ניקולי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ראשית אני חייבת לברך איתכם בברכת בוקר טוב
וכמובן יום מוצלח
(סידי, מצטערת שפתחתי הודעה חדשה)
לאור המצב מאמש החלטתי לכתוב כמה מילים, מילים שיוצאות מתוך ה
. אתמול קיבלתי
במשך כל היום,אודות הפורום,אודות המצב העגום בפורום, הגבתי,אמרתי,ואף הצטערתי לשמוע את אשר התרחש אתמול. חברים יקרים(ואני מתכוונת לכל אחד ואחת מכם מבלי לפסול אף אחד) הגעתי לפורום הזה לפני כשנה וחצי (משהו כזה) כשנכנסתי לכאן זרמתי עם הודעות של חבריי הפורום הקיימים, ריקי,מרין,ג´ס,גולם,רינת*,נופר 30, מעיין,ועוד שאת שמם אני לא זוכרת כרגע. היה לי מאוד נחמד התברתי כמו שקע לתקע היה לי כיף, תמיד היה לי מה לאמר, לייעץ,ולהגיב. הפורום התרחב כמו משפחה גדולה שמתרחבת, היה עוד יותר נחמד עשיתי מפגש ראשון, היה מגניב, הכרתי את האנשים הנפלאים שמאחורי המחשב, אהבתי את מה שראיתי, (ודרך אגב יותר מכל מפגש אחר שהייתי בו), אנשים נכנסו לי ל
ולכן החלטתי לשמור איתם קשר כמעט יום יומי ב
. חלפו הימים והפורום המשיך לגדול ולהתרווח, יש פתגם שאומר: קצר וקולע ארוך וצולע מצטערת אבל ככה אני מרגישה היום, לצערי יצרנו לנו מעין חבורה סגורה כזאת, משפחה של רק אנחנו, כותבים אחד לשניה מתקשרים אחד לשניה מתייעצים אחד עם השניה וזהו.. רק אנחנו, אולי חלקכם לא יסכימו איתי אבל ככה אני מרגישה ואף אחד לא יכול לשנות את דעתי (כי גם אני נהייתי חלק בכך) ג´ס מנהלת פורום למופת, הפורום הזה מושך הרבה אנשים כי המילה אכזבות היא חלק מאיתנו בחיים וכל מי שנכנס לכאן ונשאר מצא בית חם, בית של אנשים שמבינים עינין, בית של חברים אמיתיים, בטוחה אני שכשאומרים אני אוהבת אותך או אני אוהב אותך, או אפילו סתם נשמה זה יוצא מתוך ה
ולא בכדי להתחנף למישהו או לשחק אותה, אנשים פה אמיתיים ועובדה אחרי אתמול שכל אחד ואחת הוציאו את זעמם הרי זה מוכיח לכם שאין כאן צביעות ההפך הוא הנכון אנשים מתבטאים כאן בצורה הכי טבעית שיש. ועכשיו אומר כמה מילים על ענת, ענת נכנסה אלינו לפורום בעקבות מיקי (ומי שיודע כבר יודע), היתה נפילה רצינית במערכת שלא על גבי הפורום, אך לצערי ענת לא שתקה והוציאה את מה שיש כאן במילים כואבות, בוטות, ואף השמצה. ואז תקפנו אותה (גם אני תקפתי אותה) ואף השמצתי אותה בהודעות מסרים, לא יכולתי לשמוע את אשר אמרה על ידידי חברי הטוב לפורום מיקי, ירדתי עליה כאסח כמו שכולם עשו זאת כאן על דפי הפורום. אבל.. חברים יקרים ידוע לי גם שאם ענת היתה מישהי אחרת מישהי שלא שייכת לאף אחד מכאן אילו היתה מגיעה ומספרת את הסיפור שלה (מבלי שנדע על מי מדובר) היינו מנחמים אותה, עוזרים לה, ואף מזמינים אותה למפגשים, ואז כל התמונה היתה נראת אחרת, (וחסר לאיש שיגיד שזה לא נכון כי זה יהיה בולשיט מצידו) כן אני יודעת אתם בטח מתפלאים אבל זה מה שאומר לי
י. יחד עם זאת ענת המשיכה לכתוב ולא התיאשה, ניסתה להתחבר ולו גם בכוח, הרבה פעמים היא כמעט הרימה ידיים אבל המשיכה. נכון, כשנכנסים לכאן ורואים אלף ואחד הודעות שמציפות את הפורום מענת זה עושה חושך בעיניים זה עושה תחושה לא נעימה, ענת לפעמים מגיבה לעצמה, זה כאילו היא מסתובבת עם מראה רק היא ועצמה, נכון שהגבנו לה לכל מיני הודעות, ונכון שחלק לא קטן מכאן מרגיש שינאה כלפיה עצם נוכחותה כאן בפורום עושה צמרמורת, וזה לא פייר, זה לא פייר מצד אף אחד לכתוב דברים כאלו איומים על גבי דפי הפורום, אפשר לסגור עינינים בצורה הרבה יותר יפה ולנהל פורום למופת בחסיפה, כולנו בני אדם וכולנו טועים לא פעם ולא פעמיים ולך ענת יקרה כשמישהו שולח לך הודעה במסר אישי זה אומר אך ורק לך מסר אישי זה רק לךואין כל סיבה שבעולם שתעבירי את המסר האישי הזה לא אליי ולא לאף אחד אחר, כי כל מה שנכתב במסר האישי שלך זה מיועד רק לך ואת צריכה להתמודד עם זה לבד, את לא צריכה להצדיק את עצמך בכל מיני דברים כי מי שרוצה להיות חבר שלך יהיה ומי שלא אז לא!!! למיקי ושירן חבריי הטובים גם מחוץ לפורום, אני קוראת אותכם לסדר
בטוחה אני שהינכם יודעים עד כמה אני אוהבת אתכם
ועד כמה טוב לי לראות את שמכם גם כאן על דפי הפורום, אני לא חושבת שיש מצב שתעזבו את הפורום בגלל מה שקרה כאן, אני חושבת שישנן סיבות מעבר לכך כל אחד בחיים עובר תהפוכות ומשום מה נראה לי שיש משהו אחר שגורם לכם לעזוב (חוץ מאשר הכעס הזה) אולי אתם לא מוצאים את עצמכם כאן לכן אתם רוצים לסגור דלת ולהפרד, בבקשה ממכם אל תעזבו, כי אתם תחסרו לי מאוד
אני אמשיך להכנס לכאן, אני אמשיך לכתוב, אני אמשיך להיות חלק מהבית הזה ואמשיך לשתות את ה
שלכם..אני אמשיך
אליכם, ואני אמשיך
איתכם, אני אמשיך
איתכם, ובעיקר אני אמשיך
איתכם. אתם חלק ממני ואני לא מתכוונת לאבד אתכם
אתם מתכוונים לאבד אותי????????????? בואו נתעלם, בואו נבליג, בואו נשאר חברים
בואו לא נכעס על העולם, כי גם ככה המצב לא מי יודע מה
אני אוהבת את כולכם, מכבדת כל אחד ואחת מכם, בואו תנו לי
ונצעד יחד אל המחר.. שלכם באהבה ניקול*

