שאלון!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

(בעיקרון שמנו אותו בפורום ביפ אבל אפרת התעקשה שהוא יהייה גם כאן..
) אוקיי, קבלו את השאלון התמים שלי ושל אבילוס! (רונע לא עמדה בקצב..
) זה שאלון הזוי הזוי הזוי אני אומרת לכם כל כך הזוי הזוי הזוי...! קיצר, תענו!
יום טוב!
שם:
מקום על פני כדור הארץ:
מצב נפשי < נא להוסיף את הטלפון של הפסיכולוג שלכם לצורך העיניין>:
מה אתם מביאים לי <אורלי> ליומולדת?
מה אתם מביאים לי <אבילוס> ליומולדת?
את/ה אוהב/ת אותי <אורלי>?
את/ה אוהב/ת אותי <אביטל>?
יש לך תוכניות?
האם את/ה תמים/ה?
האם את/ה זומם/ת להשתלט על העולם?
האם את/ה משתמש/ת בתמימות שלך בשביל להשתלט על העולם?
האם את/ה מכיר/ה חשמלאים מוסמכים?
האם את/ה פדופיל מעליות במקור או שפשוט השתדרגת מפדופיל מדרגות?
האם את/ה ערבי עם תמונות של חבר שלך וקרם ידיים?
האם את/ה מצטרף/ת לאגודה של "מוות לשמפנייה!"?
האם את/ה בעניינים?
מה את/ה מעדיף/ה: לרדת במעלית או לעלות במדרגות?
משרד או שירותים?
נר וניל או סולם?
מגבת או טיל?
השראה או כישרון?
יותר אור או בלי אור?
לבדוק את הצמיד או את הגיטרה?
לבדוק את הדופק או את המנוע?
20 אלף או 17 אלף?
קוקיות או חצאית אדומה?
ווהו או מיצוי עצמי?
נהרייה או מעלה המורד?
האם נסעת פעם למרכז ומצאת את עצמך בנהרייה?
לעשות עבודות חשמל או להפשיר פיתות?
סטילים או חובש?
האם לפרט נשמע כמו מפרט?
האם אזור זה במרכז?
מה המרחק מהקריות לטבריה?
מה הכישרון שלך?
הראל סקעת או מויאל?
לאיפה אושריתוס נעלמה?
לאיפה סשוס נעלמה?
האם את/ה נעלמנ/ית?
האם יש לך תוכנית להחזרת הנעלמנים למינייהם?
עוד משו?
זהו?

