BPD תזכורת

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif BPD IV

במייטב המסורת של אחת מלהקות הרוק הגדולות בהיסטוריה החלטנו לקרוא לסיבוב הנוכחי של משחק הבחירה הפופלרית: BPD IV (מה שכמובן אומר שלסיבוב הבא, אם יהיה, יש לקרוא: BPD: Houses of the Holy). הספירה של השבוע הקודם נסתיימה אמש הרבה אחרי חצות, תאמינו לא מי שאחראי לעיקוב בספירה הוא פרץ אמיר (או ביבי נתיהו בחרו בדיעה הפוליטית המתאימה לכם) ועקב האיחור הזה, תוצאות השבוע שעבר יתפרסמו היום מאוחר יותר ויפורסמו בשרשור נפרד, שיאפשר לכם גם להגיב כראוי ולצחוק על מי שנכשל, בכל מקרה, יש הגדרות חדשות ומשחק חדש לשחק, אז בואו נתחיל וקודם כל,
התקנון:
1. מידיי שבוע נפרסם תחת היוזר הזה 5 הגדרות. 2. יש להשיב באמצעות שליחת מסר ליוזר LadyG והניבלונגים, ולא לשום יוזר אחר, בעיקר אתם מתבקשים שלא לשלוח תשובות מעל גבי הפורום. 3. יש לבחור בתשובה שלדעתכם תזכה למספר הקולות הרב ביותר, כלומר התשובה הכי פופלרית, כך שיש לקלוע למכנה המשותף הרחב ביותר. 4. ככל שיותר אנשים ישלחו תשובות זהות לשלכם כך יגדל מספר הנקודות שתקבלו על השאלה. לדוגמא אם ההגדרה היא:" אגדת רוק ישראלית" ושמונה גולשים שלחו את התשובה "אריק איינשטיין" כל אחד מהם יקבל 8 נקודות. 5. בנוסף אנחנו נבחר שתי תשובות שלנו, מי שיבחר תשובה זהה לאחת מהתשובות הללו מספר הנקודות שלו יוכפל. 6. בניגוד למשחק של גרימבל ושל נווש ויואב, תשובה שאינה עונה על ההגדרה, תקבל נקודה אחת בלבד, גם אם יותר מגולש אחד בחר בה. לדוגמא: התשובה: "איאן אנדרסון" כתשובה להגדרה "אגדת רוק ישראלית" לא תזכה את השולח ביותר מנקודה אחת גם אם גולשים נוספים שלחו את אותה תשובה. יחד עם זאת נשתדל להפעיל את הכלל הזה כמה שפחות. 7. בסוף השבוע נכתיר מנצח שבועי, וכל הנקודות יצטברו למנצח עד סוף החודש, אז נכריז על מנצח חודשי, בסוף החודש יערך גם ספיישל בו ישתנו החוקים (פרטים ימסרו בעת הספיישל), מידיי פעם נעשה ספיישלים שיקדשו לאמנים או תפעות מסוימת. 8. ניתן להצביע פעם אחת בלבד, שינויים לא יספרו, המשחק הזה קשה לספירה גם ככה, כל תשובה משנה את כל הטבלאות וקשה לנו להתעסק עם שינויים. לא ניתן להשאיר מקום ריק לתשובה שתינתן במועד מאוחר, הספירה קשה גם ככה ואנחנו לא רוצים שתיפול טעות כמו בשבוע שעבר. 9. אפשר לשלוח תשובות עד יום שלישי הבא בשעה 08:00 לא נוכל לספור תשובות שנשלחו מאוחר יותר.
ועכשיו להגדרות החדשות:
1. שיר של הסטונס 2. צמד כותבים שהיו חלק מלהקה 3. סולנית של להקה 4. שיר של מריאן פייתפול 5. אלבום שעל עטיפתו ניתן לראות את יוצרו/יוצריו בהצלחה

LadyG

New member
הערה חשובה

מהשבוע אנחנו סופרים מסר אחד בלבד, אז קחו זאת בחשבון. והדבר השני - שעת סגירה היא שעת סגירה. לא יעזרו תחנונים, הפעלת קסמים אישיים ושוחד....המשחק ייסגר ואין חרטות. רוב טעויות הספירה נוסעות מהכנסת תשובות לאחר הסגירה. אז דיר בלאק...יש לכם זמן עד יום ג' ב- 1900.

melancholy man

New member
הליידי עדיין נחמדה מידיי ../images/Emo13.gif

שעת השליחה האחרונה לתשובות למשחק היא יום שלישי הקרוב בשעה 08:00 הספירה פה מאוד מורכבת וצריך זמן בשביל לבדוק שלא נעשו טעיות ולכן לא נוכל לחרוג מהתקנון יותר.

