.

לכתוב לניר רפואה! כן!

מצידי שתיחסם לו תיבת הדואר מרוב גולשים זועמים! זה לא ישנה את המצב, אבל תגובות כאלה חשובות לעתיד, לפורטל הבא שייסגר (עצוב, אבל זה ייקרה) - שלפחות הגולשים יזכו לטיפול יותר אנושי!

למעלה