efratushke

New member
יששששששש!!!! ../images/Emo9.gif

#שם: אפרת/אפרם #גיל: שואפת ל18 (עוד חודש רבותיי!) #פדידה: נו.. אלג'יר.. גילי פדידה.. אם לא היתי שואלת - לא היתי יודעת! #מקום על פני כדור הארץ: "כפר סבא עירי" (למתקשים זה ספר לימוד לכתה ד'.. אתם עדיין לא יודעים?!) #מצב נפשי < נא להוסיף את הטלפון של הפסיכולוג שלכם לצורך העיניין>: רעוע
הפסיכולוג מכחיש שהוא מטפל בי כי הטיפול לא מצליח #מה אתם מביאים לי <אורלי> ליומולדת? בובה מתנפחת דמוי האיש שהיא אוהבת #מה אתם מביאים לי <אבילוס> ליומולדת? מתנה
#את/ה אוהב/ת אותי <אורלי>? יחסית.... #את/ה אוהב/ת אותי <אביטל>? היא בסדר היא #יש לך תוכניות? ברור!!! \יש לי "חברים" ו"ארץ נהדרת" ובכלל אני אהיה דרקון יורק אש ונהגת משאית! בצבא אהיה מסתערבת בשייטת 13!! והכל כל כך הגיוני!!!!! #האם את/ה תמים/ה? ברור!! הכי תמימה!! (גיחיייייי!!*חושבת על מעשי סדום*) #האם את/ה זומם/ת להשתלט על העולם? לי ולאורלי כבר יש תוכנית מושלמת! אופס היה אסור לי להגיד.. #האם את/ה משתמש/ת בתמימות שלך בשביל להשתלט על העולם? כחלק מהתכנית
#האם את/ה מכיר/ה חשמלאים מוסמכים? אני חושבת שיש לי שכן כזה.. #האם את/ה פדופיל מעליות במקור או שפשוט השתדרגת מפדופיל מדרגות? אני לא זוכרת איך הגעתי לפדופיליות שלי.. אני אדם די סנילי #האם את/ה ערבי עם תמונות של חבר שלך וקרם ידיים? לא ערבי! מסתערבת! שקופצת מעדניות!!! #האם את/ה מצטרף/ת לאגודה של "מוות לשמפנייה!"? לא.. אוהבת שמפיין #האם את/ה בעניינים? תלוי... אם זה מעניין ועסיסי אז ברור! מה את/ה מעדיף/ה: #לרדת במעלית או לעלות במדרגות? במעלית יש אור? (המבין מבין.. ז"א אורלי מבינה!! סטיגידיש!! אני יורדת רק איפה שלא חשוך..
) #משרד או שירותים? נראה לי שמרד זה יותר בטוח.. וגם יש עוד אפשרויות.. לא חייבת לשבת או לעמוד.. ממממ...
#נר וניל או סולם? תלוי: באיזה ריח הסולם? #מגבת או טיל? אני אנקה את הטיל עם המגבת
#השראה או כישרון? כשרון שמקבל השראה זה הכי טוב!!! *כולי ויברציות כבר!* #יותר אור או בלי אור? זאת אני!!!! אור בריבוע!! #לבדוק את הצמיד או את הגיטרה? גיטרה.. (סורי..
) #לבדוק את הדופק או את המנוע? מנועעעע
#20 אלף או 17 אלף? אוי זה מכשיל! כמה שיותר?... אני בעד 20.. כי זיגו אמר! #קוקיות או חצאית אדומה? *מנסה לדמיין...* אף אחד מהם! זה לא יצליח! #ווהו או מיצוי עצמי? ווהוווווווווווו!!! ומיצוי עצמי אם צריך
או עם הווהו לא היה משהו.......
#נהרייה או מעלה המורד? גם וגם
וגם עוד מקומות #האם נסעת פעם למרכז ומצאת את עצמך בנהרייה? מממ.. מה?.. #לעשות עבודות חשמל או להפשיר פיתות? אני לא שוללת אפשרויות! גם וגם?.. #סטילים או חובש? שניהם..
#האם לפרט נשמע כמו מפרט? תלוי על מה מפרטים וכיצד פורטים! לא? #האם אזור זה במרכז? כן #מה המרחק מהקריות לטבריה? יותר מהליכה של חצי שעה #מה הכישרון שלך? מממ מי שיודע - יודע
#הראל סקעת או מויאל? סקעת הומו ולמויאל יש חברה.. אז.. חוזרים למקור? (בלי שום קשר לציפור!) #לאיפה אושריתוס נעלמה? מי?.. #לאיפה סשוס נעלמה? אה?... #האם את/ה נעלמנ/ית? כן
#האם יש לך תוכנית להחזרת הנעלמנים למינייהם? אני בחיפוש עצמי #עוד משו? שאלון נחמד! #זהו? מתי אני מקבלת את התשלום?..

מממ...me. ../images/Emo9.gif

העתקתי ת'תשובות שלי מפורום ביפ.. כשרונית אני!
שם:אורלי
פדידה:פדידההההההה
... פיזה!
מקום על פני כדור הארץ:חור בצפון ליד חיפה.
מצב נפשי < נא להוסיף את הטלפון של הפסיכולוג שלכם לצורך העיניין>:מעורער קלות...
<555-פסיכולוג>
מה אתם מביאים לי <אורלי> ליומולדת?אני לא אמורה להביא לעצמי משו ליומולדת! זה התפקיד של.. ממ.. שלכם.. *תמים*
מה אתם מביאים לי <אבילוס> ליומולדת? מממ...
(יש לי תוכניות
)
את/ה אוהב/ת אותי <אורלי>?
את/ה אוהב/ת אותי <אביטל>?ברוררררר!!! מתה עלייך המונים!!!
&
יש לך תוכניות?ברור! יש לי תוכניות ואני תמימה!
+*סמייליתמיםשלמסנג'ר*
האם את/ה תמים/ה?להלהלה.. בטח!
<לצורך העיניין?!>
האם את/ה זומם/ת להשתלט על העולם? מוהאהאהא! גם לי יש תוכנית!
האם את/ה משתמש/ת בתמימות שלך בשביל להשתלט על העולם?תראו! ציפור!
האם את/ה מכיר/ה חשמלאים מוסמכים? אחד כישרוני במיוחד!
(ותמים!
)
האם את/ה פדופיל מעליות במקור או שפשוט השתדרגת מפדופיל מדרגות?חס וחלילה.. אבל אין לי בעיות עם הפדופיל מדרגות המשודרג שלי..
האם את/ה ערבי עם תמונות של חבר שלך וקרם ידיים? לא! אבל אני מכירה אחד כזה..
האם את/ה מצטרף/ת לאגודה של "מוות לשמפנייה!"
?כן! שליטה!
האם את/ה בעניינים?אני תמימה! ו..כן!
מה את/ה מעדיף/ה: לרדת במעלית או לעלות במדרגות?נשאיר את הירידות במעלית למישו אחר..
משרד או שירותים?משרד
נשאיר את השירותים למישו אחר.. *תמים*
נר וניל או סולם?נר וניל 6 סנטימטר! לצורך העיניין!
מגבת או טיל?ביד אחת טיל וביד שנייה מגבת! ו....
השראה או כישרון?צריך לקבל השראה בשביל שיהייה לך וואחד כישרון! <גיא>
יותר אור או בלי אור?בלי אור, אבל רק אם עופר מכבה אותו...*סמייליתמיםשלמסנג'ר*
לבדוק את הצמיד או את הגיטרה?<את המנוע!
> את הגיטרה!*וב-6.10 גם בדקתי!
**תמים*
לבדוק את הדופק או את המנוע?את המנוע!
<
>
20 אלף או 17 אלף?20 אלף! מה אתם אומרים?! 20 אלף נכון? כן כן! 20 אלף! *תמים*
קוקיות או חצאית אדומה?חטיפה!
ווהו או מיצוי עצמי?ווהו
ווהו אני אומרת לכם
נהרייה או מעלה המורד?מעלה המורד! אני אוהבת את השקט...חחח!*תמים*
האם נסעת פעם למרכז ומצאת את עצמך בנהרייה?בטח! קורה לי כל פעם שאני עולה על רכבת למרכז!
לעשות עבודות חשמל או להפשיר פיתות?להפשיר פיתות.. אפשר ב3 דקות.. או פחות!
אני בעניינים! *תמים*
סטילים או חובש?חובשששש
אפשר חובש בסטילים?
*סמייליתמיםשלמסנג'ר* (*הולכת שנייה לשים המון סמיילים תמימים בשיחה עם אבילוס כי אני מרגישה צורך עז לעשות ככה..*)
האם לפרט נשמע כמו מפרט?כן
ואבילוס את עדיין צריכה להזכיר לי
(*נוגי*)
האם אזור זה במרכז?רגעע!!! אזור? במרכז? אזור???
מה המרחק מהקריות לטבריה?תלוי... כי קריית אונו או קריית שמונה זה לא בקריות! רק שתהיו בעניינים!
מה הכישרון שלך? ווהו!!!!
(להלהלה|תמים|
)
הראל סקעת או מויאל?סקעתוס...
לאיפה אושריתוס נעלמה?אין לי מושגגגג
תחזריייי!!!
לאיפה סשוס נעלמה?גם אין לי מושג
אבל לפחות אנחנו יודעים שהיא חיה..
האם את/ה נעלמנ/ית?לא! לאלאלאלאלא! לא!
האם יש לך תוכנית להחזרת הנעלמנים למינייהם?תמיד יש לי תוכניות
במקרה של אושריתוס שומדבר כבר לא עוזר! מישהי שלא מגיבה לתמונות מיוחדות של סקעת או הזדמנות לראות אותו... בכלל נעלמנית! המצב קשה! :|
עוד משו?
כן, עוד שאלה אחת... ו...
זהו?זהו

DanaDuck

New member
זה השאלון הכי... (בלי להעליב)

אבל אני באמת משועממת עד כדי כך... שם: דנה גיל: 22 פדידה: ? מקום על פני כדור הארץ: ישראל מצב נפשי < נא להוסיף את הטלפון של הפסיכולוג שלכם לצורך העיניין>: יש 7 מה אתם מביאים לי <אורלי> ליומולדת? כרטיסיה לאוטובוס יש לך תוכניות? כן האם את/ה תמים/ה? כן האם את/ה זומם/ת להשתלט על העולם? לא האם את/ה משתמש/ת בתמימות שלך בשביל להשתלט על העולם? לא האם את/ה מכיר/ה חשמלאים מוסמכים? לא מה את/ה מעדיף/ה: לרדת במעלית או לעלות במדרגות? מעלית משרד או שירותים? משרד נר וניל או סולם? נר מגבת או טיל? מגבת השראה או כישרון? כישרון יותר אור או בלי אור? בלי לבדוק את הצמיד או את הגיטרה? גיטרה לבדוק את הדופק או את המנוע? דופק 20 אלף או 17 אלף? 20 קוקיות או חצאית אדומה? שניהם