Miss CB

New member
../images/Emo10.gif

אבל המחשב.. האקספלורר.. הוא מסרב לפתוח חלון של מסר! במקום, הוא מעדיף להיתקע וזהו. בטח מביע הזדהות עם האנשים שהיו אמורים לטוס אתמול
יש אפשרות להתכתבות BPD אימיילית, באופן חד פעמי? (מצטערת שאני לא שואלת את זה במסרים, נדמה לי שהסיבה לכך ברורה..)

melancholy man

New member
יש לך כנראה חוסם popups

בכל מקרה, אם הבעיה תמשך נדבר, פשוט זה לא הדבר הכי בטוח לפרסם את המייל שלך ברשת והייתי רוצה להמנע מכך אבל אולי נמצא פתרון דרך הצ'אט.

Miss CB

New member
לא, לא זו הבעיה (וסליחה על העוף)

עובדה שעבד בנתיים, פשוט בימים האחרונים החליטה המכונה (מכונות נגד בני אדם! הגולם קם על יוצרו! אקספרסיוניזם גרמני! וכל זה) שהיא לא מוכנה לפתוח חלונות משנה, ככה ש- גם צ'אט לא יעבוד.. בכל אוןפ נחכה יום או יומיים ואז ננסה לפתור את זה בדרך יצירתית. *תקוו לטוב
*

pasteran

New member
הייתה לי הודעה ממש מצחיקה

אבל המחשב קרס. אירוני שבהודעה שאני מנסה לסייע לך אני המחשב שלי קורס. ובכל מקרה אם לא מדובר בחוסם פופ-אפ או בservice pack 2 שיצא החודש וכולל אחד כזה אז אולי בעיה בטיפול בג'אוה. לכי לאתר שלהם ותורידי (get it now) את מה שהם נותנים...

Miss CB

New member
תודה על העזרה ../images/Emo13.gif

בכל אופן, חדשות טובות, המחשב נשלח לתיקון - תקוו לטוב.. בנתיים אני ממחשב של חברה, התשובות לביפידי עוד רגע בדרך אליכם :)

melancholy man

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif BPD IV יש פרס!

שלושום הציע לנו מושל הצעה נדיבה לפרס לזוכה החידון: כרטיס כניסה לערב הרולינג סטונס שהוא מארגן החודש. הזוכה בסיבוב החודשי הקצר של חודש ספטמבר (שיכל את שני הסיבובים שנערכו החודש), יזכה בהזמנה חינם לערב הסטונס שיערך ביום שישי ה 5.11.04 בשעה 22:00 בסינמטק תל אביב. במהלך הערב יוקרנו הסרטים: THE ROLLING STONES CIRCUS (סרט המתעד הופעה של הסטונס לצד כמה מהשמות הגדולים של עולם הרוק בסוף שנות השישים ומומלץ מאוד לכל חובבי הרוק באשר הם שם) והסרט התיעודי: Cocksucker Blues שנותן הצצה לעולם הרוק הדקדנטי של הסטונס התקופה שהם היו הלהקה הכי רעה באזור (הסרט נותן הצצה מעושה משהו לתקופה, שכן ניכר שחברי הלהקה ובעיקר ג'אגר וריצ'רדס מאוד למצלמה ויודעים היטב מה לעשות ומה לא בשביל לא להיות "רעים מידיי", אבל עדיין המוסיקה מעולה וגם מה שרואים מספיק בשביל לקבל תמונה סבירה על הארועים האמיתיים). הזוכה בחודש אוטובר יזכה גם הוא בהזמנה חינם לערב מענין במיוחד שמושל מארגן לאחר מיכן, אבל על כך פרטים בשבוע הבא. בהצלחה לכולם ותודה ענקית למושל.

moshel

New member
בנוסף יוקרן גם קונצרט שלם של האבנים

באורך של שעה וחצי כך שכול הערב כולו ימשך קצת יותר מארבע שעות moshel

melancholy man

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif BPD תזכורת

יש כבר 20 משתתפים במשחק השבוע ומי שלא הספיק עדיין יכול לשלוח תשובות, להזכירכם, המנצח החודשי זוכה בכניסה לערב הרולינג סטונס שמארגן מושל. אפשר לשלוח תשובות עד יום ג' ב 08:00. בהצלחה.

LadyG

New member
אתמול חיכו לנו בתיבת המסרים

המון תשובות. תודה לכולכם. אני מזכירה: ניתן לשלוח תשובות עד מחר ב- 0800 והכוונה לשעון ישראל (הלסי הכוונה אליך....לא שעון ניו-יורק). כמה נקודות שמחכות לכם השבוע, פשוט עונג צרוף.

melancholy man

New member
מחר בצהריים

בעצם תוצאות נפרסם כשנגמור (כאילו שמישהו יתן לי לספור משהו
) עם הספירה ועם הספירה החוזרת. אם זה יהיה היום אז היום ואם מחר אז מחר, בכל מקרה מחר בטוח יהיו תוצאות.

למעלה