angel151

New member
../images/Emo42.gifוגם אני שיהיה לכם בוקר ניפלא.

סידי,ניקולי, ג´ס בוקר נהדר יפה שמש מחייכת .

את נהנית לכתוב מגילות אהה?../images/Emo25.gif

אין לי מה להוסיף ואם יהיה לי אני אכתוב בינתיים ... זה די משקף את ההרגשה שאני מנסה להעביר מאז אתמול...

קנגורית

New member
ניקולי מילים כדורבנות!!!../images/Emo22.gif

לצערי אני עדה כאן לדברים שלא הייתי רוצה להיות מעורבת בהם אך אין ביכולתי למנוע אותם מלקרוא שכן אנשים פנו אליי גם לעצה: מה שאני אומרת הוא שעלינו להיות עכשיו יותר סבלניים וסלחניים מבעבר, יש הרבה אנשים שסובלים כרגע, ואם פורום אכזבות לא ייתן להם את המוקום להתבטא אז הוא אינו פורם אכזבות יותר כי אם פורום החבר´ה, וכך הוא מאבד מכל ערכו של הבית הנפלא שבניתם כאן, כמו שלי בהתחלה היה כאן קשה וקשה מאוד, למרות זאת כתבו אליי אנשים שלא אעזוב ואלך כי זהו המקום להתבטא, אם אין אנו יכולים למחול ולסלוח אז שאיננו זכאים לנהל בית שכזה שאמור לתת גג מכסה לכל איש שזקוק לחום אהבה והבנה... אני מקווה שנוכל שוב ליתור את האוירה החמימה ששרתה כאן לפני המקרים המיוחדים, ונוכל להעניק לכל פונה את העזרה לה הוא/היא זקוקים... באהבה רבה ואני מבינה אתכם, עדי

קנגורית

New member
ליתור=ליצור

מוקום=מקום, לקרוא=לקרות אוף ממש דיסלקטית חחחחחחחחחחח

למעלה