הכי....? (נפגעתי קשות דנה!../images/Emo10.gif)

השאלון הזה זה משו שיצא מרגע הזוי עם חברה שלי, זה בעיקר דברים שרק אני והיא אמורות להבין... הוא גם לא היה אמור להיות כאן, שמתי אותו בשביל אפרת. ככה ש... עזבו לא משנה.

DanaDuck

New member
אז אם זה משהו שרק אתן אמורות להבין

איך אנחנו יכולים להבין ולענות עליו? זה כמו שאני אכתוב: "טוב, תאכלי יא שרמוטה". שזה משהו שלא תביני עד שתשמעי את המערכונים של היפופוטם... אגב- www.hipopotam.co.il

מה את עושה פה??? חחחחחחחחח!!!!!

כן, יאמר לזכותה של אפרת שכמה מהבדיחות גם שלה!
(יותר טוב נכון?
)

שוב, זה לא היה אמור להיות פה!

ומי שלא מבין עונה עליו כמו על כל שאלון רגיל... תראי איך אפרם ענתה עליו... בוסית!
וד"א, מה עם ידיד שלך זה שהיה ב25.11? משו נסגר שם עם הדיסק שהוא הביא? (סתם נזכרתי בזה פתאום...חחח!)

DanaDuck

New member
הרבה התקדם עם אותו ידיד

הוא התקבל לעבוד ברפאל! אבל זה בלי שום קשר. את שוב מומזנת להיכנס לאתר של הלהקה דורבניסטית:

ומה נסגר עם הדיסק שהוא הביא?

וכן, כבר נכנסתי לאתר בפעם הקודמת...
מממ... ועוד משו... את יודעת איך קוראים לי, את יודעת מי אני.. אז למה בניקים?!

DanaDuck

New member
אוקיי, *אורלי*

אני לא יודעת מה הלך בסוף עם הדיסק, אני מאמינה שכמו בפעמים קודמות- לא הרבה. אבל יש הופעות באופק. ויש הצלחה. מג'נטיק הפכה ללהקת הבית של סינמטק חיפה וב-28 לחודש יש להם שוב הופעה שם. האתר עצמו מתעדכן מידיי יום.

lirazbarbie

New member
אני עונה.. למרות שעל חצי מהשאלות לא

שם:ליביברבי גיל:17 פדידה: ?!? מקום על פני כדור הארץ: חור מצב נפשי < נא להוסיף את הטלפון של הפסיכולוג שלכם לצורך העיניין>: יציב לבנתיים יש לך תוכניות? כן.. להתנקש בצביה הרכזת שכבה.... האם את/ה תמים/ה? בטח :) האם את/ה זומם/ת להשתלט על העולם? שש זה סוד האם את/ה משתמש/ת בתמימות שלך בשביל להשתלט על העולם? אני... ממש לא.... האם את/ה פדופיל מעליות במקור או שפשוט השתדרגת מפדופיל מדרגות? אני הולכת רק על גיריאטרים (ככה כותבים כן?) האם את/ה בעניינים? לא מה את/ה מעדיף/ה: לרדת במעלית או לעלות במדרגות? לרדת במדרגות... משרד או שירותים? שירותים נר וניל או סולם? סולם מגבת או טיל? מגבת השראה או כישרון? כישרון יותר אור או בלי אור? בלי.... לבדוק את הצמיד או את הגיטרה? גיטרה לבדוק את הדופק או את המנוע? מנוע 20 אלף או 17 אלף? 20 אלף קוקיות או חצאית אדומה? קוקיות ווהו או מיצוי עצמי? ?!? נהרייה או מעלה המורד? מודיעין :) האם נסעת פעם למרכז ומצאת את עצמך בנהרייה? למה? האם לפרט נשמע כמו מפרט? תלוי האם אזור זה במרכז? כן מה המרחק מהקריות לטבריה? הרבה? מה הכישרון שלך? לישון הראל סקעת או מויאל? יק האם את/ה נעלמנ/ית? יפ האם יש לך תוכנית להחזרת הנעלמנים למינייהם? תלוי... עוד משו? כן זהו? לא

למעלה