AsHtOn GiRl 3
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifראש 1../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אוקיי בראש 1 יש את שער השנה,איש השנה וכו..... אז אני רושמת פה מי זכה במה ובמי......גם מש"ה ואשטון משתתפים.. תגלית השנה 1. 50 סנט 2. אוונסנס 3. גוד שרלוט 4. סטייסי אוריקו 5. בומקאט סרט השנה 1. שודדי הקאריביים-קללת הפנינה השחורה 2. מטריקס רילודד 3. הצלצול 4. שישי הפוך 5. אמריקן פאי-החתונה הורס השנה 1. אשטון קוצ'ר
2. אורלדו בלום 3. ג'סטין טימברלייק 4. בנחמין רוחאס 5. בראד פיט הורסת השנה 1. לואיסנה לופילטו 2. אנג'לינה ג'ולי 3. בריטני ספירס 4. גיילו 5. ג'ניפר גארנר פדיחת השנה 1.בן,ג'ן והחתונה שלא היתה 2. ט.א.ט.ו מבריזות 3. סדרות "וורנר" לא משודרות בארץ 4. פרד דארסט מתאהב בבריטני 5. לי ריאן מדבר ועושה שטויות סדרת השנה 1. המורדים 2. חברים 3. שנות ה-70
4. מכושפות 5. השבט שוס השנה 1. הנשיקה של בריטני ומדונה 2. הראסטות של קמילה 3. כולם בהוליווד לומדים קבלה 4. אנריקה מוריד ת'פלולה 5. אשטון ודמי חזק בזוגיות
שחקן השנה 1. אשטון קוצ'ר
2. אורלנדו בלום 3. בן אפלק 4. קולין פארל 5. וויל סמית' שחקנית השנה 1. אנג'לינה ג'ולי 2. הילארי דאף 3. ריס ווית'רספון 4. ניקול קידמן 5. ג'ניפר גארנר זוג השנה 1. בראד פיט וג'ניפר אניסטון 2. ג'יי לו ובן אפלק 3. אשטון קוצ'ר ודמי מור
4. ג'סטין וקמרון 5. דיוויד וויקטוריה בקהאם להקת השנה 1. אוונסנס 2. לינקין פארק 3. רד הוט צ'ילי פפרז 4. גוד שרלוט 5. סאם 41 להקת הפופ של השנה 1. בלו 2. שוגבייבז 3. ווטסלייף 4. אטומיק קיטן 5. באסטד זמר השנה 1. ג'סטין טימברלייק 2. אמינם 3. 50 סנט 4. רובי וויליאמס 5. ריקי מרטין זמרת השנה 1. כריסטיה אגילרה 2. ביונסה 3.אבריל לאבין 4. ג'יי.לו 5. דיידו שיר השנה 1. crazy in love 2. where is the love 3. bring me to life 4.beautiful 5.in da club
אוקיי בראש 1 יש את שער השנה,איש השנה וכו..... אז אני רושמת פה מי זכה במה ובמי......גם מש"ה ואשטון משתתפים.. תגלית השנה 1. 50 סנט 2. אוונסנס 3. גוד שרלוט 4. סטייסי אוריקו 5. בומקאט סרט השנה 1. שודדי הקאריביים-קללת הפנינה השחורה 2. מטריקס רילודד 3. הצלצול 4. שישי הפוך 5. אמריקן פאי-החתונה הורס השנה 1. אשטון קוצ